De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Wft oefenexamen

Ga je binnenkort je Wft-examen afleggen en wil je er zeker van zijn dat je in één keer slaagt voor je examen? Met onze drie representatieve oefenexamens kun je je niveau testen en tegelijkertijd je slagingskans vergroten.

41 representatieve Wft oefenexamens maken

Kies een module

Wil je je Wft-diploma snel en eenvoudig behalen? Met onze stapsgewijze opleidingen zorgen wij ervoor dat je slaagt voor je Wft-examen.

We ondersteunen bij Lindenhaeghe dagelijks financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele ontwikkeling. Onze kracht ligt in onze jarenlange ervaring als online en klassikale opleider. We weten hierdoor precies wat er nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. Op deze manier investeren we samen in jouw duurzame ontwikkeling als professional van de toekomst.

Wft Consumptief Krediet
Wft Inkomen
Wft Schade Particulier
Wft Schade Zakelijk
Wft Vermogen
Wft Hypothecair Krediet
Wft Pensioen
Wft Basis examen

Oefenen voor het Wft-examen met deze oefenvragen

Examengericht oefenen

Met onze oefenexamens kun je je optimaal voorbereiden op het échte Wft-examen. De oefenexamens zijn beschikbaar in een digitale toetsomgeving. Je kunt de vragen vergelijken met de vragen die je krijgt op het landelijke examen.

Volg je bij ons je Wft opleiding 100% online? De Oefenexamens Wft zitten hierbij inbegrepen. Als je de opleiding volgt, word je dus optimaal voorbereid op je Wft-examen.

Voorzien van uitgebreide feedback

Bij het maken van de oefenexamens krijg je feedback op jouw resultaten en uitgebreide uitleg bij de vragen die je hebt beantwoord. Dit geeft je de mogelijkheid om te leren van je fouten en jezelf te blijven verbeteren. Je kunt er zo zeker van zijn dat je goed voorbereid bent voor het Wft-examen en een goed resultaat kunt behalen.

Wft Examen Schade Particulier

Aanpak oefenexamens

We raden aan om nadat je alle vragen van de oefenexamens hebt gemaakt, de antwoorden nogmaals te doorlopen. Indien je nog twijfelt over bepaalde onderwerpen, dan kun je hierop nog eens de focus leggen. Ook geldt dit wanneer je sommige vraagsoorten lastig te beantwoorden vindt. Het kan dan handig zijn om nog te oefenen met dit soort vragen. Ook vinden we dat het handig is om jezelf te monitoren en te kijken hoe lang je bezig bent met het oefenen van een examen.

Wil je er zeker van zijn dat je je Wft-diploma in één keer haalt? Ga dan nu aan de slag met de Oefenexamens Wft van jouw keuze. Indien je onze Wft-opleiding volgt, zitten de oefenexamens hierbij inbegrepen.

Volg je bij ons je Wft-opleiding?

Hoe bereid ik mij optimaal voor op mijn Wft-examen?

Als je binnenkort je Wft-examen gaat afleggen en zeker wil weten dat je in één keer slaagt voor je examen, raden we aan om ter voorbereiding een 100% Online Opleiding Wft te volgen. Onze Wft-opleidingen bereiden je stap voor stap voor op het Wft-examen. De stapsgewijze structuur, de vele oefenmogelijkheden en het leren van feedback bij de vragen wordt door onze deelnemers zeer gewaardeerd. Bij de Wft opleiding 100% online zitten een aantal oefenexamens inbegrepen. Zodat je je niveau kunt testen. 

Mocht je na het volgen van de Wft-opleiding en het maken van de oefenexamens behoefte hebben aan extra oefenmogelijkheden, kun je drie extra oefenexamens bestellen.

Heb je de Oefenexamens Wft gemaakt maar loop je vast op een bepaald onderdeel? Dan biedt Lindenhaeghe een interactieve en examengerichte examentraining. Tijdens de Examentraining Wft (halve dag) doorloop je met je medecursisten de belangrijkste examenonderdelen aan de hand van een aantal casussen. De docent stoomt jou door middel van het geven van examengerichte tips klaar voor het Wft-examen. De examentraining is ook van een hele dag beschikbaar, klassikaal of in Virtual Classroom. 

Beste opleider achtergrond

Al 11 jaar de Beste Opleider van Nederland

Lindenhaeghe is al 11 jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland door Springest en daar zijn we trots op. Wil je weten hoe onze cursisten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan de reviews op Springest.

Veelgestelde vragen

Het is begrijpelijk dat je vragen hebt over onze service voor Oefenexamens Wft. Daarom hebben we een lijst samengesteld met veelgestelde vragen en hun antwoorden, zodat je snel en eenvoudig antwoord kunt vinden op jouw vragen

Onze Wft-opleidingen bereiden je stap voor stap voor op het Wft-examen. De stapsgewijze structuur, de vele oefenmogelijkheden en het leren van feedback bij de vragen wordt door onze deelnemers zeer gewaardeerd. Bij de Opleiding Wft zitten vijf oefenexamens inbegrepen. Zodat je je niveau kunt testen. 

Heb je de Oefenexamens Wft gemaakt maar loop je vast op een bepaald onderdeel? Dan biedt Lindenhaeghe een interactieve en examengerichte examentraining van een halve of hele dag. Tijdens de Examentraining Wft doorloop je met je medecursisten de belangrijkste examenonderdelen aan de hand van een aantal casussen. De docent stoomt jou door middel van het geven van examengerichte tips klaar voor het Wft-examen.

Naast de oefenexamens die standaard in de 100% Online Opleidingen Wft van Lindenhaeghe zitten, kun je ook drie losse oefenexamens bestellen voor elke Wft-module. Met de Oefenexamens Wft heb je een set oefenexamens in handen die je helpt om vertrouwd te raken met het echte Wft-examen. Je ontvangt van ons drie representatieve oefenexamens in je digitale leeromgeving. Zodra je de oefenexamens hebt besteld, kun je direct aan de slag.

Alle oefenexamens zijn voorzien van uitgebreide feedback. Je kunt de vragen uit de examens tevens gedurende een periode van zes maanden onbeperkt herhalen. Onze oefenexamens hebben dezelfde kenmerken als het landelijk examen en bieden je mogelijkheden om te oefenen met de verschillende vraagsoorten die gebruikt worden op het examen.

Voor iedere Wft-module bieden we oefenexamens aan. In totaal zijn er bij Lindenhaeghe negen modules waarvoor je je kunt inschrijven. Het gaat om de volgende modules: