De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

100% Online Opleiding Wft

Met de Wft-opleidingen van Lindenhaeghe word je volledig ontzorgd in het leerproces naar je Wft-certificering. De 100% Online Opleiding Wft is geheel digitaal ingericht, is aangepast op de nieuwe manier van examineren en biedt je een slagingsgarantie. Zo word jij in kleine stapjes klaargestoomd voor het Wft-examen.

Wft Opleiding 100% online laagdrempelig behalen

Alle Wft-diploma's

Ben je op zoek naar een Wft-opleiding die je helpt om snel en gemakkelijk je Wft-diploma te behalen? Wij zorgen ervoor dat je met behulp van onze stap voor stap opleidingen in één keer slaagt voor je Wft-examen.

Lindenhaeghe ondersteunt dagelijks financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele ontwikkeling. Onze kracht ligt in onze jarenlange ervaring als professional van de toekomst. Wij weten hierdoor precies wat er nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. Dit resulteert in een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers.

Wft Consumptief Krediet
Wft Inkomen
Wft Schade Particulier
Wft Schade Zakelijk
Wft Vermogen
Wft Hypothecair Krediet
Wft Pensioen
Wft Examen Schade Zakelijk

Stap voor stap door de Wft opleiding 100% online

Met onze opleiding zorgen wij ervoor dat je stap voor stap wordt voorbereid op het Wft-examen. Om dit te bereiken, hebben wij de meest gekozen leerroute vastgesteld en blijven wij deze voortdurend optimaliseren. Onze deelnemers waarderen deze stapsgewijze aanpak zeer en zijn ook erg tevreden over de feedback die zij bij de vragen ontvangen. De opleiding bevat daarnaast handige tips die specifiek gericht zijn op het examen en zijn er tal van oefenmogelijkheden beschikbaar.

In één keer slagen voor je Wft-examen

Met de digitale Wft-opleidingen van Lindenhaeghe word je volledig ontzorgd in het leerproces naar je Wft-certificering. Benieuwd hoe we er met onze opleidingen voor zorgen dat jij in één keer slaagt voor je Wft-examen? Bekijk dan de video.

Wft Basis examen

Complete examenvoorbereiding met 100% Online Opleiding Wft

Wij bieden met onze stap voor stap Wft-opleidingen structuur en houvast, zodat je optimaal bent voorbereid op je Wft-examen. Tevens hebben wij ervoor gezorgd dat de studiebelasting laag blijft, zodat het niet onnodig veel tijd kost om je voor te bereiden én klaar te stomen voor je Wft-examen.

Deze opleiding 100% online bestaat uit:

Onderdeel Toelichting
E-learning Wft-module Met diverse animaties en met veel examengerichte oefenvragen helpen wij jou, zodat je zonder moeite door de lesstof heen gaat.
Videoleren Een selectie van video’s waarin casuïstiek besproken wordt en examengerichte tips worden gegeven.
Slim Leren Onbeperkt oefenen met alle oefenvragen uit de opleiding.
5 oefenexamens Representatieve oefenexamens die precies zo zijn opgebouwd als in het examen.
Wft Examen Schade Particulier

Zekerheid en slagingsgarantie

De hoge slagingspercentages bij onze deelnemers laten zien dat onze opleiding goed aansluit op het landelijke Wft-examen. Met onze unieke slagingsgarantie, zorgen wij er dan ook voor dat je in één keer slaagt voor je examen en je je diploma behaalt. Lees meer over onze slagingsgarantie en begeleiding bij je opleiding.  

Wil jij dus snel, makkelijk én in één keer slagen voor je Wft-examen? Start dan nu met de 100% Online Opleiding Wft van jouw keuze.

Jouw voordelen als je een Wft-opleiding bij Lindenhaeghe boekt:

 • Lage studiebelasting;
 • Met slagingsgarantie;
 • Voorzien van examengerichte oefenvragen;
 • Stapsgewijze structuur;
 • Syllabus te downloaden;
 • 12 maanden toegang tot leeromgeving;
 • Inclusief 5 oefenexamens en videoleren;
 • Onbeperkt oefenen en slim leren.
Wft Opleiding 100% online laagdrempelig behalen

Onze Wft-opleidingen en Wft-trainingen

Bij Lindenhaeghe studeer je altijd op de manier die bij jou past. Thuis online op het moment dat het jou uitkomt. Of klassikaal onder begeleiding van één van onze toptrainers. 

Online | Digitaal

Studeer jij liever op afstand? In je eigen tempo? Met onze online Wft-opleidingen heb je een optimale studie-ervaring. Om volledig tijd- en plaatsonafhankelijk te studeren kun je kiezen voor een complete Wft opleiding 100% online opleiding of een toegankelijke Wft E-learning

Klassikaal

Bij onze klassikale Wft-opleidingen en Wft-examentrainingen sta jij centraal. Kennis wordt gedeeld aan de hand van praktische voorbeelden en interessante cases. De lesvormen zijn interactief en afwisselend en opdrachten worden in groepjes of individueel opgepakt. We bieden verschillende Wft-opleidingen aan die klassikaal plaatsvinden. Of kies voor een Virtual Classroom om het gevoel van een klassikale training 'thuis' te ervaren.

In 3 stappen naar je Wft-diploma

Bij Lindenhaeghe kun je op een gemakkelijke manier jouw Wft-opleidingstraject samenstellen. In drie stappen bepaal je de route die het beste bij jou past. Op deze pagina leggen we uit hoe het werkt. 

Beste opleider achtergrond

Al 10 jaar de Beste Opleider van Nederland

Lindenhaeghe is al 10 jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland door Springest en daar zijn we trots op. Wil je weten hoe onze cursisten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan de reviews op Springest.

Veelgestelde vragen

Het kan zijn dat je vragen hebt over onze dienstverlening voor de Wft opleiding 100% online. Om je te helpen hebben we een lijst samengesteld met veelgestelde vragen en hun antwoorden. Hierdoor kun je snel en gemakkelijk antwoord vinden op jouw vragen.

Wil je aan de slag in de financiële dienstverlening en een Wft-certificaat behalen? Dan moet je het Examen Wft succesvol afronden. Met onze 100% Online Opleiding Wft bereiden we je stap voor stap voor op het digitale Wft-examen. Deze volledig digitale opleiding bestaat uit een E-learning Wft, 5 oefenexamens en Videoleren. Met Slim Leren kun je onbeperkt oefenen met de oefenvragen uit de opleiding.

Lindenhaeghe heeft al jarenlange ervaring in het opleiden van professionals voor de toekomst. We ondersteunen dagelijks financiële dienstverleners en organisaties bij hun professionele ontwikkeling. Hierdoor weten we precies wat er nodig is om het meest complete en examengerichte studiemateriaal te creëren. Dit zorgt voor een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers.

Als je zeker wilt weten dat je in één keer slaagt voor het Wft-examen, volg dan de 100% Online Opleiding Wft Basis van Lindenhaeghe.

 

Onze jarenlange ervaring in het opleiden van financieel professionals heeft ervoor gezorgd dat we precies weten wat er nodig is om jou te laten slagen voor je Wft-examen. Tijdens onze Wft-opleidingen nemen we je stapsgewijs mee door de lesstof. Het studiemateriaal bestaat onder andere uit diverse animaties, examengerichte video's, onbeperkte oefenvragen én Slim Leren.

Je kan vervolgens aan de hand van 5 representatieve oefenexamens controleren of je klaar bent om op Wft-examen te gaan. De oefenexamens zitten bij alle Wft-opleidingen inbegrepen.

Bij eventuele vragen over het studiemateriaal kun je altijd contact opnemen met onze experts.

Met de digitale Wft-opleidingen van Lindenhaeghe word je volledig ontzorgd in het leerproces naar je Wft-certificering. Wil jij snel, makkelijk én in één keer slagen voor je Wft-examen? Start dan nu met de Wft-opleiding van jouw keuze. De Wft-opleidingen die we aanbieden zijn:

De opleiding bestaat uit verschillende onderdelen:

 • E-learning Wft: Deze bestaat uit tekst, afbeeldingen en examengerichte oefenvragen die je helpen om de lesstof makkelijk te begrijpen.
 • Videoleren: Hierin worden praktijkvoorbeelden besproken en krijg je examengerichte tips.
 • Slim Leren: Hiermee kun je onbeperkt oefenen met alle oefenvragen uit de opleiding.
 • 5 oefenexamens: Dit zijn representatieve oefenexamens die op dezelfde manier zijn opgebouwd als het echte examen.
 • Bovendien biedt deze opleiding een slagingsgarantie. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan de voorwaarden.