De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

PE

Ben jij in het bezit van Ć©Ć©n of meerdere Wft-diploma's? Dan moet je jouw beroepskwalificatie(s) up-to-date houden via Wft PE. Hiervoor ben je bij Lindenhaeghe aan het juiste adres! Kies voor een Klassikale Opleiding PE of leer in je eigen tempo met ons online studiemateriaal. Zo studeer jij wanneer het jou het beste uitkomt en slaag je gegarandeerd voor je PE-examen(s)!

PE (Wft) opleiding laagdrempelig behalen

Kies je PE-module

Welke beroepskwalificatie wil jij geldig houden? Kies de PE-module waarmee je jouw adviesbevoegdheid in stand houdt.

PE Consumptief Krediet
PE Schade Particulier
PE Schade Zakelijk
PE Vermogen
PE Hypothecair Krediet
PE Pensioen
100% Online Opleiding PE

100% Online Opleiding PE

Wil jij je adviseursdiploma voor Wft geldig houden? Bereid je dan optimaal op het PE-examen voor met onze 100% Online Opleiding PE! In onze e-learning doorloop je gestructureerd alle Wft PE-actualiteiten die aan bod komen tijdens het examen. Leer je liever vanaf papier? Ook dat kan! Je kan je gekochte studiemateriaal als pdf downloaden of het geprinte studieboek tegen een meerprijs bestellen.

Daarnaast kan je met Slim Leren onbeperkt oefenen met alle oefenvragen uit de e-learning en krijg je extra casuĆÆstiek en praktische tips tijdens het Videoleren. Door de combinatie van leren en oefenen Ć©n de examengerichte aanpak ga jij gegarandeerd moeiteloos door de lesstof heen en neem je deze ook extra goed op. Zo houden we de studiebelasting voor jou laag.

Tijdens het studeren krijg je continu en direct inzicht in je voortgang, zodat je tussendoor voor jezelf kan bepalen of je goed op weg bent naar het PE-examen. Wanneer je alle stof en de examengerichte oefenvragen hebt doorgenomen, kan je aan de slag met de vier representatieve oefenexamens die bij de opleiding zijn inbegrepen. Zo ben je zeker van een mooi resultaat op het PE-examen!

Klassikale Opleiding PE incl. examen

Klassikale Opleiding PE incl. examen

Bij de Klassikale Opleiding PE inclusief examen word je tijdens een intensieve examentraining van 3 uur volledig klaargestoomd voor het examen. Alle belangrijke onderwerpen komen stapsgewijs aan bod. Ook voorzien onze deskundige trainers je tussendoor van praktijkvoorbeelden en examentips. Daarnaast is er voldoende ruimte voor al jouw vragen. Na de lunch leg je vervolgens direct je examen af.

Tijdens de intensieve examentraining komen alle belangrijke onderwerpen aan bod. Je bereidt je gemakkelijk voor met de E-learning PE (inbegrepen bij Klassikale Opleiding PE incl. examen), die veel examengerichte oefenvragen Ć©n een representatief oefenexamen bevat.

Examentraining PE

Examentraining PE

Heb je onze E-learning PE of de 100% Online Opleiding PE gevolgd en kan je toch nog wat extra hulp gebruiken? Of merkte je tijdens het maken van de oefenexamens dat je moeite had met een bepaald onderdeel? Dan heeft Lindenhaeghe de oplossing voor jou: een effectieve, interactieve en examengerichte training. Je kan hierbij kiezen uit een klassikale en online variant.

Ben je op zoek naar een extra steuntje in de rug voor het behalen van het PE-examen? Onze Oefenexamens PE zijn de perfecte voorbereiding op het officiĆ«le examen. Met drie representatieve oefenexamens, die sterk overeenkomen met het landelijk examen, kom jij namelijk tijdens het examen niet voor verrassingen te staan. Bovendien bieden de vragen uit het PE Oefenexamen uitgebreide feedback, zodat je jezelf continu kan blijven verbeteren.

Volg je liever vanuit huis of op een locatie naar keuze een examentraining? Ook dat is mogelijk! Onze Examentraining PE volg je via onze Virtual Classroom. Doordat de training in een kleine groep plaatsvindt, leren je medecursisten en jij niet alleen van de trainer, maar ook van elkaar. Na de training ben jij er vervolgens helemaal klaar voor om je PE-examen in te plannen.

Examen PE

Examen PE

Wist jij dat Lindenhaeghe samenwerkt met meer dan 60 professionele examencentra, verspreid over heel Nederland? Er is dus Ć”ltijd een examenlocatie bij jou in de buurt. Tijdens het bestellen van je examen kan je op basis van je postcode of voorkeursplaats je gewenste locatie selecteren. Vertrek jij bijvoorbeeld vanuit huis naar je examen of rijd je liever na je werk langs de examenlocatie? Alles is mogelijk, want het PE-examen kan zowel doordeweeks als op zaterdag worden afgelegd. Na het behalen van het PE-examen ontvang je het PE-certificaat en behoud je je adviesbevoegdheid.

Welke studievorm Wft PE kies ik?

Bij Lindenhaeghe studeer je op de manier die bij je past. Onder begeleiding van Ć©Ć©n van onze professionele trainers of thuis in je eigen tempo. Met ons opleidingsmateriaal ga jij hoe dan ook optimaal voorbereid het examen in.

In 3 stappen naar je PE-examen

Als financieel professional wil en moet je altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in jouw vakgebied. Bij Lindenhaeghe kies je in 3 eenvoudige stappen jouw route naar je Wft PE-certificaat. Benieuwd wat je hierbij precies van elk product kan verwachten? We leggen het je uit aan de hand van onderstaand studieschema.

Studievormenschema PE

Beste opleider achtergrond

Al 11 jaar de Beste Opleider van Nederland

Lindenhaeghe is al 11 jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland door Springest en daar zijn we trots op. Wil je weten hoe onze cursisten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan de reviews op Springest.

Veelgestelde vragen

Als je vragen hebt over onze diensten of producten, kan je hier terecht voor de antwoorden op de meest gestelde vragen van onze klanten.

Welke PE-examens je moet doen is afhankelijk van de beroepskwalificaties die je hebt. PE-examens worden op beroepskwalificatieniveau gedaan. Heb je bijvoorbeeld eerder het Adviseursdiploma Wft Hypothecair Krediet behaald, dan hoef je alleen het PE-examen Hypothecair Krediet hoeft te doen. Het onderliggende modulecertificaat Wft Basis en de beroepskwalificatie Wft Vermogen hoef je niet apart te onderhouden.

Let op: het is belangrijk om rekening te houden met de datum waarop het diplomarecht is verkregen. Deze datum bepaalt namelijk binnen welke PE-termijn je diploma valt.

Onze PE-modules zijn bij voldoende inzet en motivatie goed te doen voor iedereen! Start met een gedegen basis door de PE Opleiding 100% Online te volgen. Dit vormt namelijk dĆ© ideale voorbereiding op het examen, omdat dit opleidingspakket uit meerdere onderdelen bestaat. Zo ga je in de e-learning met de complete examenstof aan de slag. Daarnaast kan je via Slim Leren onbeperkt oefenen met alle oefenvragen uit de e-learning en krijg je tijdens het Videoleren extra casuĆÆstiek en praktische examentips. Door deze combinatie van leren en oefenen in combinatie met de examengerichte aanpak ga jij gegarandeerd moeiteloos door de lesstof heen. 

Zit je examenvoorbereiding erop? Dan kan je aan de slag met vier representatieve oefenexamens die ook in jouw opleidingspakket zitten. De vragen uit de oefenexamens zijn sterk vergelijkbaar met de vragen die je op het echte PE-examen krijgt. Zo weet jij precies wat je kan verwachten en kom je niet voor verrassingen te staan. Bij elk oefenexamen ontvang je uitgebreide feedback op alle gemaakte vragen en er is de mogelijkheid tot het onbeperkt herhalen van de vragen. Zo kan jij continu voor jezelf uitmaken waar je staat.

Loop je toch nog vast op een bepaald onderdeel? Geen probleem! We hebben een extra set oefenexamens beschikbaar waarmee je kan oefenen. Of kies je ter aanvulling liever nog voor een effectieve, interactieve Ć©n examengerichte training? Je hebt hierbij de keuze uit onze Klassikale Opleiding PE inclusief examen of onze online examentraining. Welk studiemateriaal je ook kiest, wij stomen jou volledig klaar voor het PE-examen.

Lindenhaeghe gaat al heel wat jaren binnen de sector mee en heeft dan ook ruime ervaring als financieel opleider. Inmiddels bieden we dagelijks aan ruim 80.000 mensen ondersteuning bij hun professionele ontwikkeling. We zijn daarom heel trots op het feit dat onze klanten dit ook zo ervaren en we al tien keer zijn verkozen tot de Beste Opleider van Nederland!