De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Blijf continu up-to-date met Permanent Actueel IDD

Ben jij als feitelijk leidinggevende op zoek naar de beste manier om te voldoen aan de vakbekwaamheidseisen van IDD? Met Permanent Actueel van Lindenhaeghe blijf jij volledig up-to-date van de relevante ontwikkelingen binnen je vakgebied. Maak je keuze uit onze verschillende modules en kies voor PA IDD Leven of PA IDD Schade. Benieuwd naar het verschil tussen deze modules? Lees dan snel verder!

PA IDD

Welke Permanent Actueel-module kies ik?

Als feitelijk leidinggevende van klantcontactmedewerkers moet je vanuit Europese wet- en regelgeving verplicht 15 uur scholing volgen. Dit is vastgelegd in de 'Insurance Distribution Directive' (IDD). Bij Lindenhaeghe kan je hieraan voldoen door Permanent Actueel IDD te volgen. Wij bieden hiervoor twee PA-modules aan. Welke voor jou relevant is, is afhankelijk van je functie.

PA IDD Leven

Ben jij een feitelijk leidinggevende van klantcontactmedewerkers die financiële diensten verlenen op het gebied van levensverzekeringen? Dan is Permanent Actueel IDD Leven dé module voor jou. Hierin worden namelijk alle relevante actualiteiten behandeld die jouw medewerkers raken. Denk hierbij onder andere aan levensverzekeringsovereenkomsten, kapitaalverzekeringen en verzekeringen met een beleggingscomponent.

PA IDD Schade

Als feitelijk leidinggevende die zich bezighoudt met schadeverzekeringen is het cruciaal dat je goed op de hoogte bent van eventuele wijzigingen in wet- en regelgeving. Via Permanent Actueel IDD Schade blijf je continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom schadeverzekeringen, zoals schadeverzekeringsovereenkomsten, bezitsverzekeringen en zorg- en ongevallenverzekeringen. 

Wat is Permanent Actueel?

Met Permanent Actueel ontvang je kennisupdates die in je persoonlijke online leeromgeving worden klaargezet. Onze deskundige vakredactie scant, selecteert en beoordeelt hiervoor alle relevante actualiteiten en thema’s. Zo bespaar jij kostbare tijd en zorgen wij ervoor dat je alleen artikelen ontvangt die volledig zijn toegespitst op jouw functie.

De actualiteiten worden samengevat in korte kennisupdates, zodat de inhoud to-the-point is. Uiteraard ontvang je ook praktische tips en relevante achtergrondinformatie. Je sluit de artikelen af met enkele oefenvragen, zodat je kan controleren of je het geleerde goed hebt begrepen.

Zo krijg je alleen de meest relevante informatie en weet je na het lezen van het artikel precies hoe je het geleerde moet toepassen in de praktijk. Met PA van Lindenhaeghe blijf jij zo altijd Permanent Vakbekwaam!

Beste opleider achtergrond

Al 11 jaar de Beste Opleider van Nederland

Lindenhaeghe is al 11 jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland door Springest en daar zijn we trots op. Wil je weten hoe onze cursisten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan de reviews op Springest.

Veelgestelde vragen

We snappen dat je misschien vragen hebt over onze diensten of producten. Hier kan je daarom terecht voor de antwoorden op de meest voorkomende vragen van onze klanten.

In de 'Insurance Distribution Directive' (IDD) staat beschreven dat jij als feitelijk leidinggevende je opgedane kennis actueel moet houden. Het gaat hierbij om een gedeeltelijke open norm. Je kan zelf bepalen op welke wijze je op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen, zolang je maar minimaal 15 uur per jaar aan permanente educatie volgt op het gebied van schadeverzekeringen of levens-/beleggingsverzekeringen.

Met alleen PA Wft behaal je dit aantal benodigde uren niet. Vandaar dat de vakredactie van Lindenhaeghe een speciaal Permanent Actueel-functieprofiel heeft ontwikkeld voor feitelijk leidinggevenden. Zo kan jij alsnog laagdrempelig aan de gestelde vakbekwaamheidseisen voldoen.

Met Permanent Actueel van Lindenhaeghe ben je altijd volledig up-to-date. Onze online leeromgeving is namelijk 24/7 en via elk device toegankelijk. Zo kan je de nieuwste PA-artikelen altijd waar en wanneer jou dat het beste uitkomt lezen. 

Wil je graag persoonlijk worden geïnformeerd wanneer er een nieuw PA-artikel voor je klaarstaat? Download dan nu onze gratis PA-app via de App Store of Google Play Store. Stel de eerste keer dat je de app gebruikt gelijk een persoonlijke pincode in. Zo krijg je de volgende keer nóg eenvoudiger toegang tot onze PA-artikelen.

Zodra onze vakredactie een nieuw artikel voor je heeft klaargezet, ontvang je een notificatie via de PA-app. Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen!

PA-app AppStore  PA-app PlayStore