De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens Wft Schade Zakelijk

Wil je het Wft-examen Schade Zakelijk succesvol afleggen? Maak dan gebruik van onze drie representatieve oefenexamens om je niveau te testen en je slagingskans te vergroten. 

€ 70,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • 3 representatieve oefenexamens
 • 6 uur studiebelasting
 • Voorzien van uitgebreide feedback
€ 70,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • 3 representatieve oefenexamens
 • 6 uur studiebelasting
 • Voorzien van uitgebreide feedback

Met de Oefenexamens Wft Schade Zakelijk van Lindenhaeghe kan je doelgericht oefenen voor het Examen Wft Schade Zakelijk. Onze oefenexamens zijn ontwikkeld volgens de meest recente toetstermen en exameneisen. Zo kan je direct testen of je klaar bent voor het echte examen. Elke vraag bevat uitgebreide feedback en na afloop van het oefenexamen zie je direct of je geslaagd zou zijn. Hierdoor ben je extra goed voorbereid op het examen! 

Tijdens de Oefenexamens Wft Schade Zakelijk beantwoord je 55 examenvragen, net als bij het echte examen. Je hebt hiervoor 120 minuten de tijd. De vragen zijn verdeeld over drie onderdelen: kennis en begrip (25 vragen), professioneel gedrag (1 vraag) en vaardigheden en competenties (29 vragen). 

De vragen in de oefenexamens behandelen dezelfde onderwerpen als tijdens het echte examen, zoals: 

 • Materiële schadeverzekeringen voor zakelijke klanten; 
 • Vermogensbeschermende schadeverzekeringen voor zakelijke klanten; en 
 • Zorg- en ongevallenverzekeringen voor zakelijke klanten. 

De Oefenexamens Wft Schade Zakelijk maken ook deel uit van de 100% Online Opleiding Wft Schade Zakelijk. Wanneer je deze opleiding volgt, ben je dus optimaal voorbereid op je Wft-examen en hoef je de oefenexamens niet apart te bestellen. 

Examengericht oefenen

Met de Oefenexamens Wft kan je oefenen met een set van drie realistische oefenexamens, waardoor je vertrouwd raakt met het echte Wft-examen. Zo hebben onze Oefenexamens Wft Schade Zakelijk dezelfde eigenschappen als het landelijke examen en kan je oefenen met de verschillende soorten vragen die op het examen worden gebruikt. 

Inzage in de resultaten

Met de Oefenexamens Wft ontvang je feedback en inzicht in je resultaten op de beantwoorde vragen. Hierdoor kan je leren van je fouten en jezelf constant verbeteren. Op deze manier kan je er zeker van zijn dat je klaar bent voor het examen en een goed resultaat kant behalen. 

Wat krijg ik bij de Oefenexamens Wft Schade Zakelijk?
 • Onbeperkt herhalen van de vragen
 • Uitgebreide feedback
 • 6 maanden toegang tot de online leeromgeving
9,2

Beste opleider van Nederland

Lindenhaeghe is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Persoonlijke leeromgeving

24/7 toegankelijk via elk device

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Studie- en oefenmaterialen

Alle benodigde materialen staan direct voor je klaar

Veelgestelde vragen

Het kan gebeuren dat je nog vragen hebt over onze producten of dienstverlening. Daarom hebben we de meest gestelde vragen en antwoorden voor je verzameld:

Wanneer je bij ons de Wft-opleiding Schade Zakelijk volgt, zitten de Oefenexamens Wft Schade Zakelijk hier automatisch bij inbegrepen. Dit zorgt voor de optimale voorbereiding op het Wft-examen.  

Het is ook mogelijk om het pakket Oefenexamens Wft Schade Zakelijk apart bij ons af te nemen. Dit pakket bestaat uit drie representatieve oefenexamens. Op het moment dat je het pakket bij ons afneemt, ontvang je zes maanden toegang tot de leeromgeving. 

In het Wft Schade Zakelijk oefenexamen komen de vragen sterk overeen met het echte examen. Op deze manier zorgen we ervoor dat je goed bent voorbereid op het Wft-examen en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Het oefenexamen gebruikt dezelfde vraagtypen en eigenschappen als het landelijke examen. 

De beste tip om het Examen Wft Schade Zakelijk met een goed gevoel te maken, is om vooraf de Wft-opleiding met bijbehorende oefenexamens te volgen. Na het maken van de oefenexamens ontvang je uitgebreide feedback. Het is belangrijk om deze feedback goed door te nemen, omdat je hier veel van kan leren. Bovendien kan je alle vragen uit het oefenexamen onbeperkt herhalen. Maak hier vooral gebruik van! 

Waarom Lindenhaeghe?