De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Permanent Actueel Wft Update

Geldt voor jou een vakbekwaamheidsverplichting vanuit de AFM? Wij regelen het voor je met Permanent Actueel Wft Update. 6 keer per jaar ontvang jij per Wft-module een samenvatting waarin de belangrijkste actualiteiten aan bod komen. Zo blijf jij op laagdrempelige wijze volledig up-to-date!

€ 5,95
 • per maand
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • 6 keer per jaar in maximaal 15 minuten weer actueel
 • Waar en wanneer je wil
 • Toegankelijk via elk device
€ 5,95
 • per maand
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • 6 keer per jaar in maximaal 15 minuten weer actueel
 • Waar en wanneer je wil
 • Toegankelijk via elk device

Als je in je functie regelmatig inhoudelijk klantcontact hebt, dan is het belangrijk dat je aantoonbaar permanent actueel vakbekwaam blijft. Bij Lindenhaeghe ondersteunen wij jou in de borging van je vakbekwaamheid met Permanent Actueel Wft Update.

Met PA Update ontvang je 6 keer per jaar een samenvatting per Wft-module over de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied. In je dashboard staat overzichtelijk weergegeven of jij nog een PA-artikel open hebt staan en wat je moet doen om weer volledig up-to-date te zijn. Zo is jouw vakbekwaamheid pas echt in vertrouwde handen.

Sinds 2014 moeten financieel professionals met inhoudelijk klantcontact voldoen aan vakbekwaamheidseisen vanuit de Wet op het financieel toezicht (Wft). Om hun werk goed uit te voeren moeten zij kunnen aantonen dat zij over voldoende kennis en vaardigheden beschikken. Het doel is om de kwaliteit van financiële dienstverlening te verbeteren en klanten beter te beschermen tegen foutieve of onvolledige informatie.

De vakbekwaamheidseisen zijn gebaseerd op een open norm, wat betekent dat financieel professionals zelf verantwoordelijk zijn voor het op peil houden van hun vakbekwaamheid. Dit betreft zowel het hebben van de juiste diploma's/certificaten en werkervaring, als het actueel houden van kennis en vaardigheden.

De huidige wet- en regelgeving is echter complex en het bijhouden van alle ontwikkelingen kan veel tijd kosten. Tijd die je liever besteed aan het geven van goed advies aan je klanten. Daarom hebben wij als eerste opleider Permanent Actueel ontwikkeld om jou hierbij te ondersteunen.

Met PA Wft Update ontvang je 6 keer per jaar een samenvatting van de belangrijkste actualiteiten in je persoonlijke online leeromgeving. Hierdoor blijf je volledig op de hoogte en dat kost je maximaal 15 minuten per Update. Zo weet je zeker dat jouw vakbekwaamheid altijd op peil blijft en kan je met vertrouwen het inhoudelijk klantcontact onderhouden.

Met Permanent Actueel Wft houd je als financieel professional je vakbekwaamheid op up-to-date door artikelen te lezen over de relevante actualiteiten binnen de financiële sector.

De inhoud van Permanent Actueel varieert per Wft-module, maar standaard komt het volgende aan bod:

 • Een overzicht van de meest actuele wet- en regelgeving binnen het betreffende vakgebied;
 • Een samenvatting van de belangrijkste recente ontwikkelingen en relevante thema's binnen de financiële sector; en
 • Toetsing van de opgedane kennis en vaardigheden.

Daarnaast worden er soms praktische tips gegeven of wordt er achtergrondinformatie gedeeld. Er zijn verschillende PA Wft-modules beschikbaar, bijvoorbeeld gericht op hypotheken, vermogensbeheer, pensioenen en verzekeringen. 

Lindenhaeghe beschikt over een deskundige vakredactie die het relevante nieuws in de financiële sector voor jou scant, selecteert en beoordeelt. 6 keer per jaar worden de belangrijkste actualiteiten samengevat in een PA-artikel. Zo ontvang jij alleen PA-artikelen die volledig zijn toegespitst op jouw vakgebied.

Alle PA-artikelen worden afgesloten met oefenvragen, zodat je voor jezelf kan checken of je de inhoud goed hebt begrepen. Na het lezen van de PA-artikelen ben je weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de financiële sector en weet je precies hoe je de opgedane kennis kan toepassen in de praktijk.

Met PA Update krijg je toegang tot álle Wft's-modules. Via je PA-profiel in het dashboard kan je zelf instellen welke Wft-modules je wil volgen. Ook helpen wij je met het geldig houden van je diploma’s door jou reminders te sturen en persoonlijk opleidingsadvies te geven via het diplomadossier in je leeromgeving. Zo ben én blijf je altijd Wft-proof.

Wat krijg ik bij Permanent Actueel?
 • 6 keer per jaar een samenvatting van de belangrijkste actualiteiten
 • Overzichtelijk dashboard waarop je in één oogopslag ziet waar je staat
 • Diplomadossier
 • De PA-app van Lindenhaeghe
 • 4 PE CFP-punten voor K&A
9,2

Beste opleider van Nederland

Lindenhaeghe is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Een vaste prijs

Ongeacht het aantal Wft-modules dat je volgt

Inclusief diplomadossier

Ontvang reminders en persoonlijk opleidingsadvies

Automatische incasso

Maandelijkse afschrijvingen

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je misschien vragen hebt en we willen je daar graag bij helpen. Daarom hebben we hier de antwoorden op de meest gestelde vragen van onze deelnemers verzameld.

Om als gecertificeerd financieel planner je certificering te behouden, moet je Permanente Educatie (PE) volgen. Elke PE-periode duurt twee jaar en gedurende deze periode moet je in totaal 40 PE-punten behalen. Dit doe je zowel voor het onderdeel 'Praktijktoepassing' (PT) als 'Kennis & Actualiteit' (K&A):

 • Bij Praktijktoepassing moet je 12 PE-punten behalen. Lindenhaeghe biedt hiervoor verschillende programma's aan, zo is er voor elk wat wils. Kijk voor meer informatie over ons aanbod op onze website
 • Van de 28 PE-punten voor het onderdeel Kennis & Actualiteit moet je er per kalenderjaar 14 behalen. Deze punten kan je bijvoorbeeld door het bestuderen van PA-vakartikelen en het volgen van PE-webinars behalen.

Ook met het volgen van je PA Wft-abonnement kan je jaarlijks 4 PE-punten voor K&A behalen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is je FFP-registratienummer aan ons doorgeven. Wij geven jouw PE-punten vervolgens ieder jaar automatisch door aan FFP.

Ben jij op zoek naar de gemakkelijkste manier om te voldoen aan jouw vakbekwaamheidsverplichting? Wij bieden hiervoor Permanent Actueel Continu en Permanent Actueel Update aan. 

Het type abonnementsvorm dat je kiest bepaalt hoe vaak je PA-artikelen tot je beschikking hebt. Bij PA Continu krijg je continu toegang tot korte kennisartikelen over de belangrijkste actualiteiten binnen jouw vakgebied. Verdiep jij je liever op vaste momenten in het jaar in de laatste ontwikkelingen? Ook dát is mogelijk. Met PA Update ontvang je namelijk 6 keer per jaar een samenvatting per Wft-module waarin de belangrijkste actualiteiten gebundeld zijn.

Kortom, met beide PA-concepten voldoe je aan de gestelde vereisten vanuit de Wft. Welke variant je kiest, is afhankelijk van wat jij het prettigst vindt om bij te blijven

Als je onze PA-app downloadt via een van de onderstaande buttons, dan ontvang je via de app een notificatie zodra er een nieuw bericht voor je klaarstaat. Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van het nieuwe PA-artikel en blijf jij dus permanent actueel vakbekwaam!

PA-app AppStore  PA-app PlayStore

 1. Ja kan via een van de onderstaande buttons de PA-app direct downloaden.
 2. Open vervolgens de app en log meteen in met de inloggegevens van je Lindenhaeghe-account.
 3. Voortaan nóg gemakkelijker inloggen? Stel dan een persoonlijke pincode in.
 4. Klik op een openstaand artikel in de app en ga direct van start.
 5. Rond het artikel af door de bijbehorende vragen te beantwoorden, dan ben je gelijk weer volledig op de hoogte! 
 6. Vanaf nu ontvang je een notificatie zodra er een nieuw artikel voor je klaarstaat.

PA-app AppStore  PA-app PlayStore

Nu je Permanent Actueel Wft Update hebt besteld, wil je natuurlijk direct aan de slag. Om dit mogelijk te maken, wordt jouw bestelling meteen verwerkt nadat je deze hebt afgerond. Nadat je voor het eerst bent ingelogd, kan je in je persoonlijke online leeromgeving gelijk zelf instellen welke Wft-modules je wil volgen.

Heb je al een account bij Lindenhaeghe? We koppelen PA Update dan aan je bestaande persoonlijke leeromgeving. Zo heb jij laagdrempelig toegang tot al je opleidingsmateriaal.

Waarom Lindenhaeghe?