De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Permanent Actueel Budgetcoach

Blijf jij graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied, zodat je jouw cliënten altijd optimaal kan ondersteunen? Volg dan Permanent Actueel Budgetcoach bij Lindenhaeghe. Hier leer je alles over de belangrijkste actualiteiten binnen jouw vakgebied. Zo blijf je continu up-to-date en laat je zien dat je vakbekwaam bent. Bovendien behaal je met Permanent Actueel ook je benodigde PE-punten.

€ 300,-
 • per jaar
 • incl. btw € 363,00
 • all-in tarief
 • Elke week in circa 5 minuten weer actueel
 • Waar en wanneer je wil
 • Geaccrediteerd door Kiwa
€ 300,-
 • per jaar
 • incl. btw € 363,00
 • all-in tarief
 • Elke week in circa 5 minuten weer actueel
 • Waar en wanneer je wil
 • Geaccrediteerd door Kiwa

Om als budgetcoach of -beheerder goed geïnformeerd te blijven over relevante actualiteiten, is het belangrijk om je kennis up-to-date te houden. Dit doe je door jaarlijks bij- en nascholing te volgen, ook wel Permanente Educatie (PE) genoemd. Lindenhaeghe ondersteunt jou hierbij met Permanent Actueel Budgetcoach. Hiermee behaal je ook gelijk je benodigde PE-punten.

Om te voldoen aan de Permanente Educatie-vereisten van het 'Certificatieschema' van Kiwa, is het belangrijk om jaarlijks bijscholing of trainingsactiviteiten te volgen en zo de benodigde kennis en vaardigheden te onderhouden en ontwikkelen. Als je overweegt om je te laten certificeren via Kiwa, is het belangrijk om te weten dat je alleen PE-punten ontvangt bij scholingsactiviteiten van door Kiwa erkende opleiders. Daarom hebben wij onze PA-modules laten accrediteren door Kiwa.

Met het volgen van PA Budgetcoach bij Lindenhaeghe behaal je 6 PE-punten én blijf je volledig op de hoogte van relevante ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Zo voldoe je niet alleen aan de gestelde scholingseisen, maar ontwikkel je jezelf ook als professional.

Let op: Meld je je later in het jaar aan voor PA en wil je graag de volle 6 PE-punten voor dit kalenderjaar behalen? Neem dan contact met ons op, wij zetten dan alle artikelen vanaf 1 januari in je persoonlijke leeromgeving klaar.

PA Budgetcoach behandelt alle relevante actualiteiten die van toepassing zijn op jouw beroepspraktijk. Hierbij kan je denken aan:

 • Nieuwe wetten en wetswijzigingen;
 • Gerechtelijke uitspraken;
 • Periodieke wijzigingen sociale zekerheid en belastingen; en
 • Vtlb-rapport en Vtlb-calculator.

Door deze onderwerpen te behandelen, blijf je volledig op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en kan je jouw cliënten optimaal ondersteunen.

Om jouw cliënten de beste dienstverlening te kunnen bieden, is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de relevante ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Permanent Actueel voor budgetcoaches biedt wekelijkse kennisupdates die klaarstaan in je persoonlijke online leeromgeving. Onze deskundige vakredactie selecteert en beoordeelt hiervoor alle financiële actualiteiten en thema's, zodat jij alleen de meest relevante informatie ontvangt.

Elke week stelt de vakredactie een nieuwsoverzicht samen waarin de belangrijkste ontwikkelingen van de afgelopen periode aan bod komen. Daarnaast ontvang je regelmatig een verdiepend PA-artikel met een leestijd van slechts enkele minuten, waarin er uitgebreid op een actualiteit wordt ingegaan. Elk artikel bevat praktische tips en handige achtergrondinformatie. Na het lezen van het artikel kan je jouw kennis testen met enkele oefenvragen.

Met een tijdsinvestering van ongeveer 5 minuten per week voldoe je aan jouw vakbekwaamheidsverplichting. Via het dashboard zie je in één oogopslag hoeveel artikelen je nog moet doornemen om weer actueel te zijn. Na het volgen van Permanent Actueel Budgetcoach ontvang je een PA-certificaat, waarmee je kan aantonen dat je jouw benodigde PE-punten hebt behaald.

Wat krijg ik bij Permanent Actueel?
 • 6 PE-punten
 • Overzichtelijk dashboard waarop je in één oogopslag ziet waar je staat
 • Inclusief certificaat
 • De PA-app van Lindenhaeghe
9,2

Beste opleider van Nederland

Lindenhaeghe is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Over de prijs

Inclusief PA-app

Waar en wanneer je wil up-to-date

Persoonlijke leeromgeving

24/7 toegankelijk via elk device

Abonnement van 12 maanden

Je krijgt 12 maanden toegang tot je leeromgeving

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Veelgestelde vragen

Als je vragen hebt over onze diensten of producten, kan je hier terecht voor de antwoorden op de meest gestelde vragen van onze klanten.

Onze online leeromgeving is beschikbaar op ieder moment van de dag en op elk apparaat. Je kan hierdoor altijd bij de nieuwsberichten en PA-artikelen, ongeacht je locatie en het tijdstip.

Je ontvangt een notificatie via de PA-app zodra er een nieuw bericht voor je beschikbaar is. Door het instellen van een persoonlijke pincode krijg je nog eenvoudiger toegang tot je berichten. Zo blijf je altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen en is Permanent Actueel zijn nóg makkelijker.

PA-app AppStore  PA-app PlayStore

 1. Download de PA-app direct door op de buttons hieronder te klikken voor de App Store of Google Play Store.
 2. Log vervolgens in op de app met de inloggegevens van je Lindenhaeghe-account.
 3. Om het inloggen nog gemakkelijker te maken, kan je meteen een persoonlijke pincode instellen.
 4. Wanneer je een openstaand bericht selecteert, kan je meteen beginnen met lezen en de bijbehorende vragen beantwoorden.
 5. Vanaf nu ontvang je direct een notificatie wanneer er een nieuw bericht voor je beschikbaar is.

PA-app AppStore  PA-app PlayStore

Een goede, gecertificeerde budgetcoach moet volgens Kiwa aan verschillende eisen voldoen:

 • te helpen bij het opzetten van een overzichtelijke financiële administratie;
 • ervoor te zorgen dat het inkomen gemaximaliseerd wordt en de uitgaven geminimaliseerd worden;
 • de cliënt te leren aanvragen van inkomensverruimende voorzieningen, zoals toeslagen, belastingteruggaven en kwijtschelding in te dienen;
 • geldbesparende tips te geven waardoor er indien nodig bezuinigd kan worden;
 • vtlb-berekeningen toe te passen;
 • samen met de cliënt een maandoverzicht te maken van de inkomsten en uitgaven, waarbij ook aandacht bestaat voor reserveringen; vervolgens kan een jaaroverzicht worden gemaakt;
 • te helpen bij het maken van financiële keuzes en het stellen van prioriteiten;
 • de cliënt te leren hoe om te gaan met betalingsachterstanden;
 • tips te geven over hoe meer inzicht te verkrijgen én te behouden in de financiële situatie; en
 • (indien nodig) samen te werken met een schuldhulpverlener.

 

Het beroep van budgetcoach is niet beschermd. Dit betekent dat je als budgetcoach aan de slag kan zonder certificaat. Wil je toch graag een Kiwa-certificering behalen? Dan kun je het Kiwa-examen afleggen op drie verschillende niveaus: SHV 1, SHV 2 en SHV 3. Na het behalen van SHV 1 of SHV 3 kan je ook een praktijkassessment doen. 

Nadat je het bestelproces hebt afgerond, wordt jouw aankoop van Permanent Actueel Budgetcoach direct verwerkt en klaargezet in je persoonlijke online leeromgeving. Indien je al een account hebt bij Lindenhaeghe, wordt PA Budgetcoach automatisch gekoppeld aan je bestaande persoonlijke leeromgeving. Zo kan je direct aan de slag met Permanent Actueel.

Meld je je later in het jaar aan voor PA en wil je graag de volle 6 PE-punten voor dit kalenderjaar behalen? Neem dan contact met ons op, wij zetten dan alle artikelen vanaf 1 januari in je persoonlijke leeromgeving klaar.

Waarom Lindenhaeghe?