De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

PE CDD

Bij Lindenhaeghe begrijpen we hoe belangrijk het is voor Customer Due Diligence (CDD) professionals om altijd up-to-date te blijven in hun vakgebied. Daarom hebben we met de vakinhoudelijk experts van Delta Capita een PE programma ontworpen om jouw kennis en vaardigheden aan te scherpen.

Domein Customer Due Diligence CDD
PA CDD

Waarom PE belangrijk is voor CDD professionals

In de snel veranderende wereld van CDD is het essentieel om voortdurend bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen, regelgeving en beste praktijken. PE stelt je in staat om jouw kennis uit te breiden en je professionele vaardigheden te verbeteren, zodat jij kunt voldoen aan de steeds strengere eisen van regelgevende instanties en je werk met vertrouwen kunt uitvoeren

Bij veel regelgevende instanties is het een vereiste dat CDD professionals regelmatig PE volgen om hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Na het volgen van de PE CDD-analist heb jij al je PE CDD-punten voor een jaar en voldoe je aan de wettelijke en regelgevende vereisten!

Boek hier
Beste opleider achtergrond

Al 11 jaar de Beste Opleider van Nederland

Lindenhaeghe is al 11 jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland door Springest en daar zijn we trots op. Wil je weten hoe onze cursisten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan de reviews op Springest.

Permanent Actueel CDD

Met PA CDD blijf je op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en ontvang je regelmatig korte en relevante kennisupdates. Onze deskundige vakredactie selecteert en beoordeelt artikelen om ervoor te zorgen dat je alleen de meest relevante informatie ontvangt. Daarnaast bieden we praktische tips en achtergrondinformatie, zodat je het geleerde direct kunt toepassen in de praktijk. Met PA van Lindenhaeghe blijf jij Permanent Vakbekwaam en ben je altijd voorbereid op eventuele veranderingen.

Schrijf je in