De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Blijf continu up-to-date met Permanent Actueel CDD

Met Permanent Actueel van Lindenhaeghe blijf jij volledig up-to-date van de relevante ontwikkelingen binnen je vakgebied. Maak je keuze uit onze verschillende modules en kies voor PA CDD voor financieel professionals of analisten. Benieuwd naar het verschil tussen deze modules? Lees dan snel verder!

PA IDD

Welke Permanent Actueel-module kies ik?

Elke organisatie bepaalt haar eigen CDD-beleid, maar dit moet wel altijd gebaseerd zijn op de Wwft. Doordat bedrijven zelf verantwoordelijk zijn voor de naleving van de wetgeving, is het voor jou als medewerker belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de bestaande wet- en regelgeving en eventuele wijzigingen. Wij bieden hiervoor twee PA-concepten aan. Welke module voor jou relevant is, is afhankelijk van je functie.

PA CDD voor financieel professionals

Ben jij als professional werkzaam binnen een Wwft-plichtige instelling en heb jij in je functie te maken met direct of indirect klantcontact? Permanent Actueel CDD voor financieel professionals is waardevol voor iedereen die in zijn dagelijkse werkzaamheden raakvlakken heeft met Customer Due Diligence. 

PA CDD voor analisten

Als CDD-analist heb je kennis van witwassen, terrorismefinanciering en corruptie en sancties. Hiervoor is het cruciaal dat je goed op de hoogte bent van eventuele wijzigingen in wet- en regelgeving. Ben jij dus werkzaam als CDD-analist dan is PA CCD voor Analisten dĆ© module voor jou! 

Wat is Permanent Actueel?

Met Permanent Actueel ontvang je korte kennisupdates die in je persoonlijke leeromgeving worden klaargezet. Onze deskundige vakredactie scant, selecteert en beoordeelt hiervoor alle financiƫle nieuwsbronnen. Zo zorgen wij ervoor dat je alleen artikelen ontvangt die relevant zijn voor jouw functie.

De actualiteiten worden samengevat in korte PA-artikelen, zodat de inhoud altijd to-the-point is. Uiteraard ontvang je ook praktische tips en relevante achtergrondinformatie. Je sluit de artikelen af met enkele oefenvragen, zodat je voor jezelf kan controleren of je het goed begrepen hebt.

Na het lezen van het artikel weet jij zo precies hoe je het geleerde moet toepassen in de praktijk. Met PA van Lindenhaeghe blijf jij zo altijd Permanent Vakbekwaam!

Beste opleider achtergrond

Al 11 jaar de Beste Opleider van Nederland

Lindenhaeghe is al 11 jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland door Springest en daar zijn we trots op. Wil je weten hoe onze cursisten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan de reviews op Springest.

Veelgestelde vragen

We snappen dat je misschien bepaalde vragen hebt en we willen je graag helpen bij het vinden van de informatie die je nodig hebt. Hier vind je daarom de antwoorden op de meest voorkomende vragen die we van onze klanten ontvangen.

Wanneer je je verder wil verdiepen in Customer Due Diligence dan adviseren we jou de E-learning CDD Professional te volgen. Deze e-learning is bedoeld voor medewerkers die werkzaam zijn binnen financiƫle instellingen en die bijvoorbeeld aan de slag willen als CDD-analist. Het is echter ook een hele interessante e-learning voor andere professionals die werkzaam zijn binnen een Wwft-plichtige organisatie in bijvoorbeeld de accountancy, het notariaat of de advocatuur.

De e-learning bestaat uit zes hoofdstukken. De Wwft en andere belangrijke wet- en regelgeving wordt uiteengezet, alle onderdelen van het klantonderzoek  komen aan bod en vervolgens wordt de vertaalslag naar de praktijk gemaakt. Meer weten? Neem dan vooral een kijkje op onze website.

Met Permanent Actueel van Lindenhaeghe blijf je waar en wanneer je maar wil volledig up-to-date. Onze online leeromgeving is 24/7 en via elk device toegankelijk. Zo kan je altijd de nieuwste PA-artikelen lezen op het moment dat jou het beste uitkomt. 

Wil je graag laagdrempelig geĆÆnformeerd worden wanneer er een nieuw PA-artikel voor je klaarstaat? Download dan onze gratis PA-app via de App Store of Google Play Store. Stel de eerste keer dat je de app gebruikt gelijk een persoonlijke pincode in om in het vervolg nog eenvoudiger toegang te krijgen tot de PA-artikelen. Zodra er een nieuw artikel voor je klaarstaat, ontvang je via de app een notificatie. Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen!

PA-app AppStore  PA-app PlayStore