De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens Wft Inkomen

Als je binnenkort het Wft-examen Inkomen gaat doen en je wilt er zeker van zijn dat je slaagt, dan kun je gebruik maken van onze drie representatieve oefenexamens. Hiermee kun je je niveau testen en je kans op slagen vergroten. 

€ 70,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • 3 representatieve oefenexamens
 • 4 uur studiebelasting
 • Voorzien van uitgebreide feedback
€ 70,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • 3 representatieve oefenexamens
 • 4 uur studiebelasting
 • Voorzien van uitgebreide feedback

Met de Oefenexamens Wft Inkomen van Lindenhaeghe kun je gericht oefenen voor het Examen Wft Inkomen. Onze oefenexamens zijn speciaal ontwikkeld op basis van de meest recente exameneisen en toetstermen. Zo kun je direct testen of je klaar bent voor het echte examen. Elke vraag wordt voorzien van uitgebreide feedback en na afloop van het oefenexamen zie je meteen of je zou zijn geslaagd. Zo kun je extra goed voorbereid het examen ingaan!

Tijdens de Oefenexamens Wft Inkomen testen we je kennis aan de hand van 44 examenvragen, waarvoor je 135 minuten de tijd hebt, net als bij het echte examen. De vragen zijn verdeeld in drie categorieën: kennis en begrip (20 vragen), professioneel gedrag (1 vraag) en vaardigheden en competenties (23 vragen). 

De vragen in de oefenexamens hebben betrekking op de onderwerpen die ook tijdens het echte examen aan bod kunnen komen, zoals: 

 • De werking van de sociale loongrenzen; 
 • Het verband tussen arbeidsongeschiktheid en overige financiële producten; en 
 • De dekking rondom een inkomensverzekering voor schade door opzet of roekeloosheid. 

De Oefenexamens Wft Inkomen maken deel uit van de 100% Online Opleiding Wft Inkomen. Als je deze opleiding volgt, ben je dus volledig voorbereid op het Wft-examen en hoef je de oefenexamens niet apart te bestellen. 

Examengericht oefenen

Met de Oefenexamens Inkomen beschik je over drie realistische oefenexamens waarmee je vertrouwd raakt met het echte Wft-examen. Onze Oefenexamens Wft Inkomen hebben dezelfde kenmerken als het landelijke examen en je kunt oefenen met de verschillende vraagtypen die op het examen worden gebruikt. 

Inzage in de resultaten

Met de oefenexamens krijg je inzicht in je resultaten en ontvang je uitgebreide feedback op de beantwoorde vragen. Hierdoor kun je echt leren van je fouten en jezelf voortdurend verbeteren. Zo weet je zeker of je klaar bent voor het examen en of je een goed resultaat kan behalen. 

Wat krijg ik bij de Oefenexamens Wft Inkomen?
 • Onbeperkt herhalen van de vragen
 • Uitgebreide feedback
 • 6 maanden toegang tot de online leeromgeving
9,2

Beste opleider van Nederland

Lindenhaeghe is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Persoonlijke leeromgeving

24/7 toegankelijk via elk device

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Studie- en oefenmaterialen

Alle benodigde materialen staan direct voor je klaar

Waarom Lindenhaeghe?

Veelgestelde vragen

Het kan voorkomen dat je nog vragen hebt over onze producten of over onze dienstverlening. Daarom hebben we de meest gestelde vragen en bijbehorende antwoorden voor je op een rijtje gezet: 

Wanneer je bij ons de 100% Online Opleiding Wft Inkomen volgt, zijn de Oefenexamens Wft Inkomen automatisch inbegrepen. Hierdoor ben je optimaal voorbereid op het Wft-examen. 

Je hebt ook de mogelijkheid om het pakket Oefenexamens Wft Inkomen apart aan te schaffen. Dit pakket omvat drie representatieve oefenexamens. Bij aankoop van dit pakket krijg je zes maanden toegang tot de leeromgeving. 

De vragen in het Wft Inkomen oefenexamen komen sterk overeen met het echte examen. Dit zorgt ervoor dat je optimaal voorbereid bent op het Wft-examen Inkomen en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Het oefenexamen gebruikt dezelfde vraagtypen en kenmerken als het landelijke examen. 

De beste tip om met vertrouwen het Examen Wft Inkomen te maken, is om vooraf de Wft-opleiding te volgen met de bijbehorende oefenexamens. Nadat je de oefenexamens hebt gemaakt, krijg je uitgebreide feedback. Het is belangrijk om deze feedback goed door te nemen, omdat je er veel van kan leren. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om alle vragen uit het oefenexamen onbeperkt te herhalen. Maak hier vooral gebruik van!