De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Wft Schade Zakelijk

Wanneer je in het bezit bent van het Wft-diploma Schade Zakelijk ben je in staat om zakelijke klanten te adviseren over verschillende schaderisico’s. Je bemiddelt in zakelijke schadeverzekeringen en kunt onderscheid maken tussen materiële en vermogensbeschermende schadeverzekeringen.

Wft Schade Zakelijk bij de #1 opleider

Kies jouw succesformule

100% Online Opleiding Wft Schade Zakelijk
€ 299,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

De meest complete online Wft-opleiding met het hoogste slagingspercentage.

Klassikale Opleiding Wft Schade Zakelijk
€ 839,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Examengerichte klassikale training gegeven door onze professionele trainers.

Stel je opleiding zelf samen

E-learning Wft Schade Zakelijk
€ 229,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Alle onderdelen die voor kunnen komen op je Wft-examen in een overzichtelijke e-learning.

Oefenexamens Wft Schade Zakelijk
€ 70,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Drie unieke en representatieve oefenexamens waarmee je onbeperkt kan oefenen.

Extra oefenexamens Wft Schade Zakelijk
€ 70,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Drie aanvullende representatieve oefenexamens waarmee je ongelimiteerd kan oefenen.

Examentraining Wft Schade Zakelijk (hele dag)
€ 219,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Onze eendaagse klassikale examentraining ter voorbereiding op je Wft-examen.

Examentraining Wft Schade Zakelijk (halve dag)
€ 139,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Een examentraining in onze Virtual Classroom die jou een extra steuntje in de rug biedt.

Geprint Studieboek Wft Schade Zakelijk
€ 59,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

De Wft-syllabus in een duurzaam geprint en handzaam studieboek.

Leg je examen af

Examen Wft Schade Zakelijk
€ 159,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Behaal het initiële Wft-diploma en ga aan de slag binnen de financiële dienstverlening.

Behaal eenvoudig je Wft Schade Zakelijk

Met de digitale Wft-opleidingen van Lindenhaeghe word je volledig ontzorgd in het leerproces naar je Wft-certificering. Benieuwd hoe je met onze opleidingen in één keer slaagt voor je Wft-examen? We leggen het je uit in de video.

Wft Schade Zakelijk opleiding 100% online

Wft Schade Zakelijk opleiding 100% online

De digitale Wft-opleiding Schade Zakelijk helpt je van begin tot eind om in één keer te kunnen slagen voor je Wft-examen Schade Zakelijk. Wij bieden je met deze opleiding structuur en houvast, in de voorbereiding op je examen, aan de hand van diverse animaties en meer dan 450 examengerichte oefenvragen. De opleiding van Lindenhaeghe heeft slechts een studiebelasting van 51 uur.

In de 100% Online Opleiding Wft Schade Zakelijk zitten tevens vijf representatieve oefenexamens inbegrepen. Deze oefenexamens bevatten vragen vergelijkbaar met de vragen uit het landelijke examen. Zo kun jij toetsen of je klaar bent voor het Wft-examen Schade Zakelijk.

wft_schade_zakelijk_klassikale_opleiding

Klassikale opleiding Wft Schade Zakelijk

Ben jij op zoek naar de meest volledige voorbereiding op je Wft-examen Schade Zakelijk? Schrijf je dan nu in voor een Klassikale Opleiding Wft Schade Zakelijk. De opleiding vindt plaats op één van onze goed verzorgde locaties en wordt verzorgd door een van onze ervaren docenten.

Tijdens de driedaagse opleiding sta je samen met een kleine groep cursisten uitgebreid stil bij de casuïstiek die in het examen aan bod komt. Ook krijg je ruim de tijd om met representatieve examenvragen te oefenen. Daarnaast kun je met de docent en de andere cursisten sparren over de vragen die je hebt, zodat jij vol vertrouwen aan het examen kan beginnen.

Klassikale Opleiding Wft Schade Zakelijk kan je ook in de Virtual Classroom op je eigen locatie volgen.

E-learning Wft Schade Zakelijk

E-learning Wft Schade Zakelijk

Ben je op zoek naar de meest pragmatische voorbereiding op het Examen Wft Schade Zakelijk? Dan is de E-learning Wft Schade Zakelijk echt iets voor jou! In deze e-learning toets je aan de hand van casuïstiek, verschillende rekenopdrachten en representatieve examenvragen jouw kennis met betrekking tot de module Wft Schade Zakelijk.

Naast de vele oefenmethoden bevat de e-learning ook Videoleren. Aan de hand van verschillende video’s worden casussen besproken en ontvang je een aantal examengerichte tips. Zo vergroot je jouw kansen om te slagen voor je Wft Schade Zakelijk examen.

Oefenexamens Schade Zakelijk

Oefenexamens Schade Zakelijk

Na het maken van onze Oefenexamens Wft Schade Zakelijk leg je met vertrouwen het Wft-examen Schade Zakelijk af. Je ontvangt drie representatieve oefenexamens in een digitale toetsomgeving, hier heb je zes maanden lang toegang toe. Je kunt de vragen uit een Wft Schade Zakelijk Oefenexamen, gedurende deze periode, onbeperkt blijven herhalen.

Bij de 100% Online Opleiding Wft Schade Zakelijk zitten al vijf oefenexamens inbegrepen. Volg je deze opleiding dus al bij ons? Dan hoef je de oefenexamens er niet los bij te bestellen.

Examentraining Wft Schade Zakelijk

Examentraining Wft Schade Zakelijk

Ben je op zoek naar een examentraining om de puntjes op de i te zetten ter voorbereiding op je Wft-examen Schade Zakelijk? Lindenhaeghe biedt je een effectieve en examengerichte training aan in een klein groepsverband, met veel interactie. Samen met een docent behandel je aan de hand van casuïstiek belangrijke onderdelen die op het examen terugkomen.

Je ontvangt gedurende de Examentraining Wft Schade Zakelijk handige examengerichte tips van je docent. Deze tips kunnen je helpen bij het beantwoorden van de vragen op het examen. Daarnaast is er voldoende ruimte om vragen te stellen aan de docent en kennis te delen met je medecursisten. Er ontstaat zo een interactieve examentraining waar jij optimaal van kunt profiteren.

De Examentraining Wft Schade Zakelijk (halve dag) is alleen beschikbaar in de Virtual Classroom. De Examentraining Wft Schade Zakelijk (hele dag) kan je op locatie en in de Virtual Classroom volgen.

Examen Wft Schade Zakelijk

Examen Wft Schade Zakelijk

Bij Lindenhaeghe kun je op meer dan 55 locaties door heel Nederland je Wft Schade zakelijk Examen afleggen. Heb je overdag geen tijd om je examen te doen? Geen zorgen, want wij bieden ook examenmogelijkheden in de avonduren of op zaterdag. Zo is er altijd wel een locatie en een tijdstip waarop jij je examen kunt afleggen!

Het examen bestaat uit 55 examenvragen en zal 120 minuten duren. De examenvragen zijn in verschillende onderdelen verdeeld: Kennis & Begrip, Vaardigheden & Competenties en Professioneel Gedrag. De onderwerpen waarop je getoetst wordt, behandelen we in de Wft Schade zakelijk opleiding.

Welke studievorm Wft Schade zakelijk kies ik?

Bij Lindenhaeghe studeer je altijd op je eigen manier. Volg jij graag klassikaal onderwijs? Of liever in een Virtual Classroom? In beide gevallen neemt één van onze toptrainers jou mee door de stof. Of studeer online op het moment dat het jou uitkomt met Slim leren en Onbeperkt oefenen. Een overzicht van de klassikale Wft-studiemogelijkheden en onze online Wft-studievormen vind je hier.

Samenvatting verschillende Wft Schade zakelijk-opleidingen

Onze klassikale opleidingen volg je altijd op één van onze opleidingslocaties. Je vindt onze locaties door het hele land. Je kan ook een klassikale training thuis volgen: in een Virtual Classroom. Zelfstandig aan de studie kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld met onze e-learning. Maar wil je écht het maximale uit je thuisstudie halen? Kies dan voor 100% Online Opleiding (met o.a. onze e-learning maar ook oefenexamens en videoleren). Keus genoeg!

In 3 stappen naar je Wft-diploma

Bij Lindenhaeghe stel je jouw Wft-opleiding eenvoudig zelf samen. Zo kom je tot een product dat past bij wat jij nodig hebt. In 3 stappen bepaal je de route naar jouw Wft-opleiding, op deze pagina leggen we je uit hoe het werkt.

Zeker weten wat je krijgt? In onderstaand studievormenschema staat precies wat er bij welke opleiding zit.

Studievormenschema Wft Schade Zakelijk

Beste opleider achtergrond

Al 11 jaar de Beste Opleider van Nederland

Lindenhaeghe is al 11 jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland door Springest en daar zijn we trots op. Wil je weten hoe onze cursisten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan de reviews op Springest.

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je wellicht vragen hebt over onze dienstverlening voor Wft Schade zakelijk. Daarom hebben we een overzicht gemaakt van vaak gestelde vragen en de bijbehorende antwoorden, zodat je snel en gemakkelijk antwoord kunt vinden op jouw vragen

Werk jij als schadeadviseur of ben je van plan om binnenkort aan de slag te gaan als schadeadviseur? Dan dien je eerst in het bezit te komen van het Wft-certificaat Schade Zakelijk. Dit certificaat verzekert klanten ervan dat je beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om hen te voorzien van een degelijk advies.

Met het Wft-certificaat Schade Zakelijk heb je de bevoegdheid om zakelijke klanten te adviseren over verschillende schaderisico’s. Je bemiddelt in zakelijke schadeverzekeringen en je kunt onderscheid maken tussen materiële en vermogensbeschermende schadeverzekeringen. Het verplichte certificaat maakt deel uit van de Wet op Financieel Toezicht en beschermt consumenten tegen bijvoorbeeld oplichting. Je komt in het bezit van het Wft-certificaat door de Wft-opleiding Schade Zakelijk te volgen en te slagen voor het Wft-examen.

Voordat je op Wft-examen Schade Zakelijk gaat, raden we je aan om de Wft Schade Zakelijk opleiding 100% Online te volgen. Deze opleiding is namelijk de ideale voorbereiding op het examen. De opleiding voorziet in animaties, casuïstiek en oefenexamens, zodat je vol zelfvertrouwen aan het examen begint.

In de opleiding zitten vijf Oefenexamens Wft Schade Zakelijk inbegrepen. De vragen uit de oefenexamens komen sterk overeen met de vragen die je op het echte Wft-examen kunt verwachten. Volg je de Opleiding Wft Schade Zakelijk niet? Dan kun je de Oefenexamens Wft Schade Zakelijk los bestellen.

Kun je nog wat extra ondersteuning gebruiken in jouw voorbereiding op het Wft Schade Zakelijk examen? In onze Examentraining Wft Schade Zakelijk doorloop je samen met de docent de belangrijkste examenonderdelen aan de hand van casuïstiek. Je kunt kiezen voor een halve of een hele dag.

Als je vervolgens echt zeker weet dat je klaar bent voor het examen en overtuigd bent dat je alle lesstof beheerst, kun je jouw Wft Schade Zakelijk examen gaan inplannen. Bij Lindenhaeghe kun je op meer dan 55 locaties, verspreid door heel Nederland terecht. Zo is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

Om aan het Wft-examen Schade Zakelijk te mogen deelnemen moet je een Wft-opleiding Schade Zakelijk gevolgd hebben. Deze opleiding bieden we bij Lindenhaeghe aan. Via deze opleiding geven wij je structuur en houvast gedurende de voorbereiding op je Wft-examen Schade Zakelijk.

De opleiding vindt digitaal plaats en vergt ongeveer 48 uur aan studiebelasting. Dankzij alle lesstof, oefenvragen en oefenexamens die de opleiding biedt, is de kans zeer groot dat jij het examen in één keer haalt. Deze oefenvragen en oefenexamens komen namelijk sterk overeen met het echte examen, zodat je op het Wft-examen Schade Zakelijk niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

De module Wft Schade Zakelijk voorziet in de verplichte Wft-opleiding Schade Zakelijk. Deze opleiding vergt zo’n 48 uur en kun je in je eigen tijd volgen. De opleiding vindt namelijk online plaats. Vanaf het moment dat je het opleidingspakket afneemt bij Lindenhaeghe, krijg je één jaar toegang tot de digitale leeromgeving. De opleiding leert je alle stof die het examen toetst en voorziet in diverse oefenvragen en oefenexamens. Onderwerpen die de opleiding onder andere behandelt, zijn:

 • het verzekeringswezen;
 • de verzekeringsovereenkomst;
 • verzekeringsrecht en;
 • verzekeringsdekkingen.


Naast dat je de opleiding volgt, kun je je ook inschrijven voor de examentraining van een halve of een hele dag. Ook kun je extra oefenexamens afnemen, zodat je met een zelfverzekerd gevoel het examen maakt.

Bij Lindenhaeghe zijn er verschillende modules waar je je voor kunt inschrijven. Deze modules faciliteren in het behalen van jouw Wft-diploma. In totaal bieden we negen modules aan:


Een Wft-module bestaat uit de Wft-opleiding, een aantal oefenexamens, een examentraining en het Wft-examen. De module die je kiest, hangt af van het vakgebied waarin je werkt. Nadat je de opleiding afsluit met een voldoende en het examen haalt, ben je in het bezit van jouw Wft-diploma. Een diploma waar je de rest van je leven nog veel aan hebt.

Wft staat voor Wet op het financieel toezicht. De wet regelt het toezicht op financiële instellingen in Nederland. Het gaat om banken, verzekeraars, tussenpersonen of anderen die actief zijn in de financiële dienstverlening. De wet stelt bepaalde eisen aan de financieel dienstverlener, waarbij de belangen van de consument voorop staan.

Het uitgangspunt is dat financieel dienstverleners voldoen aan de door de wet gestelde vakbekwaamheid en zorgplicht. Naast het behalen van de module Wft Basis is het voor financieel dienstverleners, die adviseren over specifieke financiële producten, verplicht te beschikken over een Wft beroepskwalificatie. Bijvoorbeeld, als Adviseur Hypothecair Krediet dien je de Wft beroepskwalificatie Hypothecair Krediet te behalen die bestaat uit de onderdelen Basis, Vermogen en Hypothecair Krediet. Daarnaast dient de adviesbevoegdheid hiervoor te worden onderhouden met Permanente Educatie, als Adviseur Hypothecair Krediet gaat het dan om het PE-examen Hypothecair Krediet.