De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Overige examens

Lindenhaeghe is al sinds 2014 naast opleider ook een erkend exameninstituut. Wij bieden examens aan voor verschillende vakgebieden en specialisaties. Zo kan je bij ons je MiFID II-examens afleggen om je te laten certificeren als beleggingsprofessional of kan jij je met onze SHV-examens laten certificeren als schuldhulpverlener. We vertellen je er graag meer over, dus lees snel verder!

Wft-examens

Ons examenlocatienetwerk

Met 55+ examenlocaties biedt Lindenhaeghe het grootste locatienetwerk van heel Nederland. Zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt beschikbaar. Wij werken hiervoor met verschillende toetscentra-leveranciers samen. Wat deze partijen met elkaar gemeen hebben, is dat er altijd sprake is van professionele en onafhankelijke examinering. Ze hebben jarenlange ervaring met het faciliteren van examenafnames die volledig fraudeproof zijn. De examenlocaties zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto of via het OV. Ze hanteren ruime openingstijden en bieden tevens opties in de avond en het weekend.

Behaal je DSI-certificering

Met je DSI-certificering toon jij aan dat je als professional binnen de beleggingssector over de juiste opleiding en werkervaring beschikt, goed om weet te gaan met integriteitsdilemma's en áltijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in wet- en regelgeving. De MiFID II ESMA-examens omvatten verschillende onderwerpen, waaronder marktstructuur, transparantie, beleggersbescherming, product governance en handelsplatformen. De examens zijn ontworpen om financieel professionals te helpen hun kennis en begrip van deze onderwerpen te ontwikkelen en te verbeteren. Een ander voordeel van het behalen van een MiFID II ESMA-examen van DSI is dat het een erkenning is van je professionaliteit en vakbekwaamheid. Werkgevers en klanten kunnen erop vertrouwen dat je beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om je werk op een verantwoorde en professionele manier uit te voeren. Benieuwd voor welke registers wij het DSI-examen aanbieden? Kijk dan snel verder. 

Onze MiFID II ESMA Examens

Het theorie-examen dat jouw kennis test over beleggingsproducten en -diensten.

Leg dit kennisexamen af om aan de slag te kunnen als adviseur op het gebied van beleggen.

MiFID II ESMA Kennisexamen Informeren Beleggen Retail
€ 149,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Voor financieel professionals die aan de slag willen als informatieverstrekker over beleggen.

MiFID II ESMA Vaardighedenexamen Adviseren Retail
€ 149,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Wanneer je het Kennisexamen Adviseren Beleggen Maatwerk of Standaard met succes hebt afgelegd.

MiFID II ESMA Vaardighedenexamen Informeren Retail
€ 149,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Het examen dat jouw vaardigheden in het informeren van klanten over beleggen toetst.

Beste opleider achtergrond

Al 10 jaar de Beste Opleider van Nederland

Lindenhaeghe is al 10 jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland door Springest en daar zijn we trots op. Wil je weten hoe onze cursisten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan de reviews op Springest.

Behaal je Kiwa-certificering

De SHV-examens van Kiwa hebben als doel om de kwaliteit van de schuldhulpverlening te verbeteren. Er zijn verschillende examens beschikbaar, afhankelijk van het niveau en de rol van de professional in kwestie. Het behalen van je Kiwa-certificering kan je helpen om jouw kennis en vaardigheden te ontwikkelen, je geloofwaardigheid te vergroten en je carrièrevooruitzichten als schuldhulpverlener te verbeteren. 

Let op: elke SHV-module bestaat uit twee onderdelen, namelijk een multiple choice-examen en een casuïstiekexamen. Wil jij jouw certificaat behalen? Dan moet je beide examens met goed gevolg afleggen.

Onze SHV-examens

Examen Kiwa Persoonscertificering SHV 1 Casuïstiek
€ 179,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
Examen Kiwa Persoonscertificering SHV 1 Multiple Choice
€ 179,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
Examen Kiwa Persoonscertificering SHV 2 Casuïstiek
€ 179,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
Examen Kiwa Persoonscertificering SHV 2 Multiple Choice
€ 179,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
Examen Kiwa Persoonscertificering SHV 3 Casuïstiek
€ 179,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
Examen Kiwa Persoonscertificering SHV 3 Multiple Choice
€ 179,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief