De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens Wft Schade Particulier

Als je binnenkort van plan bent om het Wft-examen Schade Particulier af te leggen en je wilt er zeker van zijn dat je slaagt, dan kun je gebruik maken van onze drie representatieve oefenexamens om je niveau te testen en je kansen op slagen te vergroten. 

€ 70,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • 3 representatieve oefenexamens
 • 5 uur studiebelasting
 • Voorzien van uitgebreide feedback
€ 70,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • 3 representatieve oefenexamens
 • 5 uur studiebelasting
 • Voorzien van uitgebreide feedback

Met de Oefenexamens Wft Schade Particulier van Lindenhaeghe kun je gericht oefenen voor het Examen Wft Schade Particulier. Onze oefenexamens zijn speciaal ontwikkeld op basis van de meest recente exameneisen en toetstermen. Zo kun je direct testen of je klaar bent voor het echte examen. Bij elke vraag krijg je uitgebreide feedback en na het oefenexamen zie je meteen of je geslaagd zou zijn. Dit zorgt ervoor dat je extra goed voorbereid bent op het examen! 

Bij de Oefenexamens Wft Schade Particulier testen we jouw kennis met 48 vragen. Net als bij het echte examen krijg je 120 minuten de tijd. De vragen zijn opgedeeld in drie categorieën: kennis en begrip (25 vragen), professioneel gedrag (1 vraag) en vaardigheden en competenties (22 vragen). 

De vragen in de oefenexamens behandelen dezelfde onderwerpen als het echte examen, zoals: 

 • Materiële verzekeringen; 
 • Vermogensbeschermende schadeverzekeringen; en 
 • Zorg- en ongevallenverzekeringen. 

De Oefenexamens Wft Schade Particulier zijn inbegrepen bij de 100% Online Opleiding Wft Schade Particulier. Als je deze opleiding volgt, bereid je je dus optimaal voor op het Wft-examen en hoef je de oefenexamens niet apart te bestellen.

Examengericht oefenen

Met de Oefenexamens Wft heb je toegang tot drie realistische oefenexamens, waarmee je vertrouwd raakt met het echte Wft-examen. Onze Oefenexamens Wft Schade Particulier zijn vergelijkbaar met het landelijke examen en bevatten dezelfde soorten vragen, zodat je kunt oefenen met de verschillende vraagstellingen die op het examen worden gebruikt. 

Inzage in de resultaten

Met de Oefenexamens Wft ontvang je gedetailleerde feedback op je antwoorden en kun je je resultaten bekijken. Op basis hiervan kun je leren van je fouten en voortdurend jezelf verbeteren. Dit zorgt ervoor dat je echt kunt bepalen of je klaar bent voor het examen en of je een goed resultaat kunt behalen. 

Wat krijg ik bij de Oefenexamens Wft Schade Particulier?
 • Onbeperkt herhalen van de vragen
 • Uitgebreide feedback
 • 6 maanden toegang tot de online leeromgeving
9,2

Beste opleider van Nederland

Lindenhaeghe is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Persoonlijke leeromgeving

24/7 toegankelijk via elk device

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Studie- en oefenmaterialen

Alle benodigde materialen staan direct voor je klaar

Veelgestelde vragen

Het kan voorkomen dat je nog vragen hebt over onze producten of over onze dienstverlening. Om die reden hebben we de meest voorkomende vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet: 

Als je onze Wft-opleiding Schade Particulier volgt, zijn de Oefenexamens Wft Schade Particulier automatisch inbegrepen. Dit zorgt voor een optimale voorbereiding op het Wft-examen. 

Je kunt er ook voor kiezen om het pakket Oefenexamens Wft Schade Particulier afzonderlijk aan te schaffen. Dit pakket bestaat uit drie representatieve oefenexamens. Wanneer je dit pakket bij ons koopt, krijg je zes maanden toegang tot de leeromgeving. 

De vragen in het Wft Schade Particulier oefenexamen zijn vergelijkbaar met het echte examen. We willen er zeker van zijn dat je goed voorbereid bent op het Wft-examen en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Het oefenexamen bevat dezelfde soorten vragen en kenmerken als het landelijke examen. 

De beste tip om goed voorbereid te zijn op het Examen Wft Schade Particulier is om vooraf de Wft-opleiding te volgen en bijbehorende oefenexamens te maken. Na het maken van de oefenexamens ontvang je uitgebreide feedback waar je van kunt leren. Bovendien kun je alle vragen uit het oefenexamen onbeperkt herhalen. Maak hier vooral gebruik van!

Waarom Lindenhaeghe?