De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens Wft Zorg

Ga je binnenkort het Wft-examen Zorg afleggen en wil je er zeker van zijn dat je in één keer slaagt? Met onze zes representatieve oefenexamens test jij je niveau en vergroot je tegelijkertijd je slagingskans. 

€ 70,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • 3 representatieve oefenexamens
 • 2 uur studiebelasting
 • Voorzien van uitgebreide feedback
€ 70,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • 3 representatieve oefenexamens
 • 2 uur studiebelasting
 • Voorzien van uitgebreide feedback

Met behulp van de oefenexamens van Lindenhaeghe kan je gericht trainen voor het Examen Wft Zorg. Onze speciaal ontwikkelde oefenexamens sluiten nauw aan bij de meest recente toetstermen en exameneisen. Op deze manier kan je direct testen of je klaar bent voor het werkelijke examen. Elke vraag wordt uitgebreid becommentarieerd en na afloop van het oefenexamen ontvang je direct feedback over je slagingskansen. Zo ben je optimaal voorbereid op het examen! 

Met de Oefenexamens Wft Zorg testen we jouw kennis aan de hand van 33 examenvragen. Je hebt net als bij het echte examen 90 minuten de tijd om de vragen te beantwoorden. De vragen zijn verdeeld over drie onderdelen: kennis en begrip (14 vragen), professioneel gedrag (1 vraag) en vaardigheden en competenties (18 vragen). 

De vragen in de oefenexamens gaan over dezelfde onderwerpen die ook tijdens het echte examen aan bod kunnen komen, zoals: 

 • De inzetbaarheid van de verschillende interne en externe klachtentrajecten; 
 • Het doorverwijzen van de klant naar de juiste persoon; en 
 • Je moet risico's kunnen noemen die verbonden zijn aan de gezondheid en welke verzekeringen daarbij gesloten kunnen worden. 

De Oefenexamens Wft Zorg maken deel uit van de 100% Online Opleiding Wft Zorg. Wanneer je deze opleiding volgt, ben je dus optimaal voorbereid op je Wft-examen en hoef je de oefenexamens niet apart te bestellen. 

Examengericht oefenen

Met de Oefenexamens Wft beschik je over drie representatieve oefenexamens waarmee je vertrouwd raakt met het echte Wft-examen. Zo hebben onze Oefenexamens Wft Zorg dezelfde eigenschappen als het landelijke examen en kun je oefenen met de diverse vraagtypen die tijdens het examen worden gebruikt. 

Inzage in de resultaten

Met de Oefenexamens Wft Zorg krijg je feedback op je resultaten en antwoorden, zodat je kunt leren van je fouten en jezelf kunt verbeteren. Hierdoor weet je zeker of je goed bent voorbereid op het examen en een positief resultaat kunt behalen. 

Wat krijg ik bij de Oefenexamens Wft Zorg?
 • Onbeperkt herhalen van de vragen
 • Uitgebreide feedback
 • 6 maanden toegang tot de online leeromgeving
9,2

Beste opleider van Nederland

Lindenhaeghe is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Persoonlijke leeromgeving

24/7 toegankelijk via elk device

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Studie- en oefenmaterialen

Alle benodigde materialen staan direct voor je klaar

Veelgestelde vragen

Het kan voorkomen dat je nog vragen hebt over onze producten of over onze dienstverlening. Daarom hebben we de meest voorkomende vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet: 

Wanneer je bij ons de Wft-opleiding Zorg volgt, zijn de Oefenexamens Wft Zorg automatisch inbegrepen. Dit zorgt voor een optimale voorbereiding op het Wft-examen. 

Als je het pakket Oefenexamens Wft Zorg apart bij ons afneemt, ontvang je drie representatieve oefenexamens. Bovendien krijg je zes maanden toegang tot de leeromgeving op het moment dat je het pakket bij ons afneemt. 

De vragen in het oefenexamen Wft Zorg lijken sterk op de vragen die je tijdens het echte examen krijgt. Hierdoor ben je optimaal voorbereid op het Wft-examen en kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Het oefenexamen gebruikt dezelfde vraagtypen en kenmerken als het landelijke examen. 

De beste manier om zelfverzekerd het Examen Wft Zorg in te gaan, is door vooraf de Wft-opleiding te volgen, inclusief de bijbehorende oefenexamens. Na het maken van de oefenexamens ontvang je uitgebreide feedback. Het is belangrijk om deze feedback goed te bestuderen, omdat je er veel van kunt leren. Bovendien kun je onbeperkt alle vragen uit het oefenexamen opnieuw maken, dus maak daar vooral gebruik van! 

Waarom Lindenhaeghe?