De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Beleggen

Beleggen is het nieuwe sparen. Maar het is niet voor niets verplicht om te vermelden: je kan je inzet verliezen. De beleggersmarkt is één van de meest complexe en dynamische vakgebieden van deze tijd. Daarom is goed beleggingsadvies ook zo belangrijk. De overheid (waaronder de AFM) eist dan ook aantoonbare vakbekwaamheid voor advisering over beleggen en beleggingsvormen. Bij Lindenhaeghe is dit snel en efficiënt geregeld. Met onze MiFID-producten kan jij verder, of je nu begint als beleggingsadviseur of al jaren in het vak zit.

Domein Belggen
Handleiding tweestapsverificatie

E-learnings over beleggen: kies jouw juiste start

Roept de beurs? Als je aan de slag wil als beleggingsexpert begint je opleiding bij één van onze e-learnings, afhankelijk van wat je uit je opleiding wil halen. Informeer je klanten over beleggingen of wil je dat gaan doen? Dan dien je te beschikken over actuele kennis van de kenmerken, risico’s en financiële gevolgen van verschillende beleggingsproducten. Tevens dien je helder te kunnen communiceren naar klanten toe. De E-learning Informeren Beleggen sluit hierbij aan.

Wil je advies gaan geven over standaard beleggingsoplossingen, bijvoorbeeld in dienst van een bank of vermogensbeheerder? Dan is de E-learning MiFID II ESMA Module Adviseren Beleggen Standaard voor jou. Ben je klaar voor verdieping en wil je unieke portefeuilles samenstellen voor jouw (vermogende) klanten? Dan hebben we de E-learning MiFID II ESMA Module Adviseren Beleggen Maatwerk.

E-learning MiFID II ESMA Module Adviseren Beleggen Standaard
€ 179,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Ga aan de slag met verschillende thema's rondom aandelen, fondsen en andere beleggingsproducten.

E-learning MiFID II ESMA Module Adviseren Beleggen Maatwerk
€ 179,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Leer hoe je jouw klanten het beste kan adviseren over beleggingsoplossingen op maat.

E-learning MiFID II ESMA Module Informeren Beleggen
€ 179,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Voor iedereen die klanten wil informeren over beleggingen en actuele kennis wil opdoen.

Lindenhaeghe-examens door heel Nederland

Lindenhaeghe-examens door heel Nederland

Het kennisexamen gaat dieper in op de theorie die je tijdens de e-learning hebt geleerd, terwijl het vaardighedenexamen je beoordeelt op de praktische toepassing van de opgedane kennis. Bij beide examens kun je vertrouwen op de betrouwbare en duidelijke vraagstelling van Lindenhaeghe. Je kan deze examens eenvoudig inplannen, op één van onze prettige examenlocaties door heel het land.

Naar examens

Permanent Vakbekwaam

Met Permanent Vakbekwaam bieden wij jou een nieuwe manier om je PE-punten te behalen. Via jouw persoonlijke leeromgeving blijf jij op de hoogte van de meest relevante actualiteiten binnen jouw vakgebied, zodat jij op elk moment, waar je maar wilt, jouw kennis kunt bijspijkeren. Het is niet langer nodig om klassikale trainingen bij te wonen, want met Permanent Vakbekwaam behaal jij jouw PE-punten op een flexibele manier. Hierdoor bespaar je niet alleen kosten, maar ook waardevolle tijd die je kunt besteden aan jouw cliënten.

Permanent Vakbekwaam MiFID II ESMA Adviseren Beleggen Standaard Retail
€ 108,-
 • per jaar
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Laagdrempelig je registratie voor Adviseren Beleggen Standaard Retail behouden.

Permanent Vakbekwaam MiFID II ESMA Adviseren Beleggen Maatwerk Retail
€ 108,-
 • per jaar
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Voldoe aan de DSI-vakbekwaamheidseisen voor Adviseren Beleggen Maatwerk Retail.

Permanent Vakbekwaam MiFID II ESMA Informeren Beleggen Retail
€ 108,-
 • per jaar
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Blijf Permanent Vakbekwaam op het gebied van Informeren Beleggen Retail.

Opleiding Certified Financial Planner

Over MiFID II

MiFID II is een afkorting voor Markets in Financial Instruments Directive II en is een Europese richtlijn. De update heeft als doel om de Europese financiële markt transparanter te maken en de bescherming van beleggers te vergroten. Deze richtlijn omvat regels die van toepassing zijn op beleggingsondernemingen, beleggingsadviseurs en handelsplatformen. ESMA, de onafhankelijke regelgevende instantie voor de Europese Unie, ondersteunt de EU-landen bij de toepassing van MiFID II, houdt toezicht op de naleving van regels en ontwikkelt nieuwe regelgeving.

Maar wat betekent dit voor jou als beleggingsadviseur? Het betekent dat je aantoonbaar vakbekwaam moet zijn én blijven. Gelukkig bieden wij bij Lindenhaeghe de beste mogelijkheden om jouw permanent vakbekwaamheid op peil te brengen én te houden. Zo voldoe jij eenvoudig aan de MiFID II en ESMA regelgeving en kan jij jouw klanten optimaal adviseren op de beleggersmarkt.

Meer informatie

Waarom Lindenhaeghe?

Als we iets doen, doen we het goed. We zorgen voor de meest relevante en actuele informatie in interessante leervormen. In onze MiFID II producten krijg je oefenvragen, examentraining en leer je aan de hand van interessante artikelen. Weg met droge tekstboeken, welkom bij Lindenhaeghe.