De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Over ons

Lindenhaeghe heeft zich in de afgelopen twee decennia ontwikkeld tot een toonaangevende financiële opleider in Nederland. Als ervaren en gespecialiseerde opleidingspartner in (wettelijke) vakbekwaamheid leiden wij jaarlijks meer dan 80.000 financieel professionals op. Wij weten zo precies wat ervoor nodig is om strategische ondersteuning te bieden bij hr en management én de perfecte leerervaring te creëren voor onze cursisten.

Header Over ons

De Lindenhaeghe Groep

Welkom bij Lindenhaeghe Groep. Als organisatie zijn wij gericht op de financiële dienst- en zorgverlening. Sinds september 2023 maakt FOI ook onderdeel uit van de groep. Dit label richt zich op de financiële dienstverlening en de vastgoedbranche. Dus of je nu op zoek bent naar een Wft-opleiding, de opleiding tot Certified Financial Planner, de Basisopleiding Financieren MKB of iets anders, wij hebben de expertise en ervaring in huis om jou bij je opleidingsvraagstuk te helpen. 

Onze klanten

Onze klanten

Onze klanten variëren van individuele professionals tot banken en verzekeraars, hypotheekketens, uitzendbureaus/detacheerders, scholen en kleine en (middel)grote organisaties in het intermediair. Dag in dag uit ondersteunen wij hen met ons complete opleidingsaanbod bij de borging van hun vakbekwaamheid. Dit alles tot grote tevredenheid van onze cursisten, blijkend uit het feit dat we in 2022 op het vergelijkings- en boekingsplatform Springest voor de tiende keer zijn uitgeroepen tot de Beste Opleider van Nederland. Een feit waar wij enorm trots op zijn!

Kernwaarden & missie

Onze kernwaarden en missie

Bij Lindenhaeghe vinden wij het belangrijk om onze klanten te ondersteunen door het bieden van (leer)interventies die bijdragen aan de professionele groei van de cursisten. Hiervoor brengen wij eerst op betrokken wijze de leerbehoeften in kaart. Zo weten wij precies wat er speelt en welke actualiteiten de klant raken. Vervolgens ontwikkelen wij, op basis van de benodigde kennis en vaardigheden, opleidingen, trainingen en andersoortige interventies die volledig aansluiten bij de behoeften van de financieel professionals. Hiermee maken wij het leren leuk, raken zij gemotiveerd en dat geeft energie.

Wij maken impact doordat ons opleidingsaanbod bijdraagt aan de ontwikkeling van de nodige kennis en vaardigheden van de financieel professionals om hun werkzaamheden op een hoger niveau uit te voeren. Doordat wij bovenop de actualiteiten zitten en bekend zijn met alle mogelijke leervormen, zijn onze opleidingen en trainingen altijd vernieuwend.

Zo is bij Lindenhaeghe de vakbekwaamheid van financieel professionals afzonderlijk én organisaties als geheel in vertrouwde handen.

Cultuur

Onze cultuur

Bij Lindenhaeghe vormen onze medewerkers de sleutel tot het succes van onze open en ondernemende organisatiecultuur. Zij krijgen veel eigen verantwoordelijkheden en hebben hart voor de zaak. Samen met een groot netwerk van externe specialisten werken wij zo dag in dag uit aan de (door)ontwikkeling van onze opleidingen en softwaresystemen die nodig zijn om financieel professionals en organisaties te faciliteren in het complete opleidings-/veranderproces.

Met dit sterke team zetten wij ons in om de financiële dienstverlening in Nederland verder te verbeteren. Op zowel inhoud als vaardigheden als mindset/attitude. Want een consument verdient een goed advies en wij helpen onze klanten hen dat te geven.

Meer over ons team

Onze keurmerken en erkenningen

Bij Lindenhaeghe staan we voor kwaliteit en daarom beschikken we over alle relevante accreditaties, keurmerken en erkenningen. We hebben de belangrijkste voor je op een rijtje gezet:

Springest

In 2022 zijn wij voor de tiende keer op rij uitgeroepen tot de Beste Opleider van Nederland door Springest, hét onafhankelijke vergelijkings- en boekingsplatform voor opleidingen, trainingen en andere educatieve middelen. Wij dragen de titel met trots en zetten ons er dagelijks voor in om deze eer hoog te houden.

NRTO-keurmerk

NRTO staat voor Nederlandse Raad voor Training en Opleiding en het keurmerk toont aan dat een opleider voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van onder andere transparantie, klantgerichtheid, professionaliteit en continuïteit. Het is een belangrijk keurmerk binnen de opleidingsbranche en wordt erkend door verschillende overheidsinstanties, onderwijsinstellingen en werkgeversorganisaties. 

Great Place to Work

We zijn trots om Lindenhaeghe een Great Place to Work (GPTW) te mogen noemen. Volgens het GPTW Institute houdt een geweldige werkplek in dat de medewerkers vertrouwen hebben in het management, trots zijn op het werk dat ze doen en veel plezier hebben met hun collega’s. Dit wordt gemeten aan de hand van de Trust Index, waarop Lindenhaeghe een score van 87% heeft behaald. Dit is ruim boven de minimale score van 70% die organisaties moeten behalen om de GPTW-certificering te behalen.

CRKBO-keurmerk

CRKBO staat voor Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Het bijbehorende keurmerk geeft aan dat een onderwijsinstelling voldoet aan de kwaliteitseisen en zich houdt aan de gedragscode van het CRKBO. Het CRKBO-keurmerk wordt door veel opdrachtgevers en werkgevers als een belangrijke kwaliteitsgarantie gezien.

ISO 9001

Kwaliteitsmanagement zie je terug in alle onderdelen van een organisatie. Daarom zijn wij ISO 9001-gecertificeerd. Zo kunnen wij onze klanten laten zien dat wij aan hoge kwaliteitseisen voldoen, continu bezig zijn met de optimalisatie van onze processen en zo nog meer excelleren in onze dienstverlening.

ISO/IEC 27001:2013

Ook op het gebied van gegevensbescherming nemen wij uiteraard onze verantwoordelijkheid. Zo hanteren wij de ISO/IEC 27001:2013 voor informatiebeveiliging. Hiermee structureren wij onze informatie op een veilige manier en zorgen wij ervoor dat de persoonsgegevens van onze klanten optimaal beschermd zijn. Bij ons kan je er zo op rekenen dat je gegevens in vertrouwde handen zijn.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Lindenhaeghe zet zich in voor de belangen van haar klanten, werknemers en de gemeenschap door praktische toepassingen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Wij zijn hiervoor aangesloten bij keurmerk FIRA. FIRA verifieert, als onafhankelijke en gespecialiseerde partij, of ons MVO-beleid in overeenstemming is met de werkelijkheid.