De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Aan de slag met het studiemateriaal Bijzondere Examens

Ben je je adviesbevoegdheid kwijtgeraakt, omdat je in de eerste PE-periode geen PE-examen hebt afgelegd (of zonder succes)? Dan heb je de mogelijkheid om je adviesbevoegdheid te herstellen middels het Bijzonder Examen. Het Studiemateriaal Bijzonder Examen bereidt je hier optimaal op voor.

Bijzonder examen Wft

Ga jij binnenkort op voor het Bijzonder Examen?

 Dan wil je hier natuurlijk optimaal voorbereid op zijn. Met dit studiepakket heb je alles in handen wat je nodig hebt om te slagen voor het Bijzonder Examen.

Adviseur Consumptief Krediet
Adviseur Inkomen
Adviseur Schade Particulier
Adviseur Schade Zakelijk
Adviseur Vermogen
Adviseur Hypothecair Krediet
Adviseur Pensioen
Adviseur Zorg
Opbouw bijzonder examen

Opbouw Studiemateriaal Bijzondere Examens

Tijdens het Bijzonder Examen krijg je vragen over de huidige PE-actualiteiten en over een initiële Wft-casus. Het Studiemateriaal Bijzondere Examens bevat daarom:

 • Relevante PE-actualiteiten
 • Examentrainingvideo's om je voor te bereiden op de initiële Wft-casus
 • Representatieve oefenexamens

Het studiemateriaal is voor elke module op dezelfde manier opgebouwd. We gaan er met dit studiemateriaal van uit dat je de basiskennis nog beheerst.

  Beste opleider achtergrond

  Al 10 jaar de Beste Opleider van Nederland

  Lindenhaeghe is al 10 jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland door Springest en daar zijn we trots op. Wil je weten hoe onze cursisten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan de reviews op Springest.

  Wft Basis examen

  Inschrijven voor het examen

  Kom jij in aanmerking voor het Bijzonder Examen en wil je je inschrijven? Voor dit PE-jaar zijn de volgende momenten beschikbaar:

  • 3 december 2023* t/m 11 februari 2024. Je legt het examen af in de week van 26 februari t/m 3 maart 2024.

  Je kan uiteraard wel alvast aan de slag met het studiemateriaal.

  *De inschrijfperiode vanuit het CDFD start per 30 oktober, maar de examenlocaties zijn echter vanaf 3 december beschikbaar voor inschrijving. Er zijn altijd voldoende plekken beschikbaar.