De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Examentraining Wft

Verhoog jouw slagingskans voor de Wft-examens met onze intensieve examentrainingen van een halve of een hele dag, gegeven door een toptrainer, op locatie of vanuit de Virtual Classroom.

Examengerichte Wft examentraining
Wft Basis examen

Wat kan je van de examentraining verwachten?

Ben je van plan om binnenkort het Wft-examen af te leggen en zoek je nog extra begeleiding? Dan is de Examentraining Wft wellicht iets voor jou. Deze training is een goede aanvulling op de online Wft opleiding die je ter voorbereiding hebt afgerond. Na afloop van de training zijn al jouw vragen beantwoord en weet je precies wat je moet doen om het juiste antwoord te geven tijdens het examen. Zo kun je vol vertrouwen het examen tegemoet gaan.

  • Een examengerichte training van een ervaren en professionele trainer;
  • Het doornemen van de belangrijkste thema's en onderwerpen;
  • Uitgebreid oefenen met examengerichte oefenvragen;
  • Een kleine groep waarbij er veel ruimte is voor interactie met de trainer en medecursisten.
Man lacht en volgt een Examentraining Wft Basis

Wft-examentraining van een hele dag

Als je binnenkort het Wft-examen gaat afleggen en op zoek bent naar extra ondersteuning, dan is de Examentraining Wft (hele dag) wellicht iets voor jou. Deze training die zowel klassikaal op een van onze fijne locaties als in de Virtual Classroom wordt gegeven, is een goede aanvulling op de E-learning Wft of 100% Online Opleiding Wft. We nemen de belangrijkste onderwerpen van het examen door en beantwoorden al je vragen.

Na afloop van de training zijn al jouw vragen beantwoord en weet je precies wat je moet doen om het juiste antwoord te geven tijdens het examen. Zo kun je vol vertrouwen het examen ingaan.

 

Kies een module: Examentraining Wft (hele dag)

Met de examengerichte Wft-trainingen van Lindenhaeghe verhoog jij je slagingskans voor je Wft-examen. Met een trainer en je medecursisten ga je een hele dag aan de slag met een aantal belangrijke onderwerpen en oefenvragen. Dat kan klassikaal op één van onze fijne locaties of in de Virtual Classroom.

Wft Inkomen
Wft Schade Particulier
Wft Schade Zakelijk
Wft Vermogen
Wft Hypothecair Krediet
Wft Pensioen
Wft Basis examen

Examentraining Wft van een halve dag

Heb je onze 100% Online Opleiding Wft gevolgd, maar wil je nog een extra steuntje in de rug? Wij bieden effectieve en examengerichte trainingen in een kleine groep, met veel interactie. Met onze Virtual Classroom Wft-examentrainingen van een halve dag zorgen wij ervoor dat je met vertrouwen je examen kunt afleggen, zodat je in één keer slaagt.

In de Virtual Classroom leer je van en met elkaar. Jij en je medecursisten kunnen vragen stellen en kennis delen. Er is ruimte voor interactie, wat betekent dat de training geen monoloog van je docent is.

Kies een module: Examentraining Wft (halve dag)

Verhoog je slagingskans met de examengerichte Wft-trainingen van een halve dag in de Virtual Classroom van Lindenhaeghe. Want als je binnenkort het Wft-examen gaat doen en kunt nog extra hulp gebruiken, dan kan de Examentraining Wft wellicht van toegevoegde waarde zijn

Wft Consumptief Krediet
Wft Inkomen
Wft Schade Particulier
Wft Schade Zakelijk
Wft Vermogen
Wft Hypothecair Krediet
Wft Pensioen
Man lacht en volgt een Examentraining Wft Basis

Optimaal voorbereid je Wft-examen afleggen

Tijdens de examentrainingen worden er diverse kennis- en vaardigheidsvragen geoefend. Deze vragen zijn te vergelijken met de vragen die je krijgt op je Wft-examen. Ook is er ruime gelegenheid voor het stellen van vragen, zowel over de eerder gemaakte oefenexamens als het studiemateriaal.

Je ontvangt van de trainer waardevolle examengerichte tips. Deze tips helpen jou bij het beantwoorden van de examenvragen. Je bent op deze manier optimaal voorbereid én klaargestoomd om in één keer te slagen voor je Wft-examen.

Wft Basis examen

Toegang tot de Virtual Classroom

Alle Wft-examentrainingen van Lindenhaeghe kunnen worden gevolgd in onze ‘virtual classroom’. Samen met andere cursisten krijg je online begeleiding van een trainer, zonder dat je elkaar fysiek in een ruimte ontmoet. Omdat je de examentrainingen digitaal kunt volgen, bespaar je tijd en reiskosten.

Virtual Classrooms zijn beschikbaar via je digitale leeromgeving. Ga via 'Leeromgeving' naar ‘Agenda’ in het menu bovenin, dan komt de optie ‘Virtual classrooms’ naar voren. Uiterlijk tien minuten voor de training zie je in je welkomstscherm onderstaande knop met ‘Start’ verschijnen. Wordt deze knop niet zichtbaar dan kan het zijn dat je de welkomstpagina moet refreshen.

Man lacht en volgt een Examentraining Wft Basis

Inschrijven voor een Wft-examentraining

Wil je extra ondersteuning bij de voorbereiding op je examen? Dan kun je je inschrijven voor een examentraining op een datum die jou het beste uitkomt. Er zijn verschillende data en locaties beschikbaar voor alle examentrainingen. Kies voor een klassikale locatie dichtbij of volg de examentraining vanuit huis vis de Virtual Classroom. Met de Examentraining Wft (hele dag of halve dag) begin je vol vertrouwen aan je examen.

Wft Basis examen

Het grootste examenlocatienetwerk van Nederland

Je kan eenvoudig jouw examenplek reserveren via onze webshop! Wij hebben het grootste netwerk van examenlocaties in de financiële sector, dus er is altijd wel een examenlocatie bij jou in de buurt. We bieden examens aan zes dagen per week, ook in de avonduren en tegen een scherp tarief.

Beste opleider achtergrond

Al 11 jaar de Beste Opleider van Nederland

Lindenhaeghe is al 11 jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland door Springest en daar zijn we trots op. Wil je weten hoe onze cursisten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan de reviews op Springest.

Veelgestelde vragen

Het kan voorkomen dat je vragen hebt over onze service met betrekking tot Wft examentrainingen van een halve dag of hele dag. Daarom hebben we een lijst samengesteld met veelvoorkomende vragen en de bijbehorende antwoorden, zodat je snel en gemakkelijk de informatie kunt vinden die je nodig hebt.

Een Examentraining Wft (hele dag) kost 219 euro, op locatie en in de Virtual Classroom.

Een Examentraining Wft (halve dag) kost 139 euro, alleen beschikbaar in de Virtual Classroom.

Ons doel met de examentraining is dat je helemaal klaar bent voor het Wft examen. We beginnen de training daarom met een inventarisatie van jouw vragen. Vervolgens behandelen we de belangrijkste onderwerpen van het examen. Nadat we de onderwerpen hebben besproken, ga je zelf aan de slag met examengerichte oefenvragen. We sluiten de trainingsdag af met tips van onze toptrainer om je te helpen bij het examen.

We gaan er wel vanuit dat je thuis het online studiemateriaal hebt bestudeerd voorafgaand aan de examentraining.

Bij de Examentraining Wft (hele dag) kan je kiezen voor een training op locatie of online in de Virtual Classroom. De Examentraining Wft (halve dag) vindt alleen plaats in de Virtual Classroom.

Lindenhaeghe biedt de volgende Wft examentrainingen van een hele dag aan, klassikaal op locatie of via Virtual Classroom:

 

Lindenhaeghe biedt de volgende Wft examentrainingen van een halve dag aan, via Virtual Classroom: