De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

PE Zorg

Ben jij in het bezit van een Wft-diploma Zorg? Dan moet jij elke drie jaar je beroepskwalificatie geldig te houden door middel van PE. Bij Lindenhaeghe hebben we de beste voorbereidingen voor jouw PE Zorg. Kies bijvoorbeeld voor een klassikale opleiding of onze meest complete online voorbereiding en slaag in één keer voor je PE-examen Zorg.

PE Pensioen opleiding snel behalen

Ga voor onze succesformule

Ben jij op zoek naar de beste voorbereiding op je PE-examen Zorg? Kies dan voor een van onze bewezen succesformules. De 100% Online Opleiding PE is ons meest complete online opleidingspakket, bestaande uit de e-learning, 4 representatieve oefenexamens, Videoleren en Slim Leren.

100% Online Opleiding PE Zorg
€ 129,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Het meest complete online opleidingspakket ter voorbereiding op je examen.

Stel je opleiding zelf samen

Naast onze succesformules kan jij je opleiding ook volledig zelf samenstellen. Zo kan je de e-learning los bestellen, waarin de PE-actualiteiten van de Wft Basis en Wft Inkomen behandeld worden. Deze kan je vervolgens aanvullen met drie oefenexamens of met een examentraining in onze Virtual Classroom, afhankelijk van waar jouw behoefte ligt. Wil je nog meer oefenen? Dan kan je bovendien nog drie extra oefenexamens bestellen. Studeer je liever met een geprint studieboek? Ook dat is bij ons te bestellen. Zo stel jij naar jouw eigen wensen samen hoe jij je wil voorbereiden op het PE-examen.

E-learning PE Zorg
€ 60,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Alle PE-actualiteiten (incl. oefenvragen) in een overzichtelijke en examengerichte e-learning.

Oefenexamens PE Zorg
€ 39,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Onbeperkt oefenen met drie unieke representatieve oefenexamens.

Examentraining PE Zorg
€ 139,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Een klassikale examenvoorbereiding van een halve dag in onze Virtual Classroom.

Extra Oefenexamens PE Zorg
€ 39,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Extra oefenen voor je examen met nog drie representatieve oefenexamens.

Geprint Studieboek PE Zorg
€ 49,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

De PE-syllabus in een duurzaam geprint en handzaam studieboek.

Leg je examen af

Nadat je jouw voorbereiding hebt afgerond, is het tijd om je examen af te leggen. Je kan jouw examen van maandag t/m zaterdag zowel overdag als in de avonduren afleggen. Daarbij kan je op meer dan 65 locaties door heel Nederland terecht. 

Examen PE Zorg
€ 149,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Behoud je adviesbevoegdheid door je PE-examen Zorg met succes af te leggen.

Optimale voorbereiding op je PE

Ben je op zoek naar een PE-opleiding die je helpt om snel en gemakkelijk je PE-diploma te behalen? In deze video leggen we uit hoe je met behulp van onze stap voor stap opleidingen in één keer slaagt voor je PE-examen.

100% Online Opleiding PE Zorg

100% Online Opleiding PE Zorg

Wil jij je adviseursdiploma voor Wft Zorg geldig houden? Bereid je dan optimaal voor op het PE-examen met onze 100% Online Opleiding PE Zorg! Onze e-learning behandelt de complete examenstof van de module Wft Zorg, zodat je gestructureerd alle Wft PE-actualiteiten doorneemt die aan bod komen tijdens het examen. Leer je liever vanaf papier? Je kan ook gratis ons studiemateriaal als pdf downloaden of het geprinte studieboek bestellen tegen een meerprijs.

Daarnaast kan je met Slim Leren onbeperkt oefenen met alle oefenvragen uit de e-learning en krijg je extra casuïstiek en examengerichte tips tijdens het Videoleren. Door de combinatie van leren en oefenen én de examengerichte aanpak ga je moeiteloos door de lesstof heen en neem je deze ook extra goed op. Zo houden we de studiebelasting laag voor jou.

Tijdens het studeren krijg je continu en direct inzicht in je voortgang, zodat je kan bepalen of je goed op weg bent naar het PE-examen Zorg. Wanneer je alle stof en de examengerichte oefenvragen hebt doorgenomen, kan je aan de slag met de vier representatieve oefenexamens die bij de opleiding zijn inbegrepen. Zo ben je zeker van een mooi resultaat op het PE-examen!

Oefenexamens PE Zorg

Oefenexamens PE Zorg

Ben je op zoek naar een extra steuntje in de rug voor het behalen van het PE-examen Zorg? Onze Oefenexamens PE Zorg zijn de perfecte voorbereiding op het officiële examen. Met drie representatieve oefenexamens, die sterk overeenkomen met het landelijk examen, weet jij namelijk precies wat je van het examen kan verwachten. Bovendien bieden de vragen uit het PE Zorg Oefenexamen uitgebreide feedback, zodat je jezelf onbeperkt kan blijven verbeteren.

Heb je de 100% Online Opleiding PE Zorg bij ons gevolgd? Dan heb je deze oefenexamens al ontvangen en hoef je ze niet opnieuw te bestellen. Wil je toch nog extra oefenen? Bestel dan een set Extra Oefenexamens PE.

Examentraining PE Zorg

Examentraining PE Zorg

Heb je onze E-learning PE Zorg of de 100% Online Opleiding PE Zorg gevolgd en kan je nog wel wat extra hulp gebruiken? Of heb je de oefenexamens gemaakt en merk je dat je vastloopt op een bepaald onderdeel? Dan heeft Lindenhaeghe de oplossing voor jou: een effectieve, interactieve en examengerichte online training.

De Examentraining PE Zorg duurt 3,5 uur en volg je via onze Virtual Classroom. De training vindt altijd plaats in een kleine groep, zodat er alle ruimte is om niet alleen van de trainer, maar ook van je medecursisten te leren. Na deze training ben jij helemaal klaar om je PE-examen in te plannen!

Examen PE Zorg

Examen PE Zorg

Lindenhaeghe werkt samen met meer dan 55 professionele examencentra, verspreid over heel Nederland. Er is dus altijd een examenlocatie bij jou in de buurt beschikbaar. Tijdens het bestellen van je examen kan je namelijk op basis van je postcode of voorkeursplaats je gewenste locatie selecteren. 

Het PE-examen PE Zorg bestaat uit 23 vragen over Wft Zorg. Het examen duurt 60 minuten en kan zowel doordeweeks als op zaterdag worden afgelegd. Na het behalen van het PE-examen ontvang je het PE-certificaat Zorg en behoud je je adviesbevoegdheid.

Welke studievorm Wft PE Zorg kies ik?

Bij Lindenhaeghe studeer je op de manier die bij je past. Onder begeleiding van één van onze professionele trainers of thuis in je eigen tempo. Met ons opleidingsmateriaal ga jij hoe dan ook optimaal voorbereid het examen in.

In 3 stappen naar je PE-examen

Als financieel professional wil en moet je altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in jouw vakgebied. Bij Lindenhaeghe kies je in 3 eenvoudige stappen jouw route naar je Wft PE-certificaat. Benieuwd wat je hierbij precies van elk product kan verwachten? We leggen het je uit aan de hand van onderstaand studieschema.

 

Studievormen PE Zorg

Beste opleider achtergrond

Al 10 jaar de Beste Opleider van Nederland

Lindenhaeghe is al 10 jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland door Springest en daar zijn we trots op. Wil je weten hoe onze cursisten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan de reviews op Springest.

Veelgestelde vragen

We snappen dat je misschien bepaalde vragen hebt en we willen je graag helpen bij het vinden van de informatie die je nodig hebt. Hier vind je daarom de antwoorden op de meest voorkomende vragen die we van onze klanten ontvangen.

Adviseurs die de beroepskwalificatie Adviseur Zorg willen behalen, hoeven hiervoor alleen het Wft-examen Zorg met goed gevolg af te leggen. De adviesbevoegdheid van de beroepskwalificatie Adviseur Zorg kan vervolgens onderhouden worden met alleen het PE-examen Adviseur Zorg.

Als je in het bezit bent van het Wft-diploma Schade Particulier of Wft Schade Zakelijk ben je ook bevoegd om te adviseren over zorgverzekeringen. Het is dus ook nog een optie om alleen je PE-examen voor je Schade-module te doen.

 

Wist je dat de module PE Zorg bij voldoende inzet en motivatie goed te doen is voor iedereen? Start met een gedegen basis door de PE Zorg Opleiding 100% Online te volgen. Dit vormt namelijk de ideale voorbereiding op het examen, omdat het opleidingspakket uit meerdere onderdelen bestaat. Zo komt in de e-learning de complete examenstof voorbij. Daarnaast kan je via Slim Leren onbeperkt oefenen met alle oefenvragen uit de e-learning én krijg je tijdens het Videoleren extra casuïstiek en praktische examentips. Door deze combinatie van leren en oefenen in combinatie met de examengerichte aanpak ga jij gegarandeerd moeiteloos door de lesstof heen. 

Zit je examenvoorbereiding erop? Dan kan je aan de slag met vier representatieve oefenexamens. De vragen zijn sterk vergelijkbaar met de vragen die je op het echte PE-examen Zorg krijgt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Nadat je de oefenexamens gemaakt hebt, ontvang je uitgebreide feedback op alle gemaakte vragen en er is de mogelijkheid tot het onbeperkt herhalen van de vragen. Zo kan jij continu voor jezelf uitmaken waar je staat.

Loop je toch nog vast op een bepaald onderdeel? We hebben een extra set oefenexamens beschikbaar waarmee je kan oefenen. Of kies je ter aanvulling liever nog voor een effectieve, interactieve én examengerichte training? Je hebt hierbij de keuze uit onze Klassikale Opleiding PE inclusief examen Zorg of onze online examentraining. Zo stomen we jou volledig klaar voor het PE-examen!

De onderwerpen die we in de module PE Zorg behandelen, zijn precies de onderwerpen waar het examen je op toetst. Deze gaan over ontwikkelingen die tot drie jaar geleden hebben plaatsgevonden en toetsen zowel je kennis en begrip als je vaardigheden en competenties.

De onderwerpen die we zoal behandelen, zijn:

 • Kifid;
 • Vergoeding van ongecontracteerde zorg bij restitutieverzekeringen; en
 • WAMCA.

Binnen 48 uur na het examen ontvang je jouw resultaat van DUO. Ben je geslaagd? Van harte gefeliciteerd, vanaf nu ben je officieel in het bezit van je eigen PE-certificaat. Dit is een zeer waardevol certificaat waar je nog veel aan hebt voor de rest van je carrière. Tevens behoud je hiermee jouw adviesbevoegdheid als Adviseur Zorg.

Dag in dag uit bieden we ruim 80.000 mensen ondersteuning bij hun professionele ontwikkeling. Door onze jarenlange ervaring als opleider weten wij precies hoe we jou optimaal kunnen ondersteunen tijdens je leertraject. We zijn heel trots op het feit dat onze klanten dit ook zo ervaren en we daardoor al tien keer zijn verkozen tot de Beste Opleider van Nederland!

Lindenhaeghe voorziet in diverse PE-modules die elk gericht zijn op een ander vakgebied. Naast PE Zorg bieden wij nog de volgende modules aan:

De module die je kiest, hangt af van jouw beroepskwalificatie(s). Meer weten over welke PE-certificaten je dient te behalen? Je leest er meer over op de website van het CDFD.