De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Permanent Actueel Bewindvoerder

Wil jij je kennis continu blijven ontwikkelen zodat je je cliënten op de beste manier kan blijven ondersteunen en daarmee ook nog eens gelijk je benodigde PE-punten behalen? Start dan nu met Permanent Actueel Bewindvoerder bij Lindenhaeghe en blijf volledig op de hoogte van de relevante actualiteiten binnen je vakgebied. Zo ben jij continu aantoonbaar vakbekwaam!

€ 300,-
 • per jaar
 • incl. btw € 363,00
 • all-in tarief
 • Elke week in circa 5 minuten weer actueel
 • Waar en wanneer je wil
 • Geaccrediteerd door Horus & Kiwa
€ 300,-
 • per jaar
 • incl. btw € 363,00
 • all-in tarief
 • Elke week in circa 5 minuten weer actueel
 • Waar en wanneer je wil
 • Geaccrediteerd door Horus & Kiwa

Als (assistent-)beschermingsbewindvoerder heb je continu te maken met nieuwe ontwikkelingen en wetswijzigingen. Om je vakbekwaamheid up-to-date te houden, volg je daarom jaarlijks bij- en nascholing. Dit wordt ook wel Permanente Educatie (PE) genoemd. Het doel hiervan is om je kennisniveau hoog te houden en te borgen dat je goed geïnformeerd blijft over de relevante actualiteiten. Lindenhaeghe biedt hiervoor Permanent Actueel Bewindvoerder aan. Hiermee behaal je ook gelijk je benodigde PE-punten.

Het 'Besluit kwaliteitseisen curatoren, beschermingsbewindvoerders en mentoren' schrijft voor dat je de voor jouw beroep van belang zijnde kennis en vaardigheden onderhoudt en ontwikkelt door ten minste jaarlijks een bijscholings- of trainingsactiviteit te volgen. Overweeg je om je aan te sluiten bij een branchevereniging? Deze partijen hanteren vaak aanvullende scholingseisen voor hun leden. Zo schrijven zij voor dat je alleen scholingsactiviteiten kan volgen bij door hen geaccrediteerde opleiders.

Wij hebben daarom onze PA-modules laten accrediteren door Horus en Kiwa. Zowel bij Horus als bij Kiwa kan je met het volgen van PA Bewindvoerder 6 PE-punten behalen. Zo blijf jij volledig up-to-date van alle relevante ontwikkelingen binnen je vakgebied én voldoe je ook nog eens aan de gestelde scholingseisen! 

Let op: Meld je je later in het jaar aan voor PA en wil je graag de volle 6 PE-punten voor dit kalenderjaar behalen? Neem dan contact met ons op, wij zetten dan alle artikelen vanaf 1 januari in je persoonlijke leeromgeving klaar.

In PA Bewindvoerder komen alle voor jouw beroepspraktijk relevante actualiteiten aan bod, denk hierbij aan:

 • Nieuwe wetten en wetswijzingen;
 • Gerechtelijke uitspraken;
 • Kwaliteitseisen CBM;
 • Aanbevelingen CBM van het LOVT;
 • Periodieke wijzigingen sociale zekerheid en belastingen; en
 • Vtlb-rapport en Vtlb-calculator.

Om je cliënten de beste dienstverlening te kunnen bieden, moet je continu op de hoogte zijn van de relevante ontwikkelingen binnen je vakgebied. Met Permanent Actueel voor (assistent-)beschermingsbewindvoerders ontvang je kennisupdates die in je persoonlijke online leeromgeving worden klaargezet. Onze deskundige vakredactie scant, selecteert en beoordeelt hiervoor alle relevante financiële actualiteiten en thema’s.

Elke week stelt de vakredactie een nieuwsoverzicht voor je samen met daarin de belangrijkste ontwikkelingen van de afgelopen periode. Daarnaast ontvang je om de week een PA-artikel met een leestijd van slechts enkele minuten waarin er dieper op een actualiteit wordt ingegaan. Er worden daarbij praktische tips en handige achtergrondinformatie gegeven. Je sluit zowel de nieuwsoverzichten als de PA-artikelen af met enkele oefenvragen, zodat je kan controleren of je het geleerde goed hebt begrepen. Zo krijg je alleen de meest relevante informatie en weet je na het lezen van het artikel precies hoe je het geleerde moet toepassen in de praktijk.

Met een tijdsinvestering van circa 5 minuten per week voldoe jij zo al aan je vakbekwaamheidsverplichting. Via het dashboard is voor jou in één oogopslag inzichtelijk hoeveel artikelen je nog open hebt staan en wat jij moet doen om weer actueel te zijn. Nadat je een jaar Permanent Actueel Bewindvoerder hebt gevolgd, ontvang je een PA-certificaat waarmee jij kan aantonen dat je je benodigde PE-punten hebt behaald.

Let op: Als je ook werkzaam bent als professioneel mentor en je bestelt PA Bewindvoerder bij Lindenhaeghe, dan kan je in je winkelmandje ook gratis PA Mentorschap bestellen.

Wat krijg ik bij Permanent Actueel?
 • 6 PE-punten
 • Overzichtelijk dashboard waarop je in één oogopslag ziet waar je staat
 • Inclusief certificaat
 • De PA-app van Lindenhaeghe
 • Optioneel: Gratis PA Mentorschap
9,2

Beste opleider van Nederland

Lindenhaeghe is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

HFZ_Masja_Klein

Een van onze deelnemers over Permanent Actueel

Graag laten we Masja Klein van KBI Hoorn, een actieve Permanent Actueel-deelnemer, aan het woord. We vroegen haar waarom zij zo enthousiast is over Permanent Actueel:

"Ik gebruik Permanent Actueel voornamelijk om op de hoogte te blijven van de actualiteiten die bij mijn vakgebied horen. Ik moet voor mijn beroep natuurlijk bijscholen en dit is een ideale manier om dat te doen. Ook is Permanent Actueel de uitgelezen mogelijkheid om de benodigde PE-punten te behalen. Ik merkte dat veel cursusaanbod op de markt hetzelfde is. Vaak is het dan ook nog eens zo dat je een dag buiten de deur bent.

Met Permanent Actueel van Lindenhaeghe kan je zelf kiezen wanneer je een artikel wil doornemen. Ik vind de persoonlijke leeromgeving gemakkelijk in gebruik. Je logt in en je kan direct beginnen met lezen. Het is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ik ben ongeveer 6 minuten per artikel bezig en de artikelen zijn altijd vernieuwend en actueel."

Over de prijs

Inclusief PA-app

Waar en wanneer je wil up-to-date

Persoonlijke leeromgeving

24/7 toegankelijk via elk device

Abonnement van 12 maanden

Je krijgt 12 maanden toegang tot je leeromgeving

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Waarom Lindenhaeghe?

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je misschien vragen hebt over onze diensten of producten. Hier kan je daarom terecht voor de antwoorden op de meest voorkomende vragen van onze klanten.

Met Permanent Actueel van Lindenhaeghe blijf je continu en waar je maar wil up-to-date. Onze online leeromgeving is 24/7 en vanaf ieder device toegankelijk. Zo kan je altijd de nieuwsoverzichten en PA-artikelen lezen op het moment dat jou het beste uitkomt. 

Je ontvangt via onze PA-app een notificatie zodra er een nieuw bericht voor je klaarstaat. Stel een persoonlijke pincode in om eenvoudiger toegang te krijgen tot deze berichten. Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen en ben je nóg gemakkelijker Permanent Actueel.

PA-app AppStore  PA-app PlayStore

 1. Via onderstaande buttons ga je direct naar de App Store of Google Play Store en kan je de PA-app gemakkelijk downloaden.
 2. Open vervolgens de app en log in met je Lindenhaeghe-account.
 3. Stel een persoonlijke pincode in, zodat je voortaan nóg gemakkelijker kan inloggen.
 4. Klik op een openstaand bericht in de app om deze te lezen en de bijbehorende vragen te beantwoorden.
 5. Je bent weer volledig permanent actueel. Vanaf nu ontvang je een notificatie zodra er een nieuw bericht voor je klaarstaat.

PA-app AppStore  PA-app PlayStore

Om financieel zorgverleners met elkaar te verbinden, hebben we een besloten LinkedIn-groep opgericht. Hier kan je je vakgenoten ontmoeten, je inhoudelijke vragen stellen en meediscussiëren over onderwerpen die jouw dagelijkse praktijk raken. Ook de inhoudelijk experts van Lindenhaeghe discussiëren mee in de LinkedIn-groep en delen zo hun inzichten met de leden.

Wil je graag sparren met vakgenoten? Word dan ook lid!

Nu je Permanent Actueel Bewindvoerder hebt aangeschaft, wil je natuurlijk gelijk aan de slag. Om dit mogelijk te maken, wordt jouw bestelling direct verwerkt nadat je het bestelproces hebt afgerond en klaargezet in je persoonlijke online leeromgeving. Meld je je later in het jaar aan voor PA en wil je graag de volle 6 PE-punten voor dit kalenderjaar behalen? Neem dan gelijk contact met ons op, wij zetten dan alle artikelen vanaf 1 januari in je persoonlijke leeromgeving klaar.

Heb je al een account bij Lindenhaeghe? Dan wordt PA Bewindvoerder direct gekoppeld aan je bestaande persoonlijke leeromgeving, zodat jij laagdrempelig toegang hebt tot al je opleidingsmateriaal.