De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Estate planning

Wie krijgt er precies geld na mijn overlijden en hoeveel? Hebben mijn kinderen eigenlijk wel ergens recht op? Dat zijn vragen die kunnen spelen bij jouw klanten. Als estate planner bied jij duidelijkheid over vermogen vóór en ná het overlijden.

Estate Planning

Waarom estate planning?

Estate planning is een heel mooi vakgebied met steeds meer advieskansen. Estate planners helpen mensen bij het optimaliseren en beschermen van hun nalatenschap en vermogen. Estate planning gaat niet alleen over overdracht van vermogen, maar ook over persoonlijke wensen, huwelijksvermogensrecht en toekomstige nalatenschap. Het doel is om ervoor te zorgen dat iemands vermogen terechtkomt waar diegene het wilt hebben. Als estate planner kun je mensen helpen met het opbouwen van een erfenis en het omgaan met complexe juridische en financiële kwesties. Dit vakgebied biedt dan ook veel voldoening.

Waarom estate planning?

Aan de slag

Met deze specialisatie behoor jij tot een kleine groep adviseurs die weet dat dit onderwerp ook steeds belangrijker wordt. Tijdens de zesdaagse Estate Planner-opleidingen worden zowel de theoretische als praktische aspecten van estate planning voor particulieren behandeld. Je leert de vermogenssituatie van je klant beoordelen vanuit civiel rechtelijk (juridisch) en fiscaal perspectief. Er is geen examen, dus na de opleiding kan je direct aan de slag.

Naar opleiding
Pensioen en estate planning

Pensioen en estate planning

Pensioen en estate planning gaan hand in hand. Estate planners houden zich bezig met het overdragen van eigendommen en activa aan de toekomstige generatie. Het pensioen is vaak een groot onderdeel van die eigendommen en activa. Een goed pensioen opbouwen en het vervolgens fiscaal voordelig overdragen aan erfgenamen, dát is wat veel van jouw klanten willen. Ben je estate planner en wil je nóg een completer advies uitbrengen? Bekijk dan eens onze pensioen-opleidingen. 

Lees meer

Waarom Lindenhaeghe?