De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Permanent Actueel Advieskwaliteit

Wil jij altijd en overal op de hoogte zijn van de belangrijkste actualiteiten rondom advieskwaliteit, zodat jij deze relevante ontwikkelingen mee kan nemen naar je adviesgesprekken en je zo nóg meer toegevoegde waarde aan je klanten kan bieden? Meld je dan aan voor Permanent Actueel Advieskwaliteit van Lindenhaeghe.

€ 8,95
 • per maand
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Elke maand in 5 minuten weer actueel
 • Waar en wanneer je wil
 • Toegankelijk via elk device
€ 8,95
 • per maand
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Elke maand in 5 minuten weer actueel
 • Waar en wanneer je wil
 • Toegankelijk via elk device

Geef je hypotheekadvies? Dan weet je dat een adviesdossier dat zowel toegankelijk is voor je klant als beoordeeld wordt door de AFM, nog best een uitdaging kan zijn. Hoe zorg je voor een compliant dossier, waarmee je ook toegevoegde waarde aan je klant biedt? Met Permanent Actueel Advieskwaliteit zorgen wij ervoor dat je continu op de hoogte bent van het laatste nieuws over dit onderwerp en hoe je het geleerde mee kan nemen in je adviesgesprekken en dossiers. Zo kan jij nóg meer toegevoegde waarde bieden aan jouw klanten.

Door het geven van een goed en volledig advies help je de klant om een weloverwogen besluit te nemen bij het afsluiten van een hypotheek. Daarnaast draag je zo bij aan een betere financiële situatie op de lange termijn en worden geldproblemen voorkomen.

De financiële wet- en regelgeving verandert continu. Om de juiste strategie te bepalen die het beste past bij de behoeften van je klant en de laatste ontwikkelingen gelijk in je advies mee te kunnen nemen, is het belangrijk dat je goed op de hoogte blijft van deze veranderingen. Alleen dan kan je de klant echt helpen bij het maken van de juiste financiële keuzes, nu én in de toekomst. 

Het zelf bijhouden van wijzigingen in wet- en regelgeving kan een tijdrovende klus zijn. Kies daarom voor Permanent Actueel Advieskwaliteit van Lindenhaeghe. Met Permanent Actueel ontvang je namelijk direct korte kennisartikelen in je persoonlijke online leeromgeving, zodra er relevante ontwikkelingen zijn. Zo ondersteunen wij jou volledig in de borging van je vakbekwaamheid. 

In PA Advieskwaliteit worden alle relevante actualiteiten behandeld waar jij in je dagelijkse beroepspraktijk mee te maken krijgt, denk hierbij aan:

 • Life-events;
 • Wet- en regelgeving;
 • Relevante Kifid-uitspraken; en
 • Dossiervorming.

Onze deskundige vakredactie scant en selecteert voor jou alle relevante nieuwsbronnen. Zo ontvang jij alleen artikelen die volledig zijn toegespitst op jouw functie. De actualiteiten worden samengevat in korte kennisupdates, zodat de inhoud to-the-point is. Uiteraard ontvang je ook praktische tips en worden de artikelen aangevuld met relevante achtergrondinformatie.

Alle artikelen worden vervolgens voor jou klaargezet in je persoonlijke online leeromgeving. Nadat je bent ingelogd met je Lindenhaeghe-account is voor jou via het klantdashboard in één oogopslag inzichtelijk welke PA-artikelen je nog hebt openstaan en wat je dus moet doen om weer volledig actueel te zijn.

Met het lezen van onze maandelijkse kennisupdates borg jij dat je je klanten voorziet van een goed onderbouwd én compleet financieel advies.

Wat krijg ik bij Permanent Actueel?
 • Continue awareness met korte PA-updates
 • Praktische tips en achtergrondinformatie
 • Overzichtelijk dashboard waarop je in één oogopslag ziet waar je staat
 • De PA-app van Lindenhaeghe
9,2

Beste opleider van Nederland

Lindenhaeghe is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Inclusief PA-app

Waar en wanneer je wil up-to-date

Persoonlijke leeromgeving

24/7 toegankelijk via elk device

Automatische incasso

Maandelijkse afschrijvingen

Veelgestelde vragen

We snappen dat je misschien bepaalde vragen hebt en we willen je graag helpen bij het vinden van de informatie die je nodig hebt. Hier vind je daarom de antwoorden op de meest voorkomende vragen die we van onze klanten ontvangen.

Permanent Actueel van Lindenhaeghe, waar en wanneer je maar wil up-to-date van de laatste ontwikkelingen. Onze online leeromgeving is vanaf elk device toegankelijk. Zo kan je altijd de nieuwste PA-artikelen lezen op het moment dat jou het beste uitkomt. 

Graag direct op de hoogte zodra er een nieuw artikel beschikbaar is? Je ontvangt via onze PA-app een notificatie zodra er een nieuw artikel voor je klaarstaat. Stel een persoonlijke pincode in om nóg eenvoudiger toegang te krijgen tot deze artikelen. Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen en blijf je dus Permanent Actueel.

PA-app AppStore  PA-app PlayStore

 1. Ga via de onderstaande buttons naar de App Store of Google Play Store. Daar kan je de PA-app direct downloaden.
 2. Open de app en log in met je bestaande Lindenhaeghe-account.
 3. Stel gelijk een persoonlijke pincode in. Zo kan je voortaan nóg gemakkelijker inloggen.
 4. Klik op een openstaand artikel in de app. Je kan dan direct aan de slag met het lezen van het bericht en het beantwoorden van de bijbehorende vragen.
 5. Heb je het artikel afgerond? Dan ben je weer volledig permanent actueel! 
 6. Vanaf nu ontvang je een notificatie zodra er een nieuw artikel voor je klaarstaat.

PA-app AppStore     PA-app PlayStore

Nu je Permanent Actueel Advieskwaliteit hebt aangeschaft, wil je natuurlijk gelijk aan de slag. Om dit mogelijk te maken, wordt jouw bestelling direct verwerkt en klaargezet in je persoonlijke online leeromgeving. 

Heb je al een account bij Lindenhaeghe? Dan wordt PA Advieskwaliteit direct gekoppeld aan je bestaande persoonlijke leeromgeving, zodat jij in één oogopslag al je opleidingsmateriaal tot je beschikking hebt. 

Waarom Lindenhaeghe?