De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Behaal je Wft-examen Vermogen

Met het Wft-modulecertificaat Vermogen kun je klanten informeren over financi√ęle diensten en hen doorverwijzen naar de juiste specialist. Je behandelt klantvragen als eerstelijns contact en vergaart kennis over betalen, sparen en verzekeringen.

Wft Vermogen halen bij de #1 opleider

Stel jouw Wft opleiding samen

Op deze pagina vind je alle studie- en examenmogelijkheden rond de module Wft Vermogen.

100% Online Opleiding Wft Vermogen
‚ā¨¬†299,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

De meest complete online Wft-opleiding met het hoogste slagingspercentage.

Klassikale Opleiding Wft Vermogen
‚ā¨¬†1.049,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
Examen Wft Vermogen
‚ā¨¬†159,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
Examentraining Wft Vermogen (hele dag)
‚ā¨¬†219,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
Examentraining Wft Vermogen (halve dag)
‚ā¨¬†139,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
E-learning Wft Vermogen
‚ā¨¬†229,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
Oefenexamens Wft Vermogen
‚ā¨¬†70,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

In één keer slagen voor je Wft Vermogen

Met de Wft-opleidingen van Lindenhaeghe bereid je je optimaal voor op je Wft-examen. Nieuwsgierig hoe onze opleidingen ervoor zorgen dat je in één keer slaagt voor je examen? Bekijk dan de video.

Wft Vermogen opleiding 100% online

Wft Vermogen opleiding 100% online

Met de digitale 100% Online Opleiding Wft Vermogen word je volledig ontzorgd op weg naar je Wft-certificering. De Wft Vermogen opleiding neemt je op een laagdrempelige manier stap voor stap mee tijdens de voorbereiding op je Wft-examen Vermogen. De opleiding heeft een studiebelasting van circa 51 uur.

Met behulp van verschillende animaties en meer dan 450 examengerichte oefenvragen biedt de opleiding je structuur en houvast in de voorbereiding op je Wft-examen Vermogen. Daarnaast bevat de 100% Online Opleiding Wft Vermogen vijf representatieve oefenexamens, die naadloos aansluiten op het landelijke examen.

E-learning Wft Vermogen

E-learning Wft Vermogen

Wil je je op een praktische manier voorbereiden op het Wft Vermogen examen? Dan is de¬†E-learning Wft Vermogen¬†echt iets voor jou! In deze e-learning toets je aan de hand van casu√Įstiek en verschillende rekenvragen jouw kennis met betrekking tot de module Wft Vermogen. Tijdens de e-learning kun je gebruikmaken van Slim leren: een methodiek waarbij vragen herhaald worden tot je ze allemaal goed beantwoordt.

Naast de vele oefenmethoden bevat de e-learning ook het principe ‚Äėvideoleren‚Äô. Aan de hand van verschillende video‚Äôs worden casussen besproken en ontvang je een aantal examengerichte tips. Zo vergroot je jouw kansen om te slagen voor je Wft Vermogen examen.

Wft Vermogen Klassikale Opleiding

Wft Vermogen Klassikale Opleiding

Tijdens de¬†Klassikale Opleiding Wft Vermogen¬†doorloopt een van onze ervaren docenten samen met jou en een aantal medecursisten de belangrijkste examenonderdelen aan de hand van casu√Įstiek. Ook geeft de docent een aantal nuttige examengerichte tips, die je helpen bij het beantwoorden van de vragen op het examen.

De opleiding duurt vier dagen, verspreid over een aantal weken. Wanneer je je inschrijft voor deze opleiding krijg je kosteloos toegang tot de E-learning Wft Vermogen.

De Opleiding Wft Vermogen kan je ook in de Virtual Classroom volgen.

Oefenexamens Wft Vermogen

Oefenexamens Wft Vermogen

Ben jij van plan om binnenkort het Wft-examen Vermogen af te leggen en wil je zeker weten dat je er écht klaar voor bent? Test dan je niveau met de Oefenexamens Wft Vermogen. Je ontvangt drie representatieve oefenexamens in je digitale leeromgeving. Je kunt alle vragen uit een Wft Vermogen Oefenexamen zes maanden lang onbeperkt herhalen.

Bij de Opleiding Wft Vermogen zitten al vijf oefenexamens inbegrepen. Volg je deze opleiding dus al bij ons? Dan hoef je de oefenexamens er niet los bij te bestellen.

Examentraining Wft Vermogen

Examentraining Wft Vermogen

Heb jij de 100% Online Opleiding of E-learning Wft Vermogen gevolgd, maar heb je het gevoel dat je nog wat extra steun kunt gebruiken? Dan is de Examentraining Wft Vermogen echt iets voor jou! Lindenhaeghe biedt je een interactieve en examengerichte training. Klassikaal of in een virtual classroom doorloop je samen met een docent en een klein groepje medecursisten de belangrijkste examenonderdelen aan de hand van casu√Įstiek.

Daarnaast is er tijdens de Examentraining Wft Vermogen voldoende ruimte om vragen te stellen over het studiemateriaal of over de opgaven uit de gemaakte oefenexamens. Ook voorziet de docent je van examengerichte tips, waardoor jij optimaal voorbereid op Wft-examen kunt.

De Examentraining Wft Vermogen (halve dag) is alleen beschikbaar in de Virtual Classroom. De Examentraining Wft Vermogen (hele dag) kan je op locatie en in de Virtual Classroom volgen.

Wft Vermogen Examen

Wft Vermogen Examen

Bij Lindenhaeghe kun je je Wft-examen op meer dan 55 locaties door heel Nederland afleggen. Heb je overdag geen tijd om je examen te doen? Geen zorgen, wij bieden ook examenmogelijkheden in de avonduren of op zaterdagen. Zo is er altijd wel een locatie en een tijdstip waarop jij je examen kunt afleggen!

Het Wft Vermogen Examen bestaat uit 47 examenvragen en duurt 135 minuten. Als je slaagt voor je Wft-examen, ontvang je het Wft-diploma Vermogen. Met dit diploma kun je aan de slag als financieel adviseur op het gebied van levensverzekeringen, beleggingen en andere vermogens.

Welke studievorm Wft Vermogen kies ik?

Bij Lindenhaeghe studeer je altijd op je eigen manier. Volg jij graag klassikaal onderwijs? Of liever in een Virtual Classroom? In beide gevallen neemt één van onze toptrainers jou mee door de stof. Of studeer online op het moment dat het jou uitkomt met Slim leren en Onbeperkt oefenen. Een overzicht van de klassikale Wft-studiemogelijkheden en de online Wft-studievormen vind je hier.

Samenvatting verschillende Wft Vermogen-opleidingen

Onze klassikale opleidingen volg je altijd op één van onze opleidingslocaties. Je vindt onze locaties door het hele land. Je kunt óók een klassikale training thuis volgen: in een Virtual Classroom. Zelfstandig aan de studie kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld met onze e-learning Wft Vermogen. Maar wil je écht het maximale uit je thuisstudie halen? Kies dan voor 100% Online Opleiding (met o.a. onze e-learning maar ook oefenexamens en videoleren). Keus genoeg!

In 3 stappen naar je Wft-diploma

Bij Lindenhaeghe stel je jouw Wft-opleiding eenvoudig zelf samen. Zo kom je tot een product dat past bij wat jij nodig hebt. In 3 stappen bepaal je de route naar jouw Wft-opleiding, op deze pagina leggen we je uit hoe het werkt.

Zeker weten wat je krijgt? In onderstaand studievormenschema staat precies wat er bij welke opleiding zit.

Studievormenschema Wft Vermogen

Beste opleider achtergrond

Al 10 jaar de Beste Opleider van Nederland

Lindenhaeghe is al 10 jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland door Springest en daar zijn we trots op. Wil je weten hoe onze cursisten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan de reviews op Springest.

Veelgestelde vragen

Bekijk de veelgestelde vragen over Wft Vermogen.

In een functie als vermogensadviseur adviseer je natuurlijke personen in het beheer van vermogen in actuari√ęle, financi√ęle, juridische en fiscale zin. Om deze rol te vervullen, dien je in het bezit te zijn van het Wft-certificaat Vermogen. Dit certificaat laat aan de klant zien dat je over de juiste kennis en vaardigheden beschikt om hen te voorzien van een passend advies. Er is namelijk zekere deskundigheid nodig voor advies op het gebied van vermogensopbouw bijvoorbeeld. Het certificaat behaal je door de Wft-opleiding Vermogen te volgen en vervolgens te slagen voor het Wft-examen Vermogen.

Voordat je op Wft-examen Vermogen gaat, raden we je aan om de Wft Vermogen opleiding 100% online te volgen. Deze opleiding is namelijk de ideale voorbereiding op het examen. De opleiding voorziet in animaties, casu√Įstiek en oefenexamens, zodat je vol zelfvertrouwen aan het examen begint.

Bij de 100% Online Opleiding Wft Vermogen zitten vijf representatieve oefenexamens inbegrepen. De oefenexamens zijn voorzien van uitgebreide feedback en gedurende een periode van zes maanden onbeperkt te herhalen. Volg je de Wft Vermogen opleiding niet? Dan kun je er ook voor kiezen om de Wft Vermogen Oefenexamens er los bij te bestellen.

Kun je nog wat extra ondersteuning gebruiken in jouw voorbereiding op het Wft Vermogen examen? In onze Examentraining Wft Vermogen doorloop je samen met de docent de belangrijkste examenonderdelen aan de hand van casu√Įstiek.

Als je zeker weet dat je klaar bent voor het Wft Vermogen examen kun je een examen inplannen op meer dan 55 examenlocaties, verspreid door heel Nederland. Zo is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt waar je jouw Wft-examen kunt afleggen.

Voordat je aan de slag kunt als financieel adviseur op het gebied van vermogen dien je het Wft-examen Vermogen te behalen. Je kunt je hierop voorbereiden met onze stap voor stap Opleiding Wft Vermogen. Via deze opleiding geven wij je structuur en houvast gedurende de voorbereiding op je Wft-examen Vermogen.

Deze opleiding vindt online plaats en heeft een studiebelasting van ongeveer 48 uur. Wij zorgen er met behulp van examengerichte oefenvragen en animaties voor dat je moeiteloos door de lesstof gaat. Ook bevat de Opleiding Wft Vermogen vier oefenexamens die naadloos aansluiten op het echte Wft-examen Vermogen. De vele oefenmogelijkheden en de handige examentips zorgen ervoor dat jij over alle benodigde kennis en vaardigheden beschikt om het examen in één keer te halen.

De module Wft Vermogen voorziet allereerst in de verplichte Wft-opleiding Vermogen. Deze opleiding vergt 48 uur aan studiebelasting. De opleiding vindt digitaal plaats. Je kunt dus studeren op het moment dat het jou uitkomt; je krijgt in totaal één jaar toegang tot de leeromgeving. Tijdens de opleiding leer je alle onderwerpen en onderdelen die je op het examen kunt tegenkomen. Onderwerpen die de opleiding behandelt, zijn onder andere:

 • levensverzekeringsvormen;
 • fiscale behandeling;
 • toekomstvoorzieningen;
 • en beleggingscategorie√ęn.

Naast dat je de opleiding volgt, kun je je ook inschrijven voor de examentraining. Deze vindt tevens online plaats. Ook kun je extra oefenexamens afnemen, zodat je met een zelfverzekerd gevoel het examen maakt.

Welke Wft-modules biedt Lindenhaeghe aan? Bij Lindenhaeghe zijn er veel verschillende Wft-modules. In totaal bieden we negen modules aan. Het gaat om de volgende modules:

Iedere module sluit aan bij een ander vakgebied. Een Wft-module bestaat uit de Wft-opleiding, het Wft-examen, een aantal oefenexamens en een examentraining. Op het moment dat je de opleiding met succes hebt afgerond en bent geslaagd voor het examen, ben je in het bezit van het Wft-diploma. Dit diploma is zeer waardevol voor de rest van je carrière.

Wft staat voor Wet op het financieel toezicht. De wet regelt het toezicht op financi√ęle instellingen in Nederland. Het gaat om banken, verzekeraars, tussenpersonen of anderen die actief zijn in de financi√ęle dienstverlening. De wet stelt bepaalde eisen aan de financieel dienstverlener, waarbij de belangen van de consument voorop staan.

Het uitgangspunt is dat financieel dienstverleners voldoen aan de door de wet gestelde vakbekwaamheid en zorgplicht. Naast het behalen van de module Wft Basis is het voor financieel dienstverleners, die adviseren over specifieke financi√ęle producten, verplicht te beschikken over een Wft beroepskwalificatie. Bijvoorbeeld, als Adviseur Hypothecair Krediet dien je de Wft beroepskwalificatie Hypothecair Krediet te behalen die bestaat uit de onderdelen Basis, Vermogen en Hypothecair Krediet. Daarnaast dient de adviesbevoegdheid hiervoor te worden onderhouden met Permanente Educatie, als Adviseur Hypothecair Krediet gaat het dan om het PE-examen Hypothecair Krediet.