De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

PE Schade Particulier

Ben je in het bezit van een Wft-diploma Schade Particulier? Dan moet je elke drie jaar je beroepskwalificatie geldig houden door middel van PE. Je behaalt je PE Schade Particulier snel en gemakkelijk bij Lindenhaeghe. We hebben voor ieder wat wils, zo kan je kiezen voor de meest complete online voorbereiding of een klassikale opleiding gegeven door een van onze toptrainers. Met als resultaat: je slaagt in één keer voor je PE-examen Schade Particulier!

PE Schade Particulier opleiding behalen

Kies jouw succesformule

Ben jij op zoek naar de beste voorbereiding op je PE-examen Schade Particulier? Kies dan voor een van onze bewezen succesformules. Kies voor onze Klassikale Opleiding PE incl. examen, die bestaat uit de e-learning en een examentraining op locatie met een aansluitend examen. Of ga voor de 100% Online Opleiding PE, ons meest complete online opleidingspakket, bestaande uit de e-learning, vier representatieve oefenexamens, Videoleren en Slim Leren. Je kan natuurlijk ook kiezen voor het beste uit deze twee werelden: met de Klassikale Opleiding PE Schade Particulier incl. examen + 100% Online krijg je alles in één.

Klassikale examentraining met aansluitend examen en de meest complete online voorbereiding.

Klassikale Opleiding PE Schade Particulier incl. examen
€ 359,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Klassikale examentraining op locatie, inclusief aansluitend examen.

100% Online Opleiding PE Schade Particulier
€ 129,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Het meest complete online opleidingspakket ter voorbereiding op je examen.

Stel je opleiding zelf samen

Naast onze succesformules kan jij je opleiding ook volledig zelf samenstellen. Zo kan je de e-learning los bestellen, waarin de PE-actualiteiten van de Wft Basis en Wft Schade Particulier behandeld worden. Deze kan je vervolgens aanvullen met drie oefenexamens of met een examentraining in onze Virtual Classroom, afhankelijk van waar jouw behoefte ligt. Wil je nog meer oefenen? Dan kan je bovendien nog drie extra oefenexamens bestellen. Studeer je liever met een geprint studieboek? Ook dat is bij ons te bestellen. Zo stel jij naar jouw eigen wensen samen hoe jij je wil voorbereiden op het PE-examen.

 

E-learning PE Schade Particulier
€ 60,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Alle PE-actualiteiten (incl. oefenvragen) in een overzichtelijke en examengerichte e-learning.

Oefenexamens PE Schade Particulier
€ 39,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Onbeperkt oefenen met drie unieke representatieve oefenexamens.

Examentraining PE Schade Particulier
€ 139,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Een klassikale examenvoorbereiding van een halve dag in onze Virtual Classroom.

Extra Oefenexamens PE Schade Particulier
€ 39,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Extra oefenen voor je examen met nog drie representatieve oefenexamens.

Geprint Studieboek PE Schade Particulier
€ 49,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

De PE-syllabus in een duurzaam geprint en handzaam studieboek.

Leg je examen af

Nadat je jouw voorbereiding hebt afgerond, is het tijd om je examen af te leggen. Je kan jouw examen van maandag t/m zaterdag zowel overdag als in de avonduren afleggen. Daarbij kan je op meer dan 65 locaties door heel Nederland terecht. 

Examen PE Schade Particulier
€ 149,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Behoud je adviesbevoegdheid door je PE-examen Schade Particulier met succes af te leggen.

Optimale voorbereiding op je PE

Of je nou kiest voor onze 100% Online Opleiding PE of Klassikale Opleiding PE, onze e-learning vormt altijd de basis. In deze video leggen we uit hoe je met behulp van deze e-learning in één keer slaagt voor je Examen PE Schade Particulier.

Hoe bereid jij je voor?

Om je adviseursdiploma Schade Particulier geldig te houden, moet je iedere PE-periode je Examen PE succesvol afleggen. Bij Lindenhaeghe bereid je je hier optimaal op voor. Hieronder vertellen we je meer over onze verschillende opleidingsvormen die we aanbieden.

100% Online Opleiding PE Schade Particulier

100% Online Opleiding PE Schade Particulier

Wil jij je beroepskwalificatie voor Wft Schade Particulier verlengen? Met onze 100% Online Opleiding bereid je je optimaal voor op het PE-examen! In onze e-learning wordt de complete examenstof van de modules Wft Basis en Wft Schade Particulier behandeld, zodat je gestructureerd alle Wft PE-actualiteiten langsloopt die aan bod komen op het PE-examen. Je kan als je dat fijn vindt ons studiemateriaal ook gratis als pdf downloaden of het geprinte studieboek bestellen tegen een meerprijs.

Daarnaast kan je met Slim Leren onbeperkt oefenen met alle oefenvragen uit de e-learning en krijg je extra casuïstiek en examentips tijdens het Videoleren. Onze examengerichte aanpak en de combinatie van leren en oefenen zorgen ervoor dat je moeiteloos door de lesstof heengaat en deze extra goed opneemt. Zo houden we de studiebelasting laag voor jou.

Tijdens het studeren krijg je continu en direct inzicht in je prestaties, zodat je voor jezelf kan bepalen of je goed op weg bent naar het PE-examen Schade Particulier. Wanneer je alle stof en de examengerichte oefenvragen hebt doorgenomen, kan je aan de slag met de vier representatieve oefenexamens die bij de opleiding zijn inbegrepen. Zo ga jij vol vertrouwen het examen tegemoet!

Klassikale Opleiding PE incl. examen

Klassikale Opleiding PE Schade Particulier inclusief examen

Wil je graag je PE Schade Particulier behalen met behulp van een bewezen succesmethode? Dan kun je je inschrijven voor de Klassikale Opleiding PE Schade Particulier inclusief examen.

Om je voor te bereiden kun je gebruikmaken van de E-learning PE Schade Particulier, die tal van oefenvragen met betrekking tot het examen bevat, evenals een representatief oefenexamen. Deze online leeromgeving is inbegrepen bij de klassikale training en heeft een studiebelasting van 8 uur.

Daarna volg je de klassikale examenvoorbereiding van 3 uur, waar onze toptrainer de cruciale examenonderwerpen met je zal doornemen. Samen zullen we werken aan examenstrategieën en aan jouw mindset.  Daarnaast ontvang je praktische voorbeelden en tips voor het examen, en er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Zo ben je optimaal klaargestoomd voor het examen, wat op dezelfde locatie plaatsvindt.

Examentraining PE Schade Particulier

Examentraining PE Schade Particulier

Heb je onlangs de E-learning PE Schade Particulier of de 100% Online Opleiding PE Schade Particulier afgerond, maar voel je dat je nog niet helemaal klaar bent voor het examen? Of ben je vastgelopen bij bepaalde onderdelen van de oefenexamens? Geen zorgen, Lindenhaeghe heeft een effectieve en interactieve oplossing voor jou.

Als je liever vanuit huis of een andere locatie een examentraining wil volgen, dan is onze Examentraining PE Schade Particulier via onze Virtual Classroom een goede optie. In een kleine groep leer je niet alleen van de trainer, maar ook van elkaar. Na de training ben je helemaal klaar om je PE-examen in te plannen.

Bereid jezelf daarnaast optimaal voor op het PE-examen Schade Particulier met onze Oefenexamens PE. Met drie representatieve oefenexamens in je digitale leeromgeving, die sterk overeenkomen met het landelijk examen, ben jij verzekerd van een goede voorbereiding. Daarnaast bieden de vragen uit het PE Schade Particulier Oefenexamen uitgebreide feedback, zodat je jezelf gedurende 12 maanden onbeperkt kan blijven verbeteren.

Examen PE Schade Particulier

Examen PE Schade Particulier

Wil je het PE-examen Schade Particulier afleggen? Bij Lindenhaeghe kan je terecht! Wij werken namelijk samen met meer dan 55 professionele examencentra, verspreid over heel Nederland. Zo is er altijd een examenlocatie bij jou in de buurt beschikbaar.

Het examen bestaat uit 23 vragen over Wft Basis en Wft Schade Particulier en duurt 60 minuten. Je kan het examen doordeweeks of op zaterdag afleggen, zowel overdag als 's avonds. Na het behalen van het PE-examen ontvang je het PE-certificaat Schade Particulier en behoud je je adviesbevoegdheid.

Welke studievorm Wft PE Schade Particulier kies ik?

Bij Lindenhaeghe studeer je op de manier die bij je past. Klassikaal, onder begeleiding van één van onze professionele trainers of thuis in je eigen tempo. Met ons opleidingsmateriaal ga jij hoe dan ook optimaal voorbereid het examen in.

In 3 stappen naar je PE-examen

Als financieel professional wil en moet je altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in jouw vakgebied. Bij Lindenhaeghe kies je in 3 eenvoudige stappen jouw route naar je Wft PE-certificaat. Benieuwd wat je hierbij precies van elk product kan verwachten? We leggen het je uit aan de hand van onderstaand studieschema.

Studievormenschema PE

Beste opleider achtergrond

Al 11 jaar de Beste Opleider van Nederland

Lindenhaeghe is al 11 jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland door Springest en daar zijn we trots op. Wil je weten hoe onze cursisten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan de reviews op Springest.

Veelgestelde vragen

We snappen dat je misschien bepaalde vragen hebt en we willen je graag helpen bij het vinden van de informatie die je nodig hebt. Hier kan je daarom alle antwoorden vinden op de meest gestelde vragen van onze klanten.

Lindenhaeghe heeft een ruime ervaring als financieel opleider. Dagelijks bieden we aan ruim 80.000 mensen ondersteuning bij hun professionele ontwikkeling. Dit resulteert in het feit dat we al tien keer zijn verkozen tot de Beste Opleider van Nederland. Aan de hand van ons innovatieve en kwalitatieve lesmateriaal ondersteunen we jou graag bij je professionele ontwikkeling.

De PE-module Schade Zakelijk is aangevuld met eind- en toetstermen uit de module Schade Particulier. Dit betekent dat een Adviseur Schade Zakelijk  mag adviseren over zowel Schade Zakelijk als Schade Particulier.

Adviseurs die in deze PE-periode het PE-examen Adviseur Schade Zakelijk met goed gevolg afleggen, verlengen alleen hun beroepskwalificatie voor Adviseur Schade Zakelijk. De beroepskwalificatie Adviseur Schade Particulier komt te vervallen. Wel mogen adviseurs blijven adviseren over Schade Particulier.

Dit besluit kan gevolgen hebben voor adviseurs die in de toekomst besluiten om te stoppen met het adviseren over Schade Zakelijk en alleen willen blijven adviseren over Schade Particulier. Op dat moment hebben adviseurs twee keuzes:

 1. Elke driejaarlijkse PE-periode het PE-examen Adviseur Schade Particulier blijven doen.
 2. De adviesbevoegdheid van het diploma Adviseur Schade Particulier herstellen met een Bijzonder Examen Adviseur Schade Particulier.

Lindenhaeghe voorziet in diverse PE-modules die elk gericht zijn op een ander vakgebied. Naast PE Schade Particulier bieden wij nog de volgende modules aan:

De module die je kiest, hangt af van jouw beroepskwalificatie(s). Meer weten over welke PE-certificaten je dient te behalen? Je leest er meer over op de website van het CDFD.