De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens Wft Vermogen

Als je binnenkort het Wft-examen Vermogen gaat afleggen en je kans op slagen wilt vergroten, dan kun je profiteren van onze drie representatieve oefenexamens om je niveau te testen en te verbeteren. 

€ 70,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • 3 representatieve oefenexamens
 • 5 uur studiebelasting
 • Voorzien van uitgebreide feedback
€ 70,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • 3 representatieve oefenexamens
 • 5 uur studiebelasting
 • Voorzien van uitgebreide feedback

Met de Oefenexamens Wft Vermogen van Lindenhaeghe kun je doelgericht oefenen voor het Examen Wft Vermogen. Onze oefenexamens zijn ontwikkeld op basis van de meest recente toetstermen en exameneisen. Hierdoor kun je direct testen of je klaar bent voor het echte examen. Elke vraag wordt uitgebreid becommentarieerd en na het oefenexamen zie je direct of je zou slagen. Zo ga je extra goed voorbereid het examen in! 

Tijdens de Oefenexamens Wft Vermogen testen we jouw kennis met 46 examenvragen, waarvoor je net als bij het echte examen 135 minuten de tijd hebt. De vragen zijn verdeeld in drie categorieën: kennis en begrip (20 vragen), professioneel gedrag (1 vraag) en vaardigheden en competenties (25 vragen). 

De oefenexamenvragen gaan over dezelfde onderwerpen als die in het echte examen aan bod kunnen komen, zoals: 

 • Het inventariseren van de gegevens van de klant; 
 • Het opstellen van de risicoanalyse ten behoeve van het advies; en 
 • Het adviseren van een klant met een passende oplossing, zowel financieel als organisatorisch. 

De Oefenexamens Wft Vermogen maken deel uit van de 100% Online Opleiding Wft Vermogen. Als je deze opleiding volgt, ben je dus uitstekend voorbereid op je Wft-examen en hoef je de oefenexamens niet apart te bestellen. 

Examengericht oefenen

Met de Oefenexamens Wft heb je toegang tot drie realistische oefenexamens waarmee je vertrouwd raakt met het echte Wft-examen. Onze Oefenexamens Wft Vermogen zijn bijvoorbeeld gebaseerd op dezelfde kenmerken als het landelijk examen en bieden de mogelijkheid om te oefenen met de verschillende vraagtypen die op het examen worden gebruikt.

Inzage in de resultaten

Met de Oefenexamens Wft krijg je inzicht in je resultaten en gedetailleerde feedback op de vragen die je hebt beantwoord. Hierdoor kun je echt leren van je fouten en jezelf voortdurend verbeteren. Zo weet je zeker of je klaar bent voor het examen en of je een goed resultaat kunt behalen.

Wat krijg ik bij de Oefenexamens Wft Vermogen?
 • Onbeperkt herhalen van de vragen
 • Uitgebreide feedback
 • 6 maanden toegang tot de online leeromgeving
9,2

Beste opleider van Nederland

Lindenhaeghe is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Persoonlijke leeromgeving

24/7 toegankelijk via elk device

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Studie- en oefenmaterialen

Alle benodigde materialen staan direct voor je klaar

Veelgestelde vragen

Het komt wel eens voor dat je vragen hebt over onze producten of dienstverlening. Om die reden hebben we de meest gestelde vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet:

Bij het volgen van onze Wft-opleiding Vermogen zijn de Oefenexamens Wft Vermogen automatisch inbegrepen. Dit zorgt voor een optimale voorbereiding op het Wft-examen. 

Als je het pakket Oefenexamens Wft Vermogen apart bij ons wilt afnemen, is dat ook mogelijk. Dit pakket omvat drie representatieve oefenexamens en geeft je zes maanden toegang tot de leeromgeving. 

De vragen in het oefenexamen Wft Vermogen zijn zeer vergelijkbaar met die van het echte examen. Dit zorgt ervoor dat je goed voorbereid bent op het Wft-examen en niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Het oefenexamen maakt gebruik van dezelfde vraagtypen en kenmerken als het landelijke examen.

De beste tip om het Examen Wft Vermogen met vertrouwen te maken, is om vooraf de Wft-opleiding te volgen en de bijbehorende oefenexamens te maken. Na het maken van de oefenexamens ontvang je uitgebreide feedback, die je goed moet doornemen omdat je hier veel van kunt leren. Bovendien kun je onbeperkt alle vragen uit het oefenexamen herhalen, dus maak daar vooral gebruik van!

Waarom Lindenhaeghe?