De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens Wft Hypothecair Krediet

Ga je binnenkort je Wft-examen Hypothecair Krediet afleggen en wil je er zeker van zijn dat je in één keer slaagt voor je examen? Met onze drie representatieve oefenexamens test jij je niveau en vergroot je tegelijkertijd je slagingskans.

€ 70,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • 3 representatieve oefenexamens
 • 4 uur studiebelasting
 • Voorzien van uitgebreide feedback
€ 70,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • 3 representatieve oefenexamens
 • 4 uur studiebelasting
 • Voorzien van uitgebreide feedback

Met de Oefenexamens Wft Hypothecair Krediet van Lindenhaeghe kan je gericht oefenen voor het Examen Wft Hypothecair Krediet. Onze oefenexamens zijn speciaal ontwikkeld aan de hand van de meest recente toetstermen en exameneisen. Op deze manier test je direct of je klaar bent voor het echte examen. Elke vraag is voorzien van uitgebreide feedback en na afloop van het oefenexamen zie je meteen of je geslaagd zou zijn. Zo ga jij extra voorbereid het examen in!

Tijdens de Oefenexamens Wft Hypothecair Krediet toetsen we jouw kennis aan de hand van 37 examenvragen. Hier heb je net als bij het echte examen 135 minuten de tijd voor. De vragen zijn onderverdeeld in drie onderdelen: kennis en begrip (14 vragen), professioneel gedrag (1 vraag) en vaardigheden en competenties (22 vragen).

De vragen in de oefenexamens gaan over de onderwerpen die ook tijdens het echte examen aan bod kunnen komen, bijvoorbeeld:

 • Het berekenen van de netto en bruto woonlasten op basis van verschillende situaties; 
 • Het verband tussen de aflossingsvorm en het overlijdensrisico; en 
 • Berekeningen maken rondom de inkomensbelasting en de overige belastingen. 

De Oefenexamens Wft Hypothecair Krediet zitten zijn ook een onderdeel van de 100% Online Opleiding Wft Hypothecair Krediet. Volg je deze opleiding, dan word je dus optimaal voorbereid op je Wft-examen en hoef je de oefenexamens niet los te bestellen.

Examengericht oefenen

Met de Oefenexamens Wft heb je een set van drie representatieve oefenexamens in handen, waarmee vertrouwt raakt met het échte Wft-examen. Zo hebben onze Oefenexamens Wft Hypothecair Krediet dezelfde kenmerken als het landelijk examen en kan je oefenen met de verschillende vraagsoorten die gebruikt worden op het examen.

Inzage in de resultaten

Met de Oefenexamens Wft krijg je inzage in je resultaten en uitgebreide feedback op de beantwoorde vragen. Hiermee kan je dus echt leren van je fouten en jezelf continu verbeteren. Zo weet je echt zeker of je klaar bent voor het examen en een goed resultaat kan behalen.

Wat krijg ik bij de Oefenexamens Wft Hypothecair Krediet?
 • Onbeperkt herhalen van de vragen
 • Uitgebreide feedback
 • 12 maanden toegang tot de online leeromgeving
9,2

Beste opleider van Nederland

Lindenhaeghe is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Persoonlijke leeromgeving

24/7 toegankelijk via elk device

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Studie- en oefenmaterialen

Alle benodigde materialen staan klaar

Waarom Lindenhaeghe?

Veelgestelde vragen

Wanneer je bij ons de Wft-opleiding Hypothecair Krediet volgt, zitten de Oefenexamens Wft Hypothecair Krediet hier automatisch bij inbegrepen. Dit zorgt voor de optimale voorbereiding op het Wft-examen.

Het is ook mogelijk om het pakket Oefenexamens Wft Hypothecair Krediet apart bij ons af te nemen. Dit pakket bestaat uit drie representatieve oefenexamens. Op het moment dat je het pakket bij ons afneemt, ontvang je zes maanden toegang tot de leeromgeving.

De vragen die voorkomen in het Wft Hypothecair Krediet oefenexamen komen sterk overeen met het echte examen. Op die manier zorgen we ervoor dat je optimaal voorbereid bent op Wft-examen en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Het oefenexamen hanteert dezelfde vraagsoorten en kenmerken als het landelijk examen.

De beste tip om met een goed gevoel het Examen Wft Hypothecair Krediet in te gaan, is om vooraf de Wft-opleiding met daarbij horende oefenexamens te doorlopen. Wanneer je de oefenexamens gemaakt hebt, ontvang je hier uitgebreide feedback op. Neem deze feedback dus goed door, want hier leer je van. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om alle vragen uit het oefenexamen onbeperkt te herhalen. Maak hier vooral gebruik van!