De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Contact

Lindenhaeghe is hét opleidings- en exameninstituut voor de financieel professional en organisatie van de toekomst. Dagelijks zetten we ons in voor de professionele ontwikkeling van ruim 80.000 financieel professionals. Ben je geïnteresseerd in ons opleidingsmateriaal of wil je meer weten over onze verdere dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Edwin

Wil je graag weten welke opleiding het beste bij jou past of heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste training? Op onze website hebben we een uitgebreide Veelgestelde vragen-selectie samengesteld waar je het antwoord kan vinden op de meest gestelde vragen over onze opleidingen en trainingen. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te helpen bij al je opleidingsvraagstukken. Of je nu vragen hebt over de inhoud van een opleiding, de duur van een training of de kosten van een cursus, wij helpen je graag verder. Je kan ons bereiken via telefoon, e-mail of door het onderstaande contactformulier in te vullen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag?

Neem contact op via support@lindenhaeghe.nl of bel 010 - 760 11 00. Je kan ons van maandag t/m vrijdag bereiken tussen 09.00 - 12.00 en 13.00 - 16.00 uur.

We hebben de meest gestelde vragen ook samengevat op onze pagina Veelgestelde vragen.

Jort

Wil jij ons bezoeken?

Ons bezoekadres voor zakelijke relaties

Je vindt ons hoofdkantoor op:
Burgemeester Hazenberglaan 401
3078 HG Rotterdam

Onze trainings- en examenlocaties voor cursisten

Wij hebben meerdere opleidings- en trainingslocaties door heel het land, zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt beschikbaar. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan onze speciale locatiepagina.