De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Wft Consumptief Krediet

Als Adviseur Consumptief Krediet ben je bezig met het analyseren van de gegevens en kredietbehoefte van de klant voor consumptieve bestedingsdoelen. Je beoordeelt de leencapaciteit, kent de opties qua aanvullende betaalbeschermers en informeert de klant over diverse aflossingsvormen.

Wft Consumptief Krediet bij #1 opleider

Ga voor onze succesformule

Ben jij op zoek naar de beste voorbereiding op je Wft-examen Consumptief Krediet? Kies dan voor onze bewezen succesformule. De 100% Online Opleiding Wft is ons meest complete online opleidingspakket, bestaande uit de e-learning, 5 representatieve oefenexamens, Videoleren en Slim Leren.

100% Online Opleiding Wft Consumptief Krediet
€ 269,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

De meest complete online Wft-opleiding met het hoogste slagingspercentage.

Stel je opleiding zelf samen

Naast onze succesformule kan jij je opleiding ook volledig zelf samenstellen. Zo kan je de e-learning los bestellen, waarin de Wft-actualiteiten van de Wft Consumptief Krediet behandeld worden. Deze kan je vervolgens aanvullen met drie oefenexamens of met een examentraining in onze Virtual Classroom, afhankelijk van waar jouw behoefte ligt. Studeer je liever met een geprint studieboek? Ook dat is bij ons te bestellen. Zo stel jij naar jouw eigen wensen samen hoe jij je wil voorbereiden op het Wft-examen.

E-learning Wft Consumptief Krediet
€ 199,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Alle onderdelen die voor kunnen komen op je Wft-examen in een overzichtelijke e-learning.

Oefenexamens Wft Consumptief Krediet
€ 70,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Drie unieke en representatieve oefenexamens waarmee je onbeperkt kan oefenen.

Examentraining Wft Consumptief Krediet (halve dag)
€ 139,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Een examentraining in onze Virtual Classroom die jou een extra steuntje in de rug biedt.

Geprint Studieboek Wft Consumptief Krediet
€ 59,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

De Wft-syllabus in een duurzaam geprint en handzaam studieboek.

Leg je examen af

Examen Wft Consumptief Krediet
€ 159,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Behaal het initiële Wft-diploma en ga aan de slag binnen de financiële dienstverlening.

Behaal je Wft Consumptief Krediet

De digitale Wft-opleidingen van Lindenhaeghe zijn laagdrempelig, gestructureerd en zitten vol met oefenmogelijkheden. Benieuwd hoe onze opleidingen ervoor zorgen dat jij in één keer je Wft-diploma Consumptief Krediet haalt? Bekijk dan de video.

Wft Consumptief Krediet opleiding 100% online

Wft Consumptief Krediet opleiding 100% online

Om het modulecertificaat Wft Consumptief Krediet te behalen, dien je het examen Wft Consumptief Krediet succesvol af te leggen. Met de Wft Consumptief Krediet opleiding 100% online van Lindenhaeghe bieden wij je dé ideale voorbereiding op dit examen. De opleiding wordt digitaal aangeboden en heeft een studiebelasting van ca. 34 uur.

Via de Wft Consumptief Krediet opleiding bieden wij je structuur en houvast in je voorbereiding op het Wft-examen aan de hand van examengerichte oefenvragen en animaties. Ook zitten er vijf representatieve oefenexamens bij de opleiding inbegrepen, die naadloos aansluiten op het examen.

E-learning Wft Consumptief Krediet

E-learning Wft Consumptief Krediet

Met de E-learning Wft Consumptief Krediet bereid je je op een praktische manier voor op het Wft-examen Consumptief Krediet, zonder daar onnodig veel tijd aan kwijt te zijn. Deze e-learning heeft namelijk een studiebelasting van slechts 31 uur.

In je online leeromgeving doorloop je gestructureerd onderwerpen die je kan verwachten op het Wft-examen. Daarnaast kan je gebruikmaken van Slim Leren, waarmee je onbeperkt kan oefenen met alle oefenvragen uit de e-learning. De combinatie van leren en oefenen én de examengerichte aanpak zorgen ervoor dat je moeiteloos door de lesstof gaat.

Oefenexamens Consumptief Krediet

Oefenexamens Consumptief Krediet

Wil je er zeker van zijn dat je in één keer slaagt voor je Wft-examen? Ga dan nu aan de slag met de Oefenexamens Wft Consumptief Krediet. Je ontvangt van ons drie representatieve oefenexamens voorzien van uitgebreide feedback. Je vindt de oefenexamens direct in je digitale leeromgeving, hier heb je zes maanden lang onbeperkt toegang toe.

Indien je onze 100% Online Opleiding Wft Consumptief Krediet volgt, zitten de oefenexamens hierbij inbegrepen. Je hoeft de oefenexamens er dan niet extra bij te bestellen.

Oefenexamens Consumptief Krediet

Examentraining Wft Consumptief Krediet

Heb jij de 100% Online Opleiding of E-learning Wft Consumptief Krediet gevolgd, maar ben je nog op zoek naar wat extra hulp? Lindenhaeghe biedt je een effectieve, interactieve én examengerichte training om deze laatste delen onder de knie te krijgen. De training van een halve dag wordt gegeven in een Virtual Classroom. Hierbij leren je medecursisten en jij niet alleen van de docent, maar ook van elkaar.

Tijdens de Examentraining Wft Consumptief Krediet (halve dag) doorloop je gezamenlijk de belangrijkste examenonderdelen aan de hand van casuïstiek. Ook geeft de docent jou en je medecursisten een aantal nuttige examengerichte tips mee, die je helpen bij het beantwoorden van de vragen op het examen. Zodat jij optimaal voorbereid op Wft-examen kunt.

Wft Consumptief Krediet Examen

Wft Consumptief Krediet Examen

Bij Lindenhaeghe kun je op meer dan 55 locaties door heel Nederland je Wft-examen afleggen. Heb je overdag geen tijd om je examen te doen? Geen zorgen, wij bieden ook examenmogelijkheden in de avonduren en op zaterdagen. Zo is er altijd wel een locatie en een tijdstip waarop jij je examen kunt afleggen!

Het Wft Consumptief Krediet Examen bestaat uit 32 examenvragen en duurt 90 minuten. De onderwerpen waarop je getoetst wordt, behandelen we in de Wft Consumptief Krediet opleiding. Het volgen van de opleiding vergroot jouw slagingskans dus enorm.

Welke studievorm Wft Consumptief Krediet kies ik?

Bij Lindenhaeghe studeer je altijd op je eigen manier. Volg jij graag klassikaal onderwijs? Of liever in een Virtual Classroom? In beide gevallen neemt één van onze toptrainers jou mee door de stof. Of studeer online op het moment dat het jou uitkomt met Slim Leren en Onbeperkt oefenen. 

Samenvatting verschillende Wft Consumptief krediet-opleidingen

Als klassikale vorm kan je een examentraining van een halve dag thuis volgen: in een Virtual Classroom. Zelfstandig aan de studie kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld met onze e-learning. Maar wil je écht het maximale uit je thuisstudie halen? Kies dan voor de 100% Online Opleiding (met o.a. onze e-learning maar ook oefenexamens en videoleren). Keus genoeg!

In 3 stappen naar je Wft-diploma

Bij Lindenhaeghe stel je jouw Wft-opleiding eenvoudig zelf samen. Zo kom je tot een product dat past bij wat jij nodig hebt. In 3 stappen bepaal je de route naar jouw Wft-opleiding, op deze pagina leggen we je uit hoe het werkt.

Zeker weten wat je krijgt? In onderstaand studievormenschema staat precies wat er bij welke opleiding zit.

Studievormenschema Wft Consumptief krediet

Beste opleider achtergrond

Gezamenlijk al 10 jaar de Beste Opleider van Nederland

Hoffelijk en Lindenhaeghe zijn samen al 10 jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland door Springest en daar zijn we trots op. Wil je weten hoe onze cursisten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan de reviews op Springest.

Veelgestelde vragen

Het is begrijpelijk als je vragen hebt over onze service voor Wft Consumptief Krediet. Daarom hebben we een lijst samengesteld met veelgestelde vragen en hun antwoorden, zodat je snel en gemakkelijk antwoord kunt vinden op jouw vragen.

Wanneer je van plan bent om aan de slag te gaan als Adviseur Consumptief Krediet dien je in het bezit te zijn van het Wft-certificaat Consumptief Krediet. Als Adviseur Consumptief Krediet houd je je bezig met het analyseren van de gegevens en kredietbehoefte van de klant voor consumptieve bestedingsdoelen. Je beoordeelt de leencapaciteit, je kent de opties qua aanvullende betaalbeschermers en tot slot informeer je de klant over diverse aflossingsvormen.

De Wet op Financieel Toezicht (Wft) stelt dat iedereen die werkzaam is in de financiële sector in het bezit moet zijn van het zogeheten Wft-certificaat. Het certificaat verzekert consumenten ervan dat je als adviseur beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om hen van een passend advies te kunnen voorzien. Het certificaat beschermt consumenten tegen bijvoorbeeld oplichting. Het certificaat behaal je door vooraf de Wft-opleiding Consumptief Krediet te volgen en hierna te slagen voor het Wft-examen Consumptief Krediet.

Voordat je op Wft-examen Consumptief Krediet gaat, raden we je aan om de Wft Consumptief Krediet opleiding 100% Online te volgen. Deze opleiding is namelijk de ideale voorbereiding op het examen. De opleiding voorziet in animaties, casuïstiek en oefenexamens, zodat je vol zelfvertrouwen aan het examen begint.

Bij de 100% Online Opleiding Wft Consumptief Krediet zitten vijf representatieve oefenexamens inbegrepen. De oefenexamens zijn voorzien van uitgebreide feedback en gedurende een periode van zes maanden onbeperkt te herhalen. Volg je de Wft Consumptief Krediet opleiding niet? Dan kun je er ook voor kiezen om de Wft Consumptief Krediet Oefenexamens er los bij te bestellen.

Kun je nog wat extra ondersteuning gebruiken in jouw voorbereiding op het Wft Consumptief Krediet examen? In onze Examentraining Wft Consumptief Krediet (halve dag) doorloop je samen met de docent de belangrijkste examenonderdelen aan de hand van casuïstiek.

Als je zeker weet dat je klaar bent voor het examen en overtuigd bent dat je alle lesstof beheerst, kun je jouw Wft Consumptief Krediet examen gaan inplannen. Bij Lindenhaeghe kun je op meer dan 55 locaties, verspreid door heel Nederland terecht. Zo is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

Om aan het Wft-examen Consumptief Krediet te mogen deelnemen moet je een Wft-opleiding Consumptief Krediet gevolgd hebben. Deze opleiding is uiteraard beschikbaar bij Lindenhaeghe. Via deze opleiding geven wij je structuur en houvast gedurende de voorbereiding op je Wft-examen Consumptief Krediet.

De Wft opleiding 100% online vindt online plaats en heeft een studiebelasting van ongeveer 30 uur. Wij zorgen er met behulp van examengerichte oefenvragen en animaties voor dat je moeiteloos door de lesstof gaat. Ook bevat de 100% Online Opleiding Wft Consumptief Krediet vijf oefenexamens die naadloos aansluiten op het echte Wft-examen Consumptief Krediet. De vele oefenmogelijkheden en de handige examentips zorgen ervoor dat jij over alle benodigde kennis en vaardigheden beschikt om het examen in één keer te halen.

De module Wft Consumptief Krediet biedt de verplichte 100% Online Opleiding Wft Consumptief Krediet aan. Deze opleiding vindt online plaats en vergt ongeveer 30 uur aan studiebelasting. Je kunt hierdoor de studie op zelfgekozen momenten volgen. Op het moment dat je het opleidingspakket afneemt bij Lindenhaeghe, krijg je één jaar toegang tot de digitale leeromgeving. De opleiding voorziet in alle lesstof die je nodig hebt op het examen. Ook biedt de opleiding diverse oefenvragen en oefenexamens aan. Onderwerpen die onder andere aan bod komen tijdens de opleiding zijn:

 • leencapaciteit berekening;
 • kredietovereenkomsten;
 • kredietvormen;
 • fiscale behandeling;
 • inkomensrisico; en
 • schuldsanering.


Naast dat je de opleiding volgt, kun je je ook inschrijven voor de examentraining. Deze vindt virtueel plaats en duurt een halve dag. Ook kun je extra oefenexamens afnemen, zodat je met een zelfverzekerd gevoel het examen maakt.

De moeilijkheidsgraad van de Wft Consumptief Krediet module varieert afhankelijk van je vooropleiding, financiële sectorervaring en voorbereidingsniveau. Deze module is gericht op het trainen van professionals in het adviseren over consumptieve kredieten zoals persoonlijke leningen en creditcards.

Onze 100% Online Opleiding Wft Consumptief Krediet biedt een gestructureerde en toegankelijke voorbereiding en leidt je stapsgewijs door de lesstof. Je ontvangt uitgebreide feedback en praktische, examengerichte tips, waardoor de cursus geschikt is voor iedereen, ongeacht je kennisniveau. Deze aanpak verlaagt de ervaren moeilijkheidsgraad en vergroot je slagingskans.

Na het behalen van het Examen Wft Consumptief Krediet ben je gekwalificeerd om advies te geven over consumptieve kredietproducten zoals persoonlijke leningen, doorlopend krediet en creditcards. Met dit diploma kan je rollen vervullen in financiële adviesbureaus, banken en kredietinstellingen. Je kan werken als financieel adviseur, kredietbeoordelaar, of schuldhulpverlener en hebt de mogelijkheid om in verkoop- en servicefuncties bij banken aan de slag te gaan of je eigen adviesbureau te starten.

Lindenhaeghe heeft in totaal negen verschillende modules. De module volg je om uiteindelijk in het bezit te komen van het Wft-diploma die geldt als beroepskwalificatie. In totaal bieden we negen modules aan:


Iedere module hoort bij een bepaald vakgebied. De module die je volgt, hangt dus af van de functie die je bekleedt. Een Wft-module voorziet in de Wft-opleiding, een aantal oefenexamens, een examentraining en het Wft-examen. Wanneer je de opleiding voltooid hebt en het examen hebt gehaald, ontvang je van ons het Wft-diploma. Dit diploma is zeer waardevol voor de rest van je carrière.

Wft staat voor Wet op het financieel toezicht. De wet regelt het toezicht op financiële instellingen in Nederland. Het gaat om banken, verzekeraars, tussenpersonen of anderen die actief zijn in de financiële dienstverlening. De wet stelt bepaalde eisen aan de financieel dienstverlener, waarbij de belangen van de consument voorop staan.

Het uitgangspunt is dat financieel dienstverleners voldoen aan de door de wet gestelde vakbekwaamheid en zorgplicht. Naast het behalen van de module Wft Basis is het voor financieel dienstverleners, die adviseren over specifieke financiële producten, verplicht te beschikken over een Wft beroepskwalificatie. Bijvoorbeeld, als Adviseur Hypothecair Krediet dien je de Wft beroepskwalificatie Hypothecair Krediet te behalen die bestaat uit de onderdelen Basis, Vermogen en Hypothecair Krediet. Daarnaast dient de adviesbevoegdheid hiervoor te worden onderhouden met Permanente Educatie, als Adviseur Hypothecair Krediet gaat het dan om het PE-examen Hypothecair Krediet.