De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

De vakbekwaamheid van je medewerkers in vertrouwde handen

Wij geloven dat de ontwikkeling van je medewerkers de sleutel is tot het succes van jouw organisatie. Daarom bieden wij een breed aanbod van hoogwaardige financiële opleidingen en trainingen die zijn ontworpen om de kennis en vaardigheden van jouw medewerkers te ontwikkelen, verdiepen en versterken. Lees snel verder en ontdek hoe wij dit voor jouw organisatie realiseren.

Lindenhaeghe Zakelijk

Onze oplossingen

Als ervaren en gespecialiseerde partner in (wettelijke) vakbekwaamheid weten wij precies wat er nodig is om jouw organisatie te ondersteunen bij het behalen, behouden en aantoonbaar maken van de vakbekwaamheid van je medewerkers. We bieden hiervoor een uitgebreid opleidingsaanbod aan van Permanent Actueel, Wft- en PE-opleidingen en examens tot vakopleidingen.

Het uiteindelijke doel? Het beter uitoefenen van het vak. Dit realiseren wij met ondersteuning op alle benodigde niveaus, van strategische ondersteuning op hr, tot direct inzicht in het team van een specifieke manager en uiteraard met leertrajecten die de leercurve van je medewerkers stimuleren. We creëren hiervoor een interactieve leeromgeving die verschillende handige functionaliteiten bevat en we richten deze helemaal in met de juiste modules voor jouw medewerkers.

Veelvoorkomende wensen van onze klanten hierbij zijn: inrichten functievereistenprofiel en rapportagemogelijkheden, Wft-diploma's registeren en bijbehorende herinnering aan PE-periodes, automatisch updateproces voor medewerkersmutaties en het toevoegen van eigen content (bijvoorbeeld een speciale module over klantintegriteit, privacy of advieskwaliteit). Zo hebben wij voor elk opleidingsvraagstuk de perfecte oplossing!

Onze overstapservice

Steeds meer organisaties zien onze unieke en integrale aanpak als dé oplossing voor de borging van de vakbekwaamheid van hun medewerkers en maken hierdoor de overstap naar Lindenhaeghe. Onze collega Thomas legt graag aan je uit hoe wij de overstap in korte tijd realiseren en het jou hierbij zo gemakkelijk mogelijk maken.

Met incompany van Lindenhaeghe kies je voor efficiënt en effectief leren op de werkvloer

Wist je dat onze klassikale opleidingen, trainingen en examens ook incompany verzorgd kunnen worden? Dit betekent dat je optimaal gebruikmaakt van alle voordelen van ons opleidingsaanbod, maar dan op je eigen gewenste locatie en een tijdstip dat het jou en je medewerkers het beste uitkomt.

Als je kiest voor een incompanytraject van Lindenhaeghe dan nemen wij jou al het werk uit handen. Wij stemmen de inhoud van het programma met je af, ondersteunen waar nodig bij de communicatie richting de deelnemers en zorgen voor de benodigde materialen. Onze vakbekwame trainers staan vervolgens op de dag zelf voor je klaar om een leerzame en interactieve training vol praktijkgerichte casuïstiek te realiseren. Wil je liever een bestaande opleiding of training volledig afstemmen op de specifieke behoeften van jouw organisatie en je medewerkers? Ook dat is mogelijk, we denken graag met je mee!

Met een incompanytraject via Lindenhaeghe doe je een investering in de ontwikkeling van je medewerkers. De nieuwe kennis en vaardigheden die ze opdoen, zorgen ervoor dat zij hun werk nóg beter kunnen doen. Wil je meer weten over ons aanbod in incompany-opleidingen, trainingen en examens? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en de voordelen voor jouw organisatie.

Plan een afspraak in

Ben je op zoek naar een opleidingspartner voor jouw organisatie? Dan is Lindenhaeghe de juiste partij. Onze medewerkers staan elke dag voor je klaar om jou en je medewerkers te ondersteunen. We luisteren naar je wensen, maken deze inzichtelijk en komen vervolgens met elkaar tot de juiste oplossing die het beste aansluit op de wensen en behoeften van jouw organisatie. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Rebecca en Edwin staan voor je klaar om de mogelijkheden met je te bespreken.

Bij Rebecca kan je terecht voor al je vragen over onze opleidingen en incompanytrajecten. Je plant een belafspraak met haar in via onze website.

Edwin denkt graag met je mee over de mogelijkheden hoe je gebruik kan maken van ons exclusieve opleidingsaanbod voor organisaties en onze maatwerktrajecten. Ook met hem plan je eenvoudig een belafspraak in via onze website

Plan een afspraak in

Ben je op zoek naar een opleidingspartner voor jouw organisatie? Dan is Lindenhaeghe de juiste partij. Onze medewerkers staan elke dag voor je klaar om jou en je medewerkers te ondersteunen. We luisteren naar je wensen, maken deze inzichtelijk en komen vervolgens met elkaar tot de juiste oplossing die het beste aansluit op de wensen en behoeften van jouw organisatie. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Rebecca en Edwin staan voor je klaar om de mogelijkheden met je te bespreken.

Bij Rebecca kan je terecht voor al je vragen over onze opleidingen en incompanytrajecten. Je plant een belafspraak met haar in via onze website.

Edwin denkt graag met je mee over de mogelijkheden hoe je gebruik kan maken van ons exclusieve opleidingsaanbod voor organisaties en onze maatwerktrajecten. Ook met hem plan je eenvoudig een belafspraak in via onze website

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Elke organisatie heeft zijn eigen behoeften. Bij Lindenhaeghe begrijpen we dat. Voor elk opleidingsvraagstuk bieden we een passende oplossing.

Ben je dus op zoek naar een betrouwbare partner voor je organisatie? Dan is Lindenhaeghe dé keuze voor jou! Neem snel contact met ons om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

  • Wft-opleidingen
  • PE-opleidingen
  • Permanent Actueel
  • Examens
  • Incompany
  • Exclusief opleidingsaanbod
  • Maatwerkoplossingen

Exclusief opleidingsaanbod voor organisaties

Ben je op zoek naar een effectieve manier om de vaardigheden van je medewerkers verder te ontwikkelen en zo een bijdrage te leveren aan hun professionele ontwikkeling? Zoek dan niet verder! Bij Lindenhaeghe bieden wij een opleidingsaanbod dat exclusief is ontworpen voor organisaties. Het betreft een breed scala aan trainingen en workshops waarmee je medewerkers een verdere groei doormaken. Onze opleidingen zijn gericht op verschillende thema's, zoals interne verbetertrajecten, banking fundamentals en mystery shopping. Met dit opleidingsaanbod worden jouw medewerkers voorzien van de nodige kennis om hun werkzaamheden op een hoger niveau uit te voeren.

Ons team van ervaren en gekwalificeerde trainers staat klaar om je medewerkers te begeleiden en te ondersteunen gedurende het hele opleidingsproces. We bieden flexibele trainingsmogelijkheden en kunnen de trainingen aanpassen naar de specifieke behoeften en wensen van je organisatie. Dit exclusieve opleidingsaanbod draagt zo niet alleen bij aan de professionele ontwikkeling van je medewerkers, maar zal ook bijdragen aan de groei en ontwikkeling van je organisatie.

Verbetertrajecten

Audits 0- & 1-meting

Banking Fundamentals
Insurance Fundamentals
Banking Simulation Game
Mystery shopping
Examentraining MiFID
Wft English
Bewindvoerder in balans
Actualiteiten
Beste opleider achtergrond

Al 11 jaar de Beste Opleider van Nederland

Lindenhaeghe is al 11 jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland door Springest en daar zijn we trots op. Wil je weten hoe onze cursisten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan de reviews op Springest.

Onze maatwerkoplossingen

Elke organisatie is uniek en heeft haar eigen specifieke opleidingsbehoeften. Daarom bieden wij ook volledige maatwerktrajecten aan, waarbij we het beste van online en klassikaal leren combineren. Onze aanpak is divers, innovatief en altijd gebaseerd op de laatste ontwikkelingen op opleidingsgebied. Zo zorgen wij voor hoogwaardige, op maat gemaakte opleidingen en trainingen die volledig aansluiten bij wat je organisatie op dat moment nodig heeft.

Kies jij voor een maatwerkopleiding, training of e-learning bij Lindenhaeghe? Ons team van deskundige trainers en ontwikkelaars werkt nauw met jou samen om een opleidingsprogramma te ontwerpen dat perfect aansluit bij de behoeften van jouw organisatie en je medewerkers. We beginnen met een grondige analyse om te begrijpen wat je organisatie precies nodig heeft om succesvol te zijn. We bepalen de leerdoelen en bespreken de inhoud. Vervolgens ontwikkelen we op maat gemaakte trainingsprogramma's en/of e-learningmodules die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van jouw organisatie en ondersteunen we jou bij de distributie ervan.

We begrijpen dat het opzetten van een volledige maatwerktraining of maatwerk e-learning een tijdrovend proces kan zijn. Daarom ontzorgen wij onze klanten op verschillende manieren. We zorgen voor een duidelijke communicatie, zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van het project. Daarnaast zorgen we voor een strakke planning en werken we binnen de afgesproken deadlines. Zo komen we samen tot het optimale maatwerkproduct dat jouw organisatie helpt te groeien en succesvol te zijn.

Ontwikkeling maatwerk e-learning

Wij leveren e-learnings die didactisch goed onderbouwd zijn, er grafisch aantrekkelijk uitzien en zeer gebruiksvriendelijk zijn. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is bij de ontwikkeling van een maatwerk e-learning? Bekijk dan vooral onze video voor een sfeerimpressie!

Waarom Lindenhaeghe?