De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Advieskwaliteit

Er worden hoge eisen gesteld aan de deskundigheid en betrouwbaarheid van jou als financieel professional. Het is voor klanten immers belangrijk dat zij goed inzicht krijgen in hun financiƫle situatie en gedegen advies krijgen. Benieuwd hoe jij je advieskwaliteit kan verbeteren en zo je reputatie als professional kan versterken? Lees dan snel verder.

Personen- en familierecht

Aan de slag met jouw advieskwaliteit

Als hypotheekadviseur weet je als geen ander dat het opstellen van een toegankelijk en compliant adviesdossier een flinke uitdaging kan zijn. Hoe zorg je ervoor dat het dossier zowel voldoet aan de eisen van de Autoriteit Financiƫle Markten (AFM), als ook toegevoegde waarde biedt voor de klant? Dit laatste is namelijk net zo belangrijk. Door het geven van een goed en volledig advies help je de klant om een weloverwogen besluit te nemen bij het afsluiten van een hypotheek. Daarnaast draag je zo bij aan een betere financiƫle situatie op de lange termijn en worden geldproblemen voorkomen.

Om de juiste strategie te bepalen die het beste past bij de behoeften van je klant, is het belangrijk dat je goed op de hoogte blijft van de wijzigingen in wet- en regelgeving. Alleen dan kan je de klant echt helpen bij het maken van de juiste financiƫle keuzes, nu Ʃn in de toekomst. Wil jij aan de slag met het verbeteren van je advieskwaliteit? Wij bieden een gevarieerd opleidingsaanbod waarmee je je kennis en vaardigheden verder kan ontwikkelen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Heb je een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op via 
010 - 760 11 00 of info@lindenhaeghe.nl.

Wft Schade Particulier opleiding 100% online

Permanent Actueel Advieskwaliteit

Wil je altijd en overal op de hoogte blijven van de belangrijkste actualiteiten rondom advieskwaliteit? Meld je dan aan voor Permanent Actueel Advieskwaliteit van Lindenhaeghe. Zo kan jij deze relevante ontwikkelingen meenemen naar je adviesgesprekken en nĆ³g meer toegevoegde waarde aan je klanten bieden.

Inhoud van Permanent Actueel Advieskwaliteit

In Permanent Actueel worden alle relevante actualiteiten behandeld waar jij in je dagelijkse beroepspraktijk mee te maken krijgt, denk hierbij aan:

  • Life-events;
  • Wet- en regelgeving;
  • Relevante Kifid-uitspraken; en
  • Dossiervorming.

Met het lezen van onze maandelijkse kennisupdates borg jij zo dat je je klanten voorziet van een goed onderbouwd Ć©n compleet financieel advies.

Meer informatie
PA Financiele Zorg

PE SEH - Betaalbaarheid versus haalbaarheid

Stijgende energieprijzen, hoge inflatie, een veranderende huizenmarkt en de hypotheekrente die weer oploopt. Hierdoor stijgen de kosten van het levensonderhoud van je klanten, zij voelen dit direct in hun portemonnee. Dit vraagt iets van je klanten, maar ook van jou als adviseur. Bij de tweedaagse training PE SEH Betaalbaarheid versus haalbaarheid staat daarom het klantgesprek centraal, met speciale aandacht voor de relevante life-events en wat het effect hiervan is op het netto besteedbaar inkomen.

Inhoud van het PE SEH-programma

Tijdens de interactieve en praktijkgerichte training PE SEH Betaalbaarheid versus haalbaarheid staan de volgende onderwerpen centraal:

  • De invloed van inflatie en de hoge energieprijzen op de portemonnee van de klant;
  • Hoe je het uitgavenpatroon van de klant bespreekbaar maakt en dit als kapstok kunt gebruiken voor alle facetten van het advies
  • Het verschil tussen GHF, consumptief en netto besteedbaar inkomen, de voor- en nadelen en waarom adviseren op besteedbaar inkomen steeds belangrijker wordt;
  • Het begrijpelijk bespreekbaar en inzichtelijk maken van verschillende inkomensrisicoā€™s, zoals arbeidsongeschiktheid en werkloosheid, en hoe je dit vastlegt;
  • Het opbouwen van een reproduceerbaar adviesdossier; en
  • Het kernachtig en klantspecifiek vastleggen van het gegeven advies.

Je kan deze tweedaagse vaardighedentraining zowel op een van onze centraal gelegen locaties volgen als online via de Virtual Classroom. Zo hebben wij voor elk wat wils. Met het succesvol afronden van deze training behaal je 12 PE SEH-punten in categorie A.

Meer informatie
Beste opleider achtergrond

Al 11 jaar de Beste Opleider van Nederland

Lindenhaeghe is al 11 jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland door Springest en daar zijn we trots op. Wil je weten hoe onze cursisten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan de reviews op Springest.

Heb je onze artikelen in het VVP-magazine al gezien?

Als financieel professional is het belangrijk om volledig op de hoogte te zijn van de relevante actualiteiten binnen je vakgebied. Met de rubriek 'Jouw vakbekwaamheid' in het VVP-magazine informeren we jou zes keer per jaar over verschillende ontwikkelingen die jouw beroepspraktijk direct raken. Aan bod komen betaalbaarheid versus haalbaarheid van de hypotheek, klantbeheer anno 2023 en nog veel meer!

Bekijk de magazines