De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

PE Vermogen

Heb jij een Wft-diploma Vermogen? Dan moet jij elke drie jaar je beroepskwalificatie geldig houden door middel van PE. Bij Lindenhaeghe bieden we jou een uitgebreide keuze aan voorbereidingen voor je PE Vermogen. Kies bijvoorbeeld voor de meest complete online voorbereiding of een klassikale opleiding gegeven door onze toptrainers en slaag in één keer voor je PE-examen Vermogen!

Wft Hypothecair Krediet Opleiding 100% online behalen

Kies jouw succesformule

Ben jij op zoek naar de beste voorbereiding op je PE-examen Vermogen? Kies dan voor een van onze bewezen succesformules. Kies voor onze Klassikale Opleiding PE incl. examen, die bestaat uit de e-learning en een examentraining op locatie met een aansluitend examen. Of ga voor de 100% Online Opleiding PE, ons meest complete online opleidingspakket, bestaande uit de e-learning, vier representatieve oefenexamens, Videoleren en Slim Leren. Je kan natuurlijk ook kiezen voor het beste uit deze twee werelden: met de Klassikale Opleiding PE Vermogen incl. examen + 100% Online krijg je alles in één.

Klassikale Opleiding PE Vermogen incl. examen + 100% Online
€ 428,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Klassikale examentraining met aansluitend examen en de meest complete online voorbereiding.

Klassikale Opleiding PE Vermogen incl. examen
€ 359,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Klassikale examentraining op locatie, inclusief aansluitend examen.

100% Online Opleiding PE Vermogen
€ 129,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Het meest complete online opleidingspakket ter voorbereiding op je examen.

Stel je opleiding zelf samen

Naast onze succesformules kan jij je opleiding ook volledig zelf samenstellen. Zo kan je de e-learning los bestellen, waarin de PE-actualiteiten van de Wft Basis en Wft Vermogen behandeld worden. Deze kan je vervolgens aanvullen met drie oefenexamens of met een examentraining in onze Virtual Classroom, afhankelijk van waar jouw behoefte ligt. Wil je nog meer oefenen? Dan kan je bovendien nog drie extra oefenexamens bestellen. Studeer je liever met een geprint studieboek? Ook dat is bij ons te bestellen. Zo stel jij zelf naar jouw eigen wensen samen hoe jij je wil voorbereiden op het PE-examen.

E-learning PE Vermogen
€ 60,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Alle PE-actualiteiten (incl. oefenvragen) in een overzichtelijke en examengerichte e-learning.

Oefenexamens PE Vermogen
€ 39,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Onbeperkt oefenen met drie unieke representatieve oefenexamens.

Examentraining PE Vermogen
€ 139,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Een klassikale examenvoorbereiding van een halve dag in onze Virtual Classroom.

Extra Oefenexamens PE Vermogen
€ 39,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Extra oefenen voor je examen met nog drie representatieve oefenexamens.

Geprint Studieboek PE Vermogen
€ 49,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

De PE-syllabus in een duurzaam geprint en handzaam studieboek.

Leg je examen af

Nadat je jouw voorbereiding hebt afgerond, is het tijd om je examen af te leggen. Je kan jouw examen van maandag t/m zaterdag zowel overdag als in de avonduren afleggen. Daarbij kan je op meer dan 65 locaties door heel Nederland terecht. 

Examen PE Vermogen
€ 149,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Behoud je adviesbevoegdheid door je PE-examen Vermogen met succes af te leggen.

Optimale voorbereiding op je PE

Ben je op zoek naar een PE-opleiding die je helpt om snel en gemakkelijk je PE-diploma te behalen? In deze video leggen we uit hoe je met behulp van onze stap voor stap opleidingen in één keer slaagt voor je PE-examen.

100% Online Opleiding PE Vermogen

100% Online Opleiding PE Vermogen

Ben je van plan om het PE-examen Vermogen af te leggen om je adviseursdiploma geldig te houden? Dan is onze 100% Online Opleiding PE de perfecte voorbereiding! Onze e-learning behandelt de complete examenstof van de modules Wft Basis en Wft Vermogen, waardoor je gestructureerd alle Wft PE-actualiteiten leert die aan bod komen op het PE-examen. Je kan als je dat fijn vindt ons studiemateriaal ook gratis als pdf downloaden of het geprinte studieboek bestellen tegen een meerprijs.

Daarnaast kan je met Slim Leren onbeperkt oefenen met alle oefenvragen uit de e-learning en krijg je extra casuïstiek en examentips tijdens het Videoleren. Onze examengerichte aanpak en de combinatie van leren en oefenen zorgen ervoor dat je moeiteloos door de lesstof heengaat en deze extra goed opneemt. Zo houden we de studiebelasting laag.

Tijdens het studeren krijg je continu en direct inzicht in je prestaties, zodat je tussendoor kan bepalen of je goed op weg bent naar het PE-examen. Na het doorlopen van alle stof en de examengerichte oefenvragen van onze 100% Online Opleiding PE Vermogen kan je aan de slag met de vier representatieve oefenexamens die bij de opleiding zijn inbegrepen. Zo ben je zeker van een mooi resultaat op het PE-examen!

Klassikale Opleiding PE Vermogen incl. examen

Klassikale Opleiding PE Vermogen inclusief examen

Wil je graag je PE Vermogen behalen met behulp van een bewezen succesmethode? Dan kun je je inschrijven voor de Klassikale Opleiding PE Vermogen inclusief examen.

Om je voor te bereiden kun je gebruikmaken van de E-learning PE Vermogen, die tal van oefenvragen met betrekking tot het examen bevat, evenals een representatief oefenexamen. Deze online leeromgeving is inbegrepen bij de klassikale training en heeft een studiebelasting van 9 uur.

Daarna volg je de klassikale examenvoorbereiding van 3 uur, waar onze toptrainer de cruciale examenonderwerpen met je zal doornemen. Samen zullen we werken aan examenstrategieën en aan jouw mindset.  Daarnaast ontvang je praktische voorbeelden en tips voor het examen, en er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Zo ben je optimaal klaargestoomd voor het examen, wat op dezelfde locatie plaatsvindt.

Oefenexamens PE Vermogen

Oefenexamens PE Vermogen

Wil jij zeker zijn van het behalen van je PE-examen? Onze Oefenexamens PE Vermogen zijn de ideale voorbereiding op het officiële examen. Met drie representatieve oefenexamens die dezelfde structuur hebben als het landelijk examen, kan jij jezelf optimaal voorbereiden. Bovendien bieden de vragen uit het PE Vermogen Oefenexamen uitgebreide feedback, zodat je jezelf gedurende 12 maanden onbeperkt kan blijven verbeteren.

Heb je de 100% Online Opleiding PE bij ons gevolgd? Dan heb je deze oefenexamens al ontvangen en hoef je ze niet opnieuw te bestellen. Wil je toch nog extra oefenen? Bestel dan een set Extra Oefenexamens PE.

Examentraining PE Vermogen

Examentraining PE Vermogen

Heb je onlangs de E-learning PE Vermogen of de 100% Online Opleiding PE Vermogen afgerond en zoek je naar extra ondersteuning voor het examen? Of merk je dat je vastloopt bij bepaalde onderdelen van de oefenexamens? Bij Lindenhaeghe kan je kiezen uit twee opties voor een effectieve en examengerichte training: de Klassikale Opleiding PE inclusief examen Vermogen of de Examentraining Vermogen.

Bij de Klassikale Opleiding PE word je tijdens een intensieve examentraining van 3 uur volledig klaargestoomd voor het examen. Onze deskundige trainers behandelen alle belangrijke onderwerpen en voorzien je van praktijkvoorbeelden en examentips. Ook is er genoeg ruimte om vragen te stellen. In de middag kan je het examen afleggen.

Als je liever vanuit huis of een andere locatie een examentraining volgt, dan is onze Examentraining PE Vermogen via onze Virtual Classroom een goede optie. In een kleine groep leer je niet alleen van de trainer, maar ook van elkaar. Na de training ben je helemaal klaar om je PE-examen in te plannen.

Examen PE Vermogen

Examen PE Vermogen

Je kan het PE-examen Vermogen doordeweeks of op zaterdag afleggen, zowel overdag als 's avonds. Lindenhaeghe werkt hiervoor samen met meer dan 55 professionele examencentra, verspreid over heel Nederland. Zo is er altijd een examenlocatie bij jou in de buurt.

Het examen bestaat uit 23 vragen over Wft Basis en Wft Vermogen en duurt 60 minuten. Na het behalen van het PE-examen ontvang je het PE-certificaat Vermogen en behoud je je adviesbevoegdheid.

Welke studievorm PE Vermogen kies ik?

Bij Lindenhaeghe studeer je op de manier die bij je past. Klassikaal, onder begeleiding van één van onze professionele trainers of thuis in je eigen tempo. Met ons opleidingsmateriaal ga jij hoe dan ook optimaal voorbereid het examen in.

In 3 stappen naar je PE-examen

Als financieel professional wil en moet je altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in jouw vakgebied. Bij Lindenhaeghe kies je in 3 eenvoudige stappen jouw route naar je Wft PE-certificaat. Benieuwd wat je hierbij precies van elk product kan verwachten? We leggen het je uit aan de hand van onderstaand studieschema.

Studievormenschema PE

Beste opleider achtergrond

Al 11 jaar de Beste Opleider van Nederland

Lindenhaeghe is al 11 jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland door Springest en daar zijn we trots op. Wil je weten hoe onze cursisten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan de reviews op Springest.

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je misschien vragen hebt en we willen je daar graag bij helpen. Daarom hebben we hier de antwoorden op de meest gestelde vragen van onze deelnemers verzameld.

De module PE Vermogen is voor iedereen goed te doen met voldoende inzet en motivatie. Voor het PE-examen raden wij aan om de PE Vermogen Opleiding 100% Online te volgen als ideale voorbereiding. De complete examenstof wordt behandeld in de e-learning. Ook kan je onbeperkt oefenen met alle oefenvragen uit de e-learning via Slim Leren. Daarnaast krijg je tijdens het Videoleren extra casuïstiek en examentips. Met deze combinatie van leren en oefenen én de examengerichte aanpak, leer je efficiënt en effectief.

Bij de 100% Online Opleiding PE ontvang je vier representatieve oefenexamens. De vragen zijn vergelijkbaar met de vragen op het echte PE-examen, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Zo weet je precies wat je kan verwachten. Je kan ook nog een extra set oefenexamens bestellen. Na het maken van de oefenexamens, ontvang je gedetailleerde feedback op al je antwoorden. Bovendien kan je de vragen onbeperkt herhalen om jezelf te blijven verbeteren.

Bij Lindenhaeghe kan je ook een effectieve en interactieve examentraining volgen als je op een bepaald onderdeel vastloopt. Hierbij kan je kiezen tussen onze Klassikale Opleiding PE inclusief examen of onze online examentraining. Wij zorgen er hoe dan ook voor dat je volledig klaar bent voor het PE-examen Vermogen.

De onderwerpen die we in de module PE Vermogen behandelen, zijn precies de onderwerpen waar het examen je op toetst. Deze gaan over ontwikkelingen die tot drie jaar geleden hebben plaatsgevonden en toetsen zowel je kennis en begrip als je vaardigheden en competenties.

De onderwerpen die we zoal behandelen, zijn:

 • Wet bedrag ineens, RVU en verlofsparen;
 • Besluit verzekeringskeuringen ex-kankerpatiënten; en
 • Inkomsten uit tijdelijke verhuur van deel eigen woning belast in box 1.

Je ontvangt binnen 48 uur na het examen je resultaat van DUO. Als je geslaagd bent, gefeliciteerd! Je bent nu officieel in het bezit van je PE-certificaat, wat zeer waardevol is voor je verdere carrière. Bovendien behoud je met dit certificaat je adviesbevoegdheid als Vermogensadviseur.

Lindenhaeghe heeft een ruime ervaring als financieel opleider. Dagelijks bieden we aan ruim 80.000 mensen ondersteuning bij hun professionele ontwikkeling. We zijn dan ook enorm trots op het feit dat we al tien keer zijn verkozen tot de Beste Opleider van Nederland. Aan de hand van ons innovatieve en kwalitatieve opleidingsmateriaal ondersteunen we jou bij je professionele ontwikkeling.

Lindenhaeghe voorziet in diverse PE-modules die elk gericht zijn op een ander vakgebied. Naast PE Vermogen bieden wij nog de volgende modules aan:

De module die je kiest, hangt af van jouw beroepskwalificatie(s). Meer weten over welke PE-certificaten je dient te behalen? Je leest er meer over op de website van het CDFD.