De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

PE Consumptief Krediet

Heb jij een Wft-diploma Consumptief Krediet op zak? Dan dien je elke drie jaar je beroepskwalificatie geldig te houden door middel van PE. Bij Lindenhaeghe bieden we jou een snelle en gemakkelijke weg naar het behalen van je PE Consumptief Krediet. Kies voor de meest complete online voorbereiding of voor een klassikale opleiding gegeven door een van onze toptrainers en slaag in één keer voor je PE-examen Consumptief Krediet.

PE Consumptief Krediet opleiding behalen

Kies jouw succesformule

Ben jij op zoek naar de beste voorbereiding op je PE-examen Consumptief Krediet? Kies dan voor een van onze bewezen succesformules. Kies voor onze Klassikale Opleiding PE incl. examen, die bestaat uit de e-learning en een interactieve examentraining op locatie met een aansluitend examen. Of ga voor de 100% Online Opleiding PE, ons meest complete online opleidingspakket, bestaande uit de e-learning, vier representatieve oefenexamens, Videoleren en Slim Leren. Je kan natuurlijk ook kiezen voor het beste uit deze twee werelden: met de Klassikale Opleiding PE Consumptief Krediet incl. examen + 100% Online krijg je alles in één.

Klassikale examentraining met aansluitend examen en de meest complete online voorbereiding.

Klassikale Opleiding PE Consumptief Krediet incl. examen
€ 359,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Klassikale examentraining op locatie, inclusief aansluitend examen.

100% Online Opleiding PE Consumptief Krediet
€ 129,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Het meest complete online opleidingspakket ter voorbereiding op je examen.

Stel je opleiding zelf samen

Naast onze succesformules kan jij je opleiding ook volledig zelf samenstellen. Zo kan je de e-learning los bestellen, waarin de PE-actualiteiten van de Wft Basis en Wft Consumptief Krediet behandeld worden. Deze kan je vervolgens aanvullen met drie oefenexamens of met een examentraining in onze Virtual Classroom, afhankelijk van waar jouw behoefte ligt. Wil je nog meer oefenen? Dan kan je bovendien nog drie extra oefenexamens bestellen. Studeer je liever met een geprint studieboek? Ook dat is bij ons te bestellen. Zo stel jij naar jouw eigen wensen samen hoe jij je wil voorbereiden op het PE-examen.

E-learning PE Consumptief Krediet
€ 60,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Alle PE-actualiteiten (incl. oefenvragen) in een overzichtelijke en examengerichte e-learning.

Oefenexamens PE Consumptief Krediet
€ 39,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Onbeperkt oefenen met drie unieke representatieve oefenexamens.

Examentraining PE Consumptief Krediet
€ 139,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Een klassikale examenvoorbereiding van een halve dag in onze Virtual Classroom.

Extra Oefenexamens PE Consumptief Krediet
€ 39,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Extra oefenen voor je examen met nog drie representatieve oefenexamens.

Geprint Studieboek PE Consumptief Krediet
€ 49,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

De PE-syllabus in een duurzaam geprint en handzaam studieboek.

Leg je examen af

Nadat je jouw voorbereiding hebt afgerond, is het tijd om je examen af te leggen. Je kan jouw examen van maandag t/m zaterdag zowel overdag als in de avonduren afleggen. Daarbij kan je op meer dan 65 locaties door heel Nederland terecht. 

Examen PE Consumptief Krediet
€ 149,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Behoud je adviesbevoegdheid door je PE-examen Consumptief Krediet met succes af te leggen.

Optimale voorbereiding op je PE

Ben je op zoek naar een PE-opleiding die je helpt om snel en gemakkelijk je PE-diploma te behalen? In deze video leggen we uit hoe je met behulp van onze stap voor stap opleidingen in één keer slaagt voor je PE-examen.

100% Online Opleiding PE Consumptief Krediet

100% Online Opleiding PE Consumptief Krediet

Ben je van plan om het PE-examen Consumptief Krediet af te leggen om je adviseursdiploma geldig te houden? Dan is onze 100% Online Opleiding dé perfecte voorbereiding op het PE-examen! Onze e-learning behandelt de complete examenstof van de modules Wft Basis en Wft Consumptief Krediet, zodat alle Wft PE-actualiteiten aan bod komen. Je kan als je dat fijn vindt ons studiemateriaal ook gratis downloaden als pdf of het geprinte studieboek bestellen tegen een meerprijs.

Daarnaast kan je met Slim Leren onbeperkt oefenen met alle oefenvragen uit de e-learning en krijg je extra casuïstiek en tips tijdens het Videoleren. Door de combinatie van leren en oefenen én de examengerichte aanpak ga je moeiteloos door de lesstof heen en neem je deze ook extra goed op. Zo houden we de studiebelasting laag voor jou.

Tijdens het studeren krijg je continu en direct inzicht in je prestaties, zodat je kan bepalen of je goed op weg bent naar het PE-examen Consumptief Krediet. Wanneer je alle stof en de examengerichte oefenvragen hebt doorgenomen, kan je aan de slag met de vier representatieve oefenexamens die bij de opleiding zijn inbegrepen. Zo ben je zeker van een mooi resultaat op het PE-examen!

Klassikale Opleiding PE Consumptief krediet incl. examen

Klassikale Opleiding PE Consumptief krediet inclusief examen

Wil je graag je PE Consumptief krediet behalen met behulp van een bewezen succesmethode? Dan kun je je inschrijven voor de Klassikale Opleiding PE Consumptief krediet inclusief examen.

Om je voor te bereiden kun je gebruikmaken van de E-learning PE Consumptief krediet, die tal van oefenvragen met betrekking tot het examen bevat, evenals een representatief oefenexamen. Deze online leeromgeving is inbegrepen bij de klassikale training en heeft een studiebelasting van 7 uur.

Daarna volg je de klassikale examenvoorbereiding van 3 uur, waar onze toptrainer de cruciale examenonderwerpen met je zal doornemen. Samen zullen we werken aan examenstrategieën en aan jouw mindset.  Daarnaast ontvang je praktische voorbeelden en tips voor het examen, en er is voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Zo ben je optimaal klaargestoomd voor het examen, wat op dezelfde locatie plaatsvindt.

Oefenexamens PE Consumptief Krediet

Oefenexamens PE Consumptief Krediet

Wil jij in één keer slagen voor het PE-examen? Dan zijn onze Oefenexamens PE Consumptief Krediet de ideale voorbereiding voor jou! Deze oefenexamens hebben namelijk dezelfde structuur als het landelijk examen en bieden uitgebreide feedback op de vragen. Je ontvangt drie representatieve oefenexamens in je digitale leeromgeving en kan deze gedurende het jaar onbeperkt herhalen om jezelf te blijven verbeteren.

Heb je de 100% Online Opleiding PE bij ons gevolgd? Dan heb je deze oefenexamens al ontvangen en hoef je ze niet opnieuw te bestellen. Wil je toch nog extra oefenen? Bestel dan een set Extra Oefenexamens PE.

Examentraining PE Consumptief Krediet

Examentraining PE Consumptief Krediet

Ben je op zoek naar extra ondersteuning na het volgen van de E-learning PE Consumptief Krediet of de 100% Online Opleiding PE? Of merk je dat je vastloopt bij bepaalde onderdelen van de oefenexamens? Lindenhaeghe biedt een interactieve, effectieve en examengerichte training die jou hierbij kan helpen. Je hebt de keuze uit twee opties: de Klassikale Opleiding PE inclusief examen Consumptief Krediet of de Examentraining Consumptief Krediet.

Bij de Klassikale Opleiding PE word je 3 uur intensief getraind, waarbij alle belangrijke onderwerpen aan bod komen. Onze deskundige trainers geven praktijkvoorbeelden en examentips en er is genoeg tijd om vragen te stellen. In de middag leg je het examen af.

Als je liever vanuit huis of op een andere locatie je examentraining volgt, dan kan je kiezen voor de Examentraining PE Consumptief Krediet via onze Virtual Classroom. Hierbij leer je niet alleen van de trainer, maar ook van je medecursisten. Na de training ben jij helemaal klaar om je PE-examen in te plannen.

Examen PE Consumptief Krediet

Examen PE Consumptief Krediet

Lindenhaeghe werkt samen met meer dan 55 examencentra, verspreid over heel Nederland. Zo is er altijd een examenlocatie bij jou in de buurt beschikbaar. Via de boekingswidget kan je aan de hand van de postcode of voorkeursplaats zelf de gewenste examenlocatie selecteren.

Het PE-examen Consumptief Krediet bestaat uit 22 vragen over Wft Basis en Wft Consumptief Krediet. Het examen duurt 60 minuten en kan zowel doordeweeks als op zaterdag worden afgelegd. Na het behalen van het PE-examen ontvang je het PE-certificaat Consumptief Krediet en behoud je je adviesbevoegdheid.

Welke studievorm Wft PE Consumptief Krediet kies ik?

Bij Lindenhaeghe studeer je op de manier die bij je past. Klassikaal, onder begeleiding van één van onze professionele trainers of thuis in je eigen tempo. Met ons opleidingsmateriaal ga jij hoe dan ook optimaal voorbereid het examen in.

In 3 stappen naar je PE-examen

Als financieel professional wil en moet je altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in jouw vakgebied. Bij Lindenhaeghe kies je in 3 eenvoudige stappen jouw route naar je Wft PE-certificaat. Benieuwd wat je hierbij precies van elk product kan verwachten? We leggen het je uit aan de hand van onderstaand studieschema.

Studievormenschema PE

Beste opleider achtergrond

Al 11 jaar de Beste Opleider van Nederland

Lindenhaeghe is al 11 jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland door Springest en daar zijn we trots op. Wil je weten hoe onze cursisten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan de reviews op Springest.

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je misschien vragen hebt en we willen je daar graag bij helpen. Hier vind je daarom de antwoorden op de meest voorkomende vragen die we van onze klanten ontvangen.

Per 1 april 2019 is de module Hypothecair Krediet aangevuld met eind- en toetstermen uit de module Consumptief Krediet. Dit betekent dat sinds 1 april 2019 een Adviseur Hypothecair Krediet ook mag adviseren over Consumptief Krediet.

Als je dus zowel je Wft Hypothecair Krediet-diploma hebt behaald als die voor Wft Consumptief Krediet, kan je er deze PE-periode ook voor kiezen om alleen het PE-examen Adviseur Hypothecair Krediet te doen. Let op: hiermee verleng je alleen je beroepskwalificatie voor Adviseur Hypothecair Krediet. De beroepskwalificatie Adviseur Consumptief Krediet komt dan te vervallen. Wel mag je uiteraard blijven adviseren over consumptieve kredieten.

Het is wel belangrijk om goed af te wegen of dit de beste keuze is voor jou. Mocht je namelijk in de toekomst besluiten om te stoppen met het adviseren over hypothecaire kredieten en alleen te willen blijven adviseren over Consumptief Krediet dan heb je twee keuzes:

 1. Elke driejaarlijkse PE-periode alsnog het PE-examen Adviseur Hypothecair Krediet blijven doen.
 2. De adviesbevoegdheid van het diploma Adviseur Consumptief Krediet herstellen met een Bijzonder Examen Adviseur Consumptief Krediet.

Kortom, de keuze welk PE-examen je af wil leggen heeft voor- en nadelen. Wil je hier meer over weten? Neem dan vooral een kijkje op de website van het CDFD.

Met voldoende inzet en motivatie is de module PE Consumptief Krediet voor iedereen haalbaar. Om goed voorbereid te zijn op het PE-examen, raden wij aan om de PE Consumptief Krediet Opleiding 100% Online te volgen. In deze e-learning ga je met de complete examenstof aan de slag. Daarnaast kan je onbeperkt oefenen met alle oefenvragen uit de e-learning (via Slim Leren) en krijg je tijdens het Videoleren extra casuïstiek en verschillende examentips. Door deze combinatie van leren en oefenen en de examengerichte aanpak, ga jij gegarandeerd zonder moeite door de lesstof heen.

Bij de 100% Online Opleiding PE krijg je daarnaast ook nog vier representatieve oefenexamens. Deze oefenexamens zijn vergelijkbaar met het echte PE-examen Consumptief Krediet, zodat je precies weet wat je straks kan verwachten. Ben je na de vier oefenexamens nog niet helemaal zeker van je zaak? Dan kan je ook nog een extra set oefenexamens bestellen.

Na het maken van de oefenexamens, ontvang je gedetailleerde feedback op al je antwoorden. Bovendien kan je de vragen onbeperkt herhalen om jezelf te blijven verbeteren. Als je dan toch nog ergens vastloopt of graag verdere uitleg wil, kan je bij Lindenhaeghe een effectieve en interactieve examentraining volgen. Hierbij kan je kiezen tussen onze klassikale opleiding of onze online examentraining. Wij zorgen er in ieder geval hoe dan ook voor dat je volledig voorbereid naar je PE-examen Consumptief Krediet vertrekt.

De onderwerpen die in de module PE Consumptief Krediet aan bod komen, zijn precies de onderwerpen waar het examen je op toetst. Deze gaan over ontwikkelingen die tot drie jaar geleden hebben plaatsgevonden en toetsen zowel je kennis en begrip als je vaardigheden en competenties.

De actualiteiten die we zoal behandelen, zijn:

 • BKR
 • Fiscale wijzigingen box 3 in relatie tot schulden
 • Herziening beslag- en executierecht.

Binnen 48 uur na het examen ontvang je jouw resultaat van DUO. Ben je geslaagd? Van harte gefeliciteerd! Vanaf nu ben je officieel in het bezit van je eigen PE-certificaat, een zeer waardevol certificaat dat je veel zal helpen in je verdere carrière. Tevens behoud je hiermee jouw adviesbevoegdheid voor Consumptief Krediet. Dit betekent dat je over consumptieve kredieten mag blijven adviseren.

Lindenhaeghe heeft een ruime ervaring als financieel opleider. Dagelijks bieden we aan ruim 80.000 mensen ondersteuning bij hun professionele ontwikkeling. We zijn dan ook echt trots op het feit dat we al tien keer zijn verkozen tot de Beste Opleider van Nederland. Aan de hand van ons innovatieve en kwalitatieve studiemateriaal dragen we graag bij aan jouw professionele ontwikkeling.

Lindenhaeghe voorziet in diverse PE-modules die elk gericht zijn op een ander vakgebied. Naast PE Consumptief Krediet bieden wij ook nog de volgende modules aan:

De module die je kiest, hangt af van jouw beroepskwalificatie(s). Meer weten over welke PE-certificaten je dient te behalen? Je leest er meer over op de website van het CDFD.