De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Permanent Actueel Duurzaamheid

Duurzaamheid is een heel actueel thema en de wet- en regelgeving verandert continu. Ben jij op zoek naar de beste manier om volledig up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied? Volg dan nu Permanent Actueel Duurzaamheid bij Lindenhaeghe. Zo ben jij altijd aantoonbaar vakbekwaam!

€ 8,95
 • per maand
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Elke maand in 5 minuten weer actueel
 • Waar en wanneer je wil
 • Toegankelijk via elk device
€ 8,95
 • per maand
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Elke maand in 5 minuten weer actueel
 • Waar en wanneer je wil
 • Toegankelijk via elk device

Jouw rol als financieel professional is essentieel bij de verduurzaming van de woning. De klant is namelijk meestal gefocust op het rondkrijgen van de financiering. Om verantwoord advies te geven over de financiering van de verschillende duurzaamheidsmaatregelen die de klant kan treffen, is het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de meest recente ontwikkelingen.

In Permanent Actueel Duurzaamheid behandelen we daarom alle relevante actualiteiten waar jij in je dagelijkse werkzaamheden mee te maken kan krijgen. Zo weet jij precies wat er allemaal speelt rondom dit belangrijke thema en kan jij de klant voorzien van een goed en volledig advies. 

Wetenschappelijke inzichten en technologische ontwikkelingen zorgen ervoor dat er meer en meer bekend wordt over de impact van ons handelen. Organisaties en consumenten kunnen zo ook beter worden geïnformeerd over duurzame keuzes, zodat zij ook meer duurzaam kunnen gaan handelen. Om te stimuleren dat dit ook daadwerkelijk gebeurt, vinden er continue wijzigingen in wet- en regelgeving plaats.

Aangezien het thema duurzaamheid een structureel onderdeel is van je klantgesprekken, is het als financieel professional cruciaal dat je goed op de hoogte bent van de meest actuele wet- en regelgeving. Alleen dan kan je de klant écht helpen bij het maken van keuzes die niet alleen financieel verstandig zijn, maar ook bijdragen aan een duurzame toekomst.

Kies daarom voor Permanent Actueel Duurzaamheid van Lindenhaeghe. Met Permanent Actueel ontvang je namelijk korte kennisartikelen in je persoonlijke online leeromgeving, zodra er relevante ontwikkelingen zijn. Zo ondersteunen wij jou volledig in de borging van je vakbekwaamheid. 

In PA Duurzaamheid worden alle relevante actualiteiten behandeld waar jij in je dagelijkse beroepspraktijk mee te maken krijgt, denk hierbij aan:

 • Energielabels en bouwnormen;
 • Technische mogelijkheden voor verduurzaming;
 • Isoleren, ventileren en energie opwekken;
 • Financieringsmogelijkheden;
 • Subsidiemogelijkheden vanuit de overheid (het Rijk, de gemeente en de provincie); en
 • Wet- en regelgeving verduurzaming (Trhk en NHG).

Onze deskundige vakredactie scant en selecteert voor jou alle relevante nieuwsbronnen. Zo bespaar jij kostbare tijd en zorgen wij ervoor dat je alleen artikelen ontvangt die volledig zijn toegespitst op jouw functie. De actualiteiten worden samengevat in korte kennisupdates, zodat de inhoud to-the-point is. Uiteraard ontvang je ook praktische tips en relevante achtergrondinformatie.

Alle artikelen worden voor jou in je persoonlijke online leeromgeving klaargezet. Nadat je bent ingelogd met je Lindenhaeghe-account is via het klantdashboard voor jou in één oogopslag inzichtelijk welke PA-artikelen je nog hebt openstaan en wat je dus moet doen om weer volledig actueel te zijn. Door het lezen van onze maandelijkse kennisupdates borg jij dat je je klanten voorziet van goed onderbouwd én compleet financieel advies.

Wat krijg ik bij Permanent Actueel?
 • Continue awareness met korte PA-updates
 • Praktische tips en achtergrondinformatie
 • Overzichtelijk dashboard waarop je in één oogopslag ziet waar je staat
 • De PA-app van Lindenhaeghe
9,2

Beste opleider van Nederland

Lindenhaeghe is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Inclusief PA-app

Waar en wanneer je wil up-to-date

Persoonlijke leeromgeving

24/7 toegankelijk via elk device

Automatische incasso

Maandelijkse afschrijvingen

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je misschien vragen hebt en we willen je daar graag bij helpen. Hier vind je daarom de antwoorden op de meest voorkomende vragen die we van onze klanten ontvangen.

Met Permanent Actueel van Lindenhaeghe blijf je continu en waar je maar wil up-to-date. Onze online leeromgeving is 24/7 en vanaf ieder device toegankelijk. Zo kan je altijd de nieuwste PA-artikelen lezen op het moment dat jou het beste uitkomt. 

Je ontvangt via onze PA-app een notificatie zodra er een nieuw artikel voor je klaarstaat. Stel een persoonlijke pincode in om eenvoudiger toegang te krijgen tot deze artikelen. Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen en ben je nóg gemakkelijker Permanent Actueel.

PA-app AppStore  PA-app PlayStore

 1. Via onderstaande buttons ga je direct naar de App Store of Google Play Store en kan je de PA-app gemakkelijk downloaden.
 2. Open vervolgens de app en log in met je Lindenhaeghe-account.
 3. Stel een persoonlijke pincode in, zodat je voortaan nóg gemakkelijker kan inloggen.
 4. Klik op een openstaand artikel in de app om deze te lezen en de bijbehorende vragen te beantwoorden.
 5. Je bent weer volledig permanent actueel. Vanaf nu ontvang je een notificatie zodra er een nieuw artikel voor je klaarstaat.

PA-app AppStore     PA-app PlayStore

In 2023 heeft de Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH) het keurmerk Financieel Adviseur Duurzaam Wonen geïntroduceerd. Hiermee toon je aan dat jij als adviseur verantwoord financieel advies over verduurzaming geeft. 

Afhankelijk van je situatie gelden er verschillende richtlijnen om een erkenning als Financieel Adviseur Duurzaam Wonen bij SEH aan te vragen:

 • Ben je al een Erkend Financieel Adviseur? Als je de E-learning Adviseur Duurzaam Wonen volgt, wordt je erkenning bij de SEH automatisch aangevuld met de titel Financieel Adviseur Duurzaam Wonen. 
 • Wil je graag door de SEH erkend worden als financieel adviseur? Ook dan geldt dat, als je naast de te doorlopen stappen voor erkenning als financieel adviseur de E-learning Adviseur Duurzaam Wonen volgt, je erkenning bij de SEH ook automatisch wordt aangevuld met de titel Financieel Adviseur Duurzaam Wonen. 
 • Wil je wel graag een erkenning als Financieel Adviseur Duurzaam Wonen, maar geen erkenning als Erkend Financieel Adviseur? Ook dat is mogelijk, het register Adviseur Duurzaam Wonen is namelijk ook toegankelijk voor niet-erkende adviseurs. De voorwaarden voor toelating tot het register zijn dan als volgt:

Nu je Permanent Actueel Duurzaamheid hebt aangeschaft, wil je natuurlijk gelijk aan de slag. Om dit mogelijk te maken, wordt jouw bestelling direct verwerkt nadat je het bestelproces hebt afgerond en klaargezet in je persoonlijke online leeromgeving. 

Heb je al een account bij Lindenhaeghe? Dan wordt PA Duurzaamheid direct gekoppeld aan je bestaande persoonlijke leeromgeving, zodat jij laagdrempelig toegang hebt tot al je opleidingsmateriaal. 

Waarom Lindenhaeghe?