Werken bij Lindenhaeghe

We zijn er trots op om Lindenhaeghe een Great Place to Work te mogen noemen! We besteden veel tijd, aandacht en energie aan het creëren van een omgeving waarin jij je talent volop kwijt kan. Hierbij denken wij graag in mogelijkheden en staat jouw persoonlijke groei centraal. Enthousiast geworden? We komen graag met je in contact!

Over ons

Vakbekwaamheid in vertrouwde handen, dat is het motto van Lindenhaeghe. We zijn gespecialiseerd in het opleiden en het continu vakbekwaam houden van financieel professionals en organisaties.

We zijn een dynamische en hard groeiende organisatie die gelooft in het bieden van kansen. Als jij groeit, doen wij dat als organisatie namelijk ook. Er wordt daarom flink geïnvesteerd in de opleidings- en doorgroeimogelijkheden van onze collega’s.

Bij Lindenhaeghe werken we hybride, met een perfecte afwisseling tussen thuis en met het team op ons kantoor in Rotterdam.

Michael - werken bij Lindenhaeghe

Onze vacatures

Bij Lindenhaeghe werken we als één team aan een gezamenlijke missie: financieel professionals en organisaties de beste dienstverlening bieden. Samen leveren we iedere dag weer nieuwe topprestaties. Prestaties die écht het verschil maken voor onze opdrachtgevers en klanten. Lijkt het je leuk om hieraan bij te dragen? Bekijk onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Great Place to Work

We zijn trots om Lindenhaeghe een Great Place to Work (GPTW) te mogen noemen. Volgens het GPTW Institute houdt een geweldige werkplek in dat de medewerkers vertrouwen hebben in het management, trots zijn op het werk dat ze doen en veel plezier hebben met hun collega’s. Dit wordt gemeten aan de hand van de Trust Index, waarop Lindenhaeghe een score van 87% heeft behaald. Dit is ruim boven de minimale score van 70% die organisaties moeten behalen om de GPTW-certificering te behalen.

Benieuwd naar je toekomstige collega’s en waarom zij ons een GPTW vinden? We stellen je graag aan ze voor.

Ontmoet het team

Ervaringen van onze (oud-)collega's

Via een oproep op LinkedIn hebben wij onze klanten en oud-collega’s gevraagd hun ervaringen met ons te delen, zodat jij als sollicitant een objectief beeld van ons krijgt. Benieuwd naar alle reacties? Neem dan vooral een kijkje op LinkedIn!

Zoek je een baan waar veel in je wordt geïnvesteerd, persoonlijk leiderschap gestimuleerd wordt en waar collega's een stap extra zetten voor elkaar? Neem dan zeker eens een kijkje bij de vacatures.

Dave Peeters

Binnen Lindenhaeghe krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en om projecten naar je toe te trekken, ongeacht je leeftijd of ervaring. Persoonlijk ben ik dus erg blij met mijn keuze voor Lindenhaeghe!

Edward Schut

Mijn tijd bij jullie was echt waardevol. Ik heb veel geleerd van mijn stageperiode, waarin ik met leuke collega's heb mogen samenwerken. Absoluut een geweldig bedrijf om voor te werken!

Bob Abotar

Ik kijk met veel plezier terug op mijn (bijna 5) jaren bij deze organisatie. Ik kijk terug op een bedrijf dat durfde te vernieuwen, op mensen die om hun collega’s en klanten geven, maar vooral op een plek waar ik de ruimte heb gekregen om mezelf te kunnen ontwikkelen.

Sander van Buren

Ik ben nu net twee maanden in dienst bij Lindenhaeghe, en het voelt alsof ik hier al jaren werk, dankzij de enorme vrijheid en het vertrouwen dat ik van mijn collega's ontvang.

Luuk Zoutendijk

Ruim 5 jaar met enorm veel plezier bij Lindenhaeghe gewerkt. Alle ruimte gekregen om mezelf op zowel professioneel als sociaal gebied te ontwikkelen en kansen gekregen die ik nooit had verwacht te krijgen bij mijn eerste 'echte' baan.

Styn Burkels

De cultuur van Lindenhaeghe: open, vertrouwd en resultaatgericht. Hoe merk je dit? Aan de collega's. Collega's die voor je klaar staan, die je verder helpen wanneer het uitdagend wordt en waar je altijd bij terechtkan.

Jort Verhage

Collega’s aan het woord

Bij ons ben je niet alleen onderdeel van je eigen afdeling, maar ook van het complete Lindenhaeghe-team. Onze collega’s voelen zich hierdoor verbonden met de hele organisatie én het bevordert de cultuur. Waarin zie je dit terug? Dat kunnen onze collega’s je het beste vertellen:

“Vooral vanwege mijn achtergrond binnen de sector vind ik het heel waardevol bij te kunnen dragen aan het opleiden van onze deelnemers tot professionals binnen de financiële branche.”
"Het begon met een bijbaan naast mijn studie, inmiddels ben ik fulltime in dienst. Heel fijn hoeveel flexibiliteit er geboden werd als ik het drukker had met school."
“Ik vind het heel fijn dat je zoveel ruimte krijgt om de functie op je eigen manier in te vullen. Alle collega's zijn heel behulpzaam als je ergens niet uitkomt. Er heerst een sterk gevoel van teamspirit.”

Shahen

Medewerker Customer Care

Jelle

Accountmanager

Nikki

Planningscoördinator

“Het Lindenhaeghe-gevoel is zo bruisend, positief en leeft zo bij alle collega’s, dat het verre van een ‘stoffige’ organisatie is.”
Colin van Rossum

Colin van Rossum

Medewerker Financiële Administratie

"Wij kunnen onze klanten veel toegevoegde waarde bieden door ze zo goed mogelijk te informeren over de opleiding, maar ook over wat ze daarna kunnen verwachten."
Qoute van Dave

Dave Peeters

Consultant New Business

“Dat stapje extra zetten voor elkaar, dat gebeurt daadwerkelijk hier!”
Lisanne Kwakkel

Lisanne Kwakkel

Change Consultant

Niet gevonden wat je zoekt?

Bij Lindenhaeghe staan we altijd open voor nieuw talent. Het zou tenslotte zonde zijn om iemand met jouw skills te laten lopen. Staat jouw ideale vacature er niet tussen? Daag ons dan uit in een open sollicitatie.

Ben je op zoek naar een stageplek of studeer jij momenteel nog, maar kun je nog wel wat extra uitdaging gebruiken? Ook dan komen we graag met je in contact.

Heb je een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op via
010 – 760 11 00 of stuur een mail naar info@lindenhaeghe.nl.

Open sollicitatie

Meer informatie

Stage & bijbaan

Meer informatie