De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Oefenexamens Wft Consumptief Krediet

Als je binnenkort het Wft-examen Consumptief Krediet gaat doen en je wilt er zeker van zijn dat je in één keer slaagt, dan bieden wij drie representatieve oefenexamens aan. Door deze oefenexamens te maken, kun je je niveau testen en tegelijkertijd je kans op slagen vergroten. 

€ 70,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • 3 representatieve oefenexamens
 • 3 uur studiebelasting
 • Voorzien van uitgebreide feedback
€ 70,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • 3 representatieve oefenexamens
 • 3 uur studiebelasting
 • Voorzien van uitgebreide feedback

Met de oefenexamens van Lindenhaeghe kun je gericht oefenen voor het Examen Wft Consumptief Krediet. Onze oefenexamens zijn speciaal ontwikkeld op basis van de meest recente toetstermen en exameneisen. Op deze manier kun je direct testen of je klaar bent voor het echte examen. Elke vraag wordt voorzien van uitgebreide feedback en na afloop van het oefenexamen kun je direct zien of je geslaagd zou zijn. Hierdoor ben je extra goed voorbereid op het examen! 

Tijdens de Oefenexamens Wft Consumptief Krediet testen we je kennis aan de hand van 31 examenvragen, waarvoor je net als bij het echte examen 90 minuten de tijd hebt. De vragen zijn onderverdeeld in drie onderdelen: kennis en begrip (15 vragen), professioneel gedrag (1 vraag) en vaardigheden en competenties (15 vragen). 

De vragen in de oefenexamens gaan over onderwerpen die tijdens het echte examen aan bod kunnen komen, zoals: 

 • Verschillende kredietvormen en krediettechnische kenmerken van aflossingsvormen;
 • De leencapaciteit van een aanvraag; 
 • De meest gebruikelijke arbeidsongeschiktheids-, werkloosheids- en overlijdensrisicoverzekeringen. 

De Oefenexamens Wft Consumptief Krediet maken ook deel uit van de 100% Online Opleiding Wft Consumptief Krediet. Wanneer je deze opleiding volgt, ben je dus optimaal voorbereid op je Wft-examen en hoef je de oefenexamens niet apart te bestellen. 

Examengericht oefenen

Met de Oefenexamens Wft krijg je toegang tot een set van drie representatieve oefenexamens, waarmee je vertrouwd raakt met het echte Wft-examen. Onze Oefenexamens Wft Consumptief Krediet hebben dezelfde kenmerken als het landelijke examen, waardoor je kunt oefenen met de verschillende vraagtypen die op het examen worden gebruikt. 

Inzage in de resultaten

Met de Oefenexamens Wft krijg je een overzicht van je prestaties en gedetailleerde feedback op de beantwoorde vragen. Dit stelt je in staat om te leren van je fouten en jezelf voortdurend te verbeteren. Zo kun je er zeker van zijn dat je goed voorbereid bent op het examen en een goed resultaat kunt behalen. 

Wat krijg ik bij de Oefenexamens Wft Consumptief Krediet?
 • Onbeperkt herhalen van de vragen
 • Uitgebreide feedback
 • 6 maanden toegang tot de online leeromgeving
9,2

Beste opleider van Nederland

Lindenhaeghe is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Persoonlijke leeromgeving

24/7 toegankelijk via elk device

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Studie- en oefenmaterialen

Alle benodigde materialen staan direct voor je klaar

Waarom Lindenhaeghe?

Veelgestelde vragen

Het kan voorkomen dat je nog vragen hebt over onze producten of over onze dienstverlening. Daarom hebben we de meest gestelde vragen en bijbehorende antwoorden voor je op een rijtje gezet: 

Wanneer je onze Wft-opleiding Consumptief Krediet volgt, zijn de Oefenexamens Wft Consumptief Krediet automatisch inbegrepen. Dit zorgt voor de optimale voorbereiding op het Wft-examen. 

Als je alleen het pakket Oefenexamens Wft Consumptief Krediet wilt afnemen, is dat ook mogelijk. Dit pakket bevat drie representatieve oefenexamens en je krijgt zes maanden toegang tot de leeromgeving wanneer je het bij ons afneemt. 

De vragen die gesteld worden in het oefenexamen voor Wft Consumptief Krediet komen sterk overeen met de echte examenvragen. Op deze manier bereiden we je optimaal voor op het Wft-examen en voorkomen we onverwachte verrassingen. Het oefenexamen hanteert dezelfde vraagtypen en kenmerken als het landelijke examen.

Een goede tip om met vertrouwen het Examen Wft Consumptief Krediet in te gaan, is om vooraf de Wft-opleiding te volgen en de bijbehorende oefenexamens te maken. Na het maken van de oefenexamens ontvang je uitgebreide feedback. Het is belangrijk om deze feedback goed door te nemen, omdat je hier veel van kunt leren. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om alle vragen uit het oefenexamen onbeperkt te herhalen, dus maak hier vooral gebruik van!