De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Wft Hypothecair Krediet

Als hypotheekadviseur is het belangrijk dat het plaatje past bij de wensen en toekomstplannen van je klant. Je weet de behoefte van de klant in kaart te brengen en beschikt over de juiste vaardigheden die nodig zijn om je klanten van kwalitatief goed advies te voorzien.

Wft Hypothecair Krediet bij #1 opleider

Kies jouw succesformule

100% Online Opleiding Wft Hypothecair Krediet
€ 299,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

De meest complete online Wft-opleiding met het hoogste slagingspercentage.

Klassikale Opleiding Wft Hypothecair Krediet
€ 1.049,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Examengerichte klassikale training gegeven door onze professionele trainers.

Stel je opleiding zelf samen

E-learning Wft Hypothecair Krediet
€ 229,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Alle onderdelen die voor kunnen komen op je Wft-examen in een overzichtelijke e-learning.

Oefenexamens Wft Hypothecair Krediet
€ 70,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Drie unieke en representatieve oefenexamens waarmee je onbeperkt kan oefenen.

Extra oefenexamens Wft Hypothecair Krediet
€ 70,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Drie extra representatieve oefenexamens, beschikbaar om onbeperkt mee te oefenen.

Examentraining Wft Hypothecair Krediet (hele dag)
€ 219,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Onze eendaagse klassikale examentraining ter voorbereiding op je Wft-examen.

Examentraining Wft Hypothecair Krediet (halve dag)
€ 139,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Een examentraining in onze Virtual Classroom die jou een extra steuntje in de rug biedt.

Geprint Studieboek Wft Hypothecair Krediet
€ 59,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

De Wft-syllabus in een duurzaam geprint en handzaam studieboek.

Leg je examen af

Examen Wft Hypothecair Krediet
€ 159,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief

Behaal het initiële Wft-diploma en ga aan de slag binnen de financiële dienstverlening.

Behaal je Wft Hypothecair Krediet

Onze Wft-opleidingen helpen je van A tot Z om snel en makkelijk je Wft-diploma te halen. Ben je benieuwd hoe we er met onze opleidingen voor zorgen dat jij in één keer slaagt voor je Wft-examen? Bekijk dan de video.

Wft Hypothecair Krediet opleiding 100% online

Wft Hypothecair Krediet opleiding 100% online

Om het modulecertificaat Wft Hypothecair Krediet te verkrijgen, dien je het examen Wft Hypothecaire Krediet te behalen. De Wft Hypothecair Krediet opleiding 100% online van Lindenhaeghe is dé optimale voorbereiding op je Wft-examen Hypothecair Krediet. Via deze opleiding bieden wij je structuur en houvast tijdens de voorbereiding op het examen. Lindenhaeghe biedt de opleiding digitaal aan met slechts een studiebelasting van zo’n 48 uur.

Met behulp van meer dan 400 examengerichte oefenvragen en animaties ga jij moeiteloos door de lesstof. Daarnaast bevat de Wft-opleiding Hypothecair Krediet vijf representatieve oefenexamens die vergelijkbaar zijn met het landelijke examen. Zo weet jij of je klaar bent voor het Wft-examen Hypothecair Krediet.

E-learning Wft Hypothecair Krediet

E-learning Wft Hypothecair Krediet

De Wft Hypothecair Krediet e-learning neemt je van A tot Z mee en stoomt je klaar voor het Wft-examen Hypothecair Krediet, zonder daar onnodig veel tijd aan kwijt te zijn. Deze e-learning heeft namelijk een studiebelasting van slechts 48 uur.

In je persoonlijke online leeromgeving doorloop je gestructureerd onderwerpen die je kan verwachten op het examen. Daarnaast kan je gebruikmaken van Slim Leren, waarmee je onbeperkt oefent met alle representatieve examenvragen uit de e-learning. De combinatie van leren, oefenen én de examengerichte aanpak zorgt ervoor dat je moeiteloos door de lesstof gaat.

Klassikale Opleiding Wft Hypothecair Krediet

Klassikale Opleiding Wft Hypothecair Krediet

Ben jij op zoek naar de meest volledige voorbereiding op je Wft-examen Hypothecair Krediet? Schrijf je dan nu in voor onze Klassikale Opleiding Wft Hypothecair Krediet. Deze opleiding wordt verzorgd door een van onze ervaren docenten.

Tijdens deze opleiding doorloopt een van onze ervaren docenten samen met jou en een aantal medecursisten de belangrijkste examenonderdelen aan de hand van casuïstiek. Ook geeft de docent een aantal nuttige examengerichte tips, die je helpen bij het beantwoorden van de vragen op het examen.

De Opleiding Wft Hypothecair Krediet kan je naast klassikaal ook in de Virtual Classroom volgen.

Oefenexamens Wft Hypothecair Krediet

Oefenexamens Wft Hypothecair Krediet

Wil je er zeker van zijn dat je in één keer slaagt voor je Wft-examen? Ga dan nu aan de slag met de Oefenexamens Wft Hypothecair Krediet. Je ontvangt van ons drie representatieve oefenexamens voorzien van uitgebreide feedback. Je vindt de oefenexamens direct in je digitale leeromgeving, hier heb je zes maanden lang onbeperkt toegang toe.

Indien je onze Wft-opleiding Hypothecair Krediet volgt, zitten de oefenexamens hierbij inbegrepen. Je hoeft de oefenexamens er dan niet extra bij te bestellen.

Examentraining Wft Hypothecair Krediet

Examentraining Wft Hypothecair Krediet

Kun jij na het volgen van de Opleiding Wft Hypothecair Krediet nog een duwtje in de rug gebruiken? Dan is de Examentraining Wft Hypothecair Krediet van Lindenhaeghe echt iets voor jou! Wij bieden een effectieve en examengerichte training met veel interactie. Samen met een docent behandel je de belangrijkste van het examen aan de hand van casuïstiek.

Tijdens de examentraining van een halve of een hele dag is er voldoende ruimte om vragen te stellen. Ook geeft de docent jou en je medecursisten een aantal praktische examengerichte tips mee, die je helpen bij het beantwoorden van de vragen op het examen. Zo beschik jij over de optimale voorbereiding om in één keer te slagen!

De Examentraining Wft Hypothecair krediet (halve dag) is alleen beschikbaar in de Virtual Classroom. De Examentraining Wft Hypothecair krediet (hele dag) kan je op locatie en in de Virtual Classroom volgen.

Wft Hypothecair Krediet Examen

Wft Hypothecair Krediet Examen

Bij Lindenhaeghe kun je op meer dan 55 locaties door heel Nederland je Wft Hypothecair Krediet Examen afleggen. Heb je overdag geen tijd om je examen te doen? Geen zorgen, wij bieden ook examenmogelijkheden in de avonduren en op zaterdagen. Zo is er altijd wel een locatie en een tijdstip beschikbaar waarop jij je examen kunt afleggen!

Het examen bestaat uit 38 vragen en duurt maximaal 135 minuten. De onderwerpen waarop je getoetst wordt, behandelen we in de Wft Hypothecair Krediet opleiding. Het volgen van de opleiding vergroot jouw slagingskans dus enorm.

Welke studievorm Wft Hypothecair krediet kies ik?

Bij Lindenhaeghe studeer je altijd op je eigen manier. Volg jij graag klassikaal onderwijs? Of liever in een Virtual Classroom? In beide gevallen neemt één van onze toptrainers jou mee door de stof. Of studeer online op het moment dat het jou uitkomt met Slim leren en Onbeperkt oefenen. 

Samenvatting verschillende Wft Hypothecair krediet-opleidingen

Onze klassikale opleidingen volg je altijd op één van onze opleidingslocaties. Je vindt onze locaties door het hele land. Je kan ook een klassikale training thuis volgen: in een Virtual Classroom. Zelfstandig aan de studie kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld met onze e-learning. Maar wil je écht het maximale uit je thuisstudie halen? Kies dan voor 100% Online Opleiding Wft (met o.a. onze e-learning maar ook oefenexamens en videoleren). Keus genoeg!

In 3 stappen naar je Wft-diploma

Bij Lindenhaeghe stel je jouw Wft-opleiding eenvoudig zelf samen. Zo kom je tot een product dat past bij wat jij nodig hebt. In 3 stappen bepaal je de route naar jouw Wft-opleiding, op deze pagina leggen we je uit hoe het werkt.

Zeker weten wat je krijgt? In onderstaand studievormenschema staat precies wat er bij welke opleiding zit.

Studievormenschema Wft Hypothecair krediet

Beste opleider achtergrond

Al 11 jaar de Beste Opleider van Nederland

Lindenhaeghe is al 11 jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland door Springest en daar zijn we trots op. Wil je weten hoe onze cursisten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan de reviews op Springest.

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat het mogelijk is dat je vragen hebt over onze dienstverlening voor Wft Hypothecair Krediet. Om je te helpen hebben we een lijst samengesteld met vragen die vaak gesteld worden, en de bijbehorende antwoorden, waardoor je snel antwoord kunt vinden op jouw vragen.

Wanneer je werkt als hypotheekadviseur of je bent van plan deze functie op korte termijn uit te voeren, dien je in het bezit te zijn van het Wft-certificaat Hypothecair Krediet. Als hypotheekadviseur breng je de behoefte van de klant in kaart en voorzie je hen van een kwalitatief, goed advies.

Het Wft-certificaat verzekert de klant dat je beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om dit te kunnen doen. Het vereiste certificaat is onderdeel van de Wet op Financieel Toezicht (Wft). Deze wet stelt dat een ieder die werkzaam is in de financiële sector in het bezit moet zijn van het Wft-certificaat. Het certificaat beschermt de consument tegen bijvoorbeeld oplichting. Het certificaat behaal je door vooraf de Wft-opleiding Hypothecair Krediet te volgen en vervolgens te slagen voor het Wft-examen Hypothecair Krediet.

Voordat je op Wft-examen Hypothecair Krediet gaat, raden we je aan om de Wft Hypothecair Krediet opleiding 100% online te volgen. Deze opleiding is namelijk de ideale voorbereiding op het examen. De opleiding voorziet in animaties, casuïstiek en oefenexamens, zodat je vol zelfvertrouwen aan het examen begint.

In de opleiding zitten vijf Oefenexamens Wft Hypothecair Krediet inbegrepen. De vragen uit de oefenexamens komen sterk overeen met de vragen die je op het echte Wft-examen kunt verwachten. Volg je de Opleiding Wft Hypothecair Krediet niet? Dan kun je de Oefenexamens Wft Hypothecair Krediet los bestellen.

Kun je nog wat extra ondersteuning gebruiken in jouw voorbereiding op het Wft Hypothecair Krediet examen? In onze Examentraining Wft Hypothecair Krediet (van een halve dag of hele dag) doorloop je samen met de docent de belangrijkste examenonderdelen aan de hand van casuïstiek.

Als je zeker weet dat je klaar bent voor het Wft Hypothecair Krediet examen kun je een examen inplannen op meer dan 55 examenlocaties, verspreid door heel Nederland. Zo is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt waar je jouw Wft-examen kunt afleggen.

Jazeker. Een Wft-opleiding Hypothecair Krediet is een vereiste alvorens je je kunt inschrijven voor het Wft-examen Hypothecair Krediet. Lindenhaeghe biedt deze opleiding aan. Via deze opleiding geven wij je structuur en houvast gedurende de voorbereiding op je Wft-examen Hypothecair Krediet.

De opleiding vindt online plaats en heeft een studiebelasting van ongeveer 44 uur. Wij zorgen er met behulp van examengerichte oefenvragen en animaties voor dat je moeiteloos door de lesstof gaat. Ook bevat de Opleiding Wft Hypothecair Krediet vier oefenexamens die naadloos aansluiten op het echte Wft-examen Hypothecair Krediet. De vele oefenmogelijkheden en de handige examentips zorgen ervoor dat jij over alle benodigde kennis en vaardigheden beschikt om het examen in één keer te halen.

De module Wft Hypothecair Krediet voorziet in de verplichte Wft-opleiding Hypothecair Krediet. Deze opleiding vindt geheel online plaats. Dit zorgt ervoor dat je zelf kunt bepalen wanneer je tijd besteedt aan de studie. De studiebelasting komt neer op zo’n 44 uur. Op het moment dat je het opleidingspakket afneemt bij Lindenhaeghe, krijg je één jaar toegang tot de digitale leeromgeving. De opleiding zorgt ervoor dat je over alle nodige kennis en vaardigheden beschikt wanneer je deel wil nemen aan het examen. Ook voorziet de opleiding in diverse oefenvragen en oefenexamens, zodat je goed kunt oefenen. Onderwerpen die onder andere aan bod komen tijdens de opleiding zijn:

 • leen capaciteitsberekening;
 • het recht van hypotheek;
 • hypotheekvormen;
 • de fiscale behandeling;
 • inkomensrisico’s en;
 • sociale zekerheid.

Naast dat je de opleiding volgt, kun je je ook inschrijven voor de examentraining. Deze vindt tevens online plaats. Ook kun je extra oefenexamens afnemen, zodat je met een zelfverzekerd gevoel het examen maakt.

Nadat je jouw opleiding voor Wft Hypothecair Krediet afgerond hebt en het examen (samen met de Wft-examens Basis en Vermogen) met succes afgelegd hebt, kan je aan het werk als hypotheekadviseur. Jij weet wat de behoeften van je klant zijn en hoe je deze het beste in kaart kan brengen. Daarnaast ben je in staat om hen te voorzien van het meest passende advies voor hun situatie.

Lindenhaeghe voorziet in diverse Wft-modules. Aan de hand van deze module behaal je uiteindelijk het gewenste Wft-diploma. In totaal bieden we negen modules aan:

De module die je kiest, hangt af van het vakgebied waar je in werkt en de beroepskwalificatie die daarvoor nodig is. Een Wft-module voorziet in de Wft-opleiding, een examentraining, een aantal oefenexamens en het Wft-examen. Nadat je de opleiding met succes doorlopen hebt en het examen hebt gehaald, ontvang je het Wft-diploma. Een zeer waardevol diploma waar je veel aan hebt gedurende de rest van je carrière.

Om je beroepskwalificatie Wft Hypothecair Krediet te halen, moet je naast het Examen Wft Hypothecair Krediet ook de examens van de onderliggende modules succesvol afleggen. Dat zijn in dit geval de Wft-modules Basis en Vermogen.

We zien daarnaast dat veel van onze deelnemers in het bezit zijn van zowel de beroepskwalificatie Hypothecair Krediet als Consumptief Krediet. Hierbij geldt dat je alleen het PE-examen voor Hypothecair Krediet hoeft af te leggen om te mogen blijven adviseur. Hou er wel rekening mee dat wanneer je ervoor kiest om uiteindelijk alleen over consumptieve kredieten te adviseren, je de beroepskwalificatie moet herstellen door middel van een Bijzonder Examen of door je Wft-diploma opnieuw te behalen.

Wft staat voor Wet op het financieel toezicht. De wet regelt het toezicht op financiële instellingen in Nederland. Het gaat om banken, verzekeraars, tussenpersonen of anderen die actief zijn in de financiële dienstverlening. De wet stelt bepaalde eisen aan de financieel dienstverlener, waarbij de belangen van de consument voorop staan.

Het uitgangspunt is dat financieel dienstverleners voldoen aan de door de wet gestelde vakbekwaamheid en zorgplicht. Naast het behalen van de module Wft Basis is het voor financieel dienstverleners, die adviseren over specifieke financiële producten, verplicht te beschikken over een Wft beroepskwalificatie. Bijvoorbeeld, als Adviseur Hypothecair Krediet dien je de Wft beroepskwalificatie Hypothecair Krediet te behalen die bestaat uit de onderdelen Basis, Vermogen en Hypothecair Krediet. Daarnaast dient de adviesbevoegdheid hiervoor te worden onderhouden met Permanente Educatie, als Adviseur Hypothecair Krediet gaat het dan om het PE-examen Hypothecair Krediet.