De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Wft E-learning

Met onze E-learning Wft studeer jij waar en wanneer het jou uitkomt en bereid je je optimaal voor op het Examen Wft. De e-learning in je persoonlijke leeromgeving omvat alle belangrijke onderwerpen die mogelijk op je examen aan bod kunnen komen. Bovendien krijg je ruimschoots de gelegenheid om je kennis te oefenen.

Wft E-Learning laagdrempelig behalen

Alle Wft-diploma's

Zoek je een Wft e-learning waarmee je snel en makkelijk je Wft-diploma kunt halen? Met onze stapsgewijze online opleidingen zorgen wij ervoor dat je in één keer slaagt voor je Wft-examen.

Lindenhaeghe ondersteunt dagelijks financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele ontwikkeling. Onze kracht ligt in onze jarenlange ervaring als professional van de toekomst. Wij weten hierdoor precies wat er nodig is om examengericht studiemateriaal aan te bieden. Dit resulteert in een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers.

Wft Consumptief Krediet
Wft Inkomen
Wft Schade Particulier
Wft Schade Zakelijk
Wft Vermogen
Wft Hypothecair Krediet
Wft Pensioen
Wft Basis examen

Stap voor stap door de Wft e-learning

In de E-learning Wft worden alle belangrijke onderdelen uit het examen behandeld. Daarnaast krijg je bij iedere e-learning ook twee oefenexamens. Je studeert per onderwerp en test je kennis online na elk hoofdstuk. Je kunt onbeperkt oefenen en hebt daarnaast de mogelijkheid om casuïstiek en rekenvragen gecombineerd te oefenen. Ook kun je tijdens de e-learning gebruikmaken van Slim Leren: een vragenmethodiek waarbij de vragen herhaald worden tot je ze allemaal goed hebt beantwoord. Wanneer je een vraag fout beantwoordt, krijg je deze dus later nogmaals te zien. Daarnaast is de e-learning inclusief Videoleren: Een selectie van video’s waarin casuïstiek besproken wordt en examengerichte tips worden gegeven.

Wft Examen Schade Zakelijk

Wat krijg je bij de Wft e-learning?

De Wft e-learning is opgebouwd uit verschillende onderdelen:

 • E-learning Wft: Overzichtelijk studiemateriaal met veel examengerichte oefenvragen die je helpen om de lesstof makkelijk te begrijpen.
 • Videoleren: Hierin worden verschillende animaties en video's gebruikt om praktijkvoorbeelden en examengerichte tips te bespreken.
 • Slim Leren: Hiermee kun je onbeperkt oefenen met alle oefenvragen uit de opleiding.
 • 2 oefenexamens: Dit zijn representatieve oefenexamens die op dezelfde manier zijn opgebouwd als het echte examen.

In één keer slagen voor je Wft-examen

Met de digitale Wft-opleidingen van Lindenhaeghe hoef jij je geen zorgen te maken over de leerroute naar je Wft-diploma. Wil je weten hoe onze online opleidingen ervoor zorgen dat je in één keer slaagt voor je Wft-examen? Bekijk dan onze video.

Wft Examen Schade Particulier

Jouw Examen Wft

De Wft-examens worden digitaal afgenomen op één van onze examenlocaties. De vragen zijn onderverdeeld in ‘kennis en begrip’, ‘vaardigheden en competenties’ en ‘professioneel gedrag’.

We adviseren je om zo snel mogelijk, bij voorkeur binnen een week na afronding van de cursus, examen te doen. Plan het examen direct in bij het boeken van een E-learning Wft.

Wft Examen Schade Zakelijk

Extra examentips

Meer tips en oefeningen nodig voor je examen? Vergroot je kennis en kans op het slagen voor je Wft-examen. Bekijk de trainingsvideo ‘Studievoorbereiding’ en lees de 'Examen- en Studietips'.

Onze Wft e-learnings en trainingen

Lindenhaeghe biedt Wft-opleidingen en -trainingen aan die op verschillende manieren gevolgd kunnen worden. Online en digitaal studeren is mogelijk via de complete Wft opleiding 100% online of via de Wft e-learning. Klassikaal onderwijs wordt gegeven door vakkundige trainers, waarbij interactieve en afwisselende lesvormen gebruikt worden. Er zijn verschillende Wft-opleidingen en -examentrainingen die klassikaal gevolgd kunnen worden, of kies voor een Virtual Classroom.

Bij Lindenhaeghe kun je op een gemakkelijke manier jouw Wft-opleidingstraject samenstellen. In drie stappen bepaal je de route die het beste bij jou past. Op deze pagina leggen we uit hoe het werkt.

Beste opleider achtergrond

Al 10 jaar de Beste Opleider van Nederland

Lindenhaeghe is al 10 jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland door Springest en daar zijn we trots op. Wil je weten hoe onze cursisten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan de reviews op Springest.

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk vragen hebt over onze dienstverlening in relatie tot de E-learning Wft. Daarom hebben we een overzicht gemaakt van veelvoorkomende vragen en de bijbehorende antwoorden, zodat je snel de informatie kunt vinden die je zoekt.

Een e-learning is een online cursus of training die je via onze leeromgeving wordt aangeboden. Studeer op je eigen manier waar en wanneer je maar wilt in je eigen tempo, via het device van jouw voorkeur. Een e-learning bestaat uit tekst, afbeeldingen, video's, interactieve oefeningen en toetsen. 

Een aantal redenen waarom je een e-learning kan volgen:

 • Flexibiliteit: met e-learning kun je leren op je eigen tempo en op elk moment dat jou uitkomt. Je hoeft niet fysiek aanwezig te zijn op een bepaalde locatie en kunt dus zelf bepalen wanneer je studeert.
 • Efficiëntie: met een e-learning presenteren en toetsen we de lesstof op een interactieve manier. Je kunt dus gericht oefenen en jezelf verbeteren op de onderwerpen waar je minder goed in bent. Dit kan je tijd en energie besparen in vergelijking met traditionele lesmethoden.
 • Kostenbesparing: een e-learning kan vaak goedkoper zijn dan traditionele lesmethoden, omdat er minder kosten worden gemaakt voor bijvoorbeeld lesmateriaal en docenten.

In onze online opleiding worden alle belangrijke examenonderwerpen behandeld. Bovendien krijg je bij elke e-learning twee oefenexamens. Je studeert per onderwerp en test je kennis online na elk hoofdstuk. Je kunt onbeperkt oefenen en hebt de optie om casussen en rekenvragen gecombineerd te oefenen. Tijdens de cursus kun je gebruik maken van Slim Leren, waarbij de vragen herhaald worden totdat je ze allemaal correct hebt beantwoord. Als je een vraag fout hebt beantwoord, krijg je deze later nogmaals te zien. Ook bieden we Videoleren aan, waarin casussen worden besproken en examengerichte tips worden gegeven.

Onze online Wft-opleidingen bij Lindenhaeghe zorgen ervoor dat je volledig ondersteund wordt tijdens het leerproces naar jouw Wft-diploma. Wil je graag snel, gemakkelijk en in één keer slagen voor je Wft-examen? Kies dan nu de Wft-cursus die bij jou past. We bieden verschillende Wft-cursussen aan, zoals:

Onze digitale Wft-cursussen bij Lindenhaeghe zorgen ervoor dat je volledig ondersteund wordt tijdens het leerproces naar jouw Wft-certificering. Wil je graag snel, gemakkelijk en in één keer slagen voor je Wft-examen? Kies dan nu de Wft-cursus die bij jou past. We bieden verschillende Wft-cursussen aan, zoals:

 • Online leeromgeving
 • Examen- en studietips
 • Leerroute met stapsgewijze structuur
 • Slim leren, onbeperkt oefenen
 • 2 oefenexamens (afsluiting van e-learning)
 • Videoleren: vaardighedenvragen en microlearnings