De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

100% Online Opleiding Wft Schade Particulier

Beoordeeld met een 9,2 op

Ben je op zoek naar een Wft-opleiding die je volledig begeleidt bij het behalen van je Wft Schade Particulier-certificaat op een eenvoudige en tijdbesparende manier? Dan is onze 100% Online Opleiding Wft Schade Particulier precies wat je nodig hebt. 

€ 269,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • 37 uur studiebelasting
 • ± 600 examengerichte oefenvragen
 • Met 5 representatieve oefenexamens
€ 269,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • 37 uur studiebelasting
 • ± 600 examengerichte oefenvragen
 • Met 5 representatieve oefenexamens

Als je een carrière in de financiële sector ambieert, specifiek gericht op schadeverzekeringen voor particulieren, is het essentieel om het Wft Schade Particulier certificaat te behalen. Het afleggen van het Examen Wft Schade Particulier is een vereiste om dit certificaat te behalen. 

De 100% Online Opleiding Wft Schade Particulier is een uitstekende keuze om je uitgebreid voor te bereiden op het examen. Deze volledig digitale opleiding omvat de E-learning Wft Schade Particulier, vijf representatieve oefenexamens en Videoleren. Door middel van Slim Leren kun je onbeperkt oefenen met de oefenvragen uit de opleiding. 

Nadat je het diploma hebt behaald, mag je jezelf schadeadviseur noemen. Je bent bevoegd om te adviseren over zorgverzekeringen en bemiddelen in particuliere schadeverzekeringen, zoals autoverzekeringen, woonverzekeringen, reisverzekeringen en vele andere verzekeringen. 

Voor iedereen die het leerproces naar het Wft-certificaat Schade Particulier zo soepel en comfortabel mogelijk wil laten verlopen, is de Wft Schade Particulier opleiding 100% online zeer geschikt. 

Deze opleiding is speciaal ontworpen om alle onderwerpen en onderdelen die tijdens het examen worden behandeld, uitgebreid te behandelen. Enkele onderwerpen die aan bod komen zijn: 

 • Verzekeringswezen; 
 • De verzekeringsovereenkomst; 
 • Het verzekeringsrecht; en 
 • Verzekeringsdekkingen. 

Onze opleiding is zo ontworpen dat je stap voor stap wordt voorbereid op het digitale Wft-examen. Onze meest populaire leerroute is vastgesteld en wordt voortdurend geoptimaliseerd. Deelnemers waarderen deze stapsgewijze structuur en profiteren van de feedback die ze ontvangen bij de vragen. Bovendien biedt de opleiding nuttige examengerichte adviezen en talloze oefenmogelijkheden. 

Bij het volgen van de 100% Online Opleiding Wft Schade Particulier kun je direct examen boeken. Dit heeft als voordeel dat je nog middenin de stof zit en daardoor extra gemotiveerd blijft om te blijven leren. Het Examen Wft Schade Particulier bestaat uit 48 vragen, heeft een duur van 120 minuten en is opgebouwd uit de volgende onderdelen: 

 • 25 vragen over het onderdeel kennis en begrip; 
 • 1 vraag over het onderdeel professioneel gedrag; 
 • 22 vragen over het onderdeel vaardigheden en competenties. 

Bij Lindenhaeghe werken we samen met diverse professionele toetscentra, waardoor je op meer dan 55 locaties verspreid over heel Nederland het Wft-examen Schade Particulier kunt afleggen. Dit betekent dat er altijd een examenlocatie in de buurt te vinden is! 

Wat krijg ik bij de 100% Online Opleiding Wft Schade Particulier?
 • De E-learning Wft Schade Particulier
 • Videoleren
 • Slim Leren
 • 5 representatieve oefenexamens
 • 12 maanden toegang tot de online leeromgeving
10
Gebaseerd op 32 ervaring.

Goede ervaring, zeer positief. Duidelijke uitleg, toets vragen na elk onderdeel en genoeg opdrachten/proefexamens om te maken. Heb zelf geen klassikale examentraining gevolgd en geslaagd met een heel goed cijfer. Hoffelijk heeft fijne medewerkers, zij...

In één keer slagen voor je Wft-examen

Met de 100% Online Opleiding Wft Schade Particulier van Lindenhaeghe word je volledig ontzorgd in het leerproces naar je Wft-certificering. Benieuwd hoe we er met onze opleidingen voor zorgen dat jij in één keer slaagt voor je Wft-examen? Bekijk dan de video.

Deze opleiding bestaat uit de volgende onderdelen: 

 • E-learning Wft Schade Particulier: Door middel van tekst, afbeeldingen en met veel examengerichte oefenvragen helpen wij jou, zodat je zonder moeite door de lesstof heen gaat. 
 • Videoleren: Een selectie van video’s en animaties waarin casuïstiek besproken wordt en examengerichte tips worden gegeven. 
 • Slim Leren: Onbeperkt oefenen met alle oefenvragen uit de opleiding. 
 • 5 oefenexamens: Representatieve oefenexamens die precies zo zijn opgebouwd als in het examen. 

Daarnaast is deze opleiding inclusief slagingsgarantie. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan de voorwaarden. 

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Studie- en oefenmaterialen

Alle benodigde materialen staan klaar

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Persoonlijke leeromgeving

Inclusief benodigd studiemateriaal

Waarom Lindenhaeghe?

Veelgestelde vragen

Onze 100% Online Opleiding Wft Schade Particulier bereidt je voor op het Wft-examen. De opleiding biedt je alle benodigde kennis, vaardigheden en handige tips om goed voorbereid het examen te kunnen maken. Het kan voorkomen dat je vragen hebt over onze dienstverlening. Daarom hebben we een lijst opgesteld met veelgestelde vragen en antwoorden voor jouw gemak: 

De 100% Online Opleiding Wft Schade Particulier is zeer toegankelijk en gestructureerd opgebouwd. De opleiding is stapsgewijs te volgen, wat zorgt voor duidelijkheid en structuur. Bovendien ontvang je uitgebreide feedback bij het maken van de oefenvragen en bieden we handige examengerichte tips aan. Hierdoor is de opleiding geschikt voor iedereen. 

De animaties en meer dan 600 examengerichte oefenvragen maken het gemakkelijk om door de lesstof heen te gaan. De studiebelasting is laag, waardoor je in korte tijd goed voorbereid bent op het Wft-examen Schade Particulier

Deze opleiding is ontworpen voor financiële professionals die willen werken in het vakgebied van schade particulier. Tijdens de opleiding komen alle onderwerpen aan bod die je kunt verwachten op het Wft-examen, zoals: 

 • Verzekeringswezen; 
 • De verzekeringsovereenkomst; 
 • Het verzekeringsrecht; en 
 • Verzekeringsdekkingen. 

De opleiding bereidt je optimaal voor op het examen met behulp van e-learning, praktijkvoorbeelden en oefenexamens. Zo ga je vol zelfvertrouwen het examen tegemoet. Daarnaast wordt er uitgebreid aandacht besteed aan het examenonderdeel Professioneel Gedrag, waarbij je je kennis en vaardigheden op dit gebied verder ontwikkelt. 

Lindenhaeghe heeft een jarenlange ervaring in het opleiden van professionals voor de toekomst. We ondersteunen dagelijks financiële dienstverleners en organisaties bij hun professionele ontwikkeling. Hierdoor zijn we in staat om het meest complete en examengerichte studiemateriaal te ontwikkelen. Dit heeft geleid tot een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers. 

Als je er zeker van wilt zijn dat je in één keer slaagt voor het Wft-examen Schade Particulier, dan is de 100% Online Opleiding Wft Schade Particulier van Lindenhaeghe de juiste keuze voor jou. 

De Wft Schade Particulier opleiding van Lindenhaeghe is 100% online en daarom volledig digitaal. Dit betekent dat je de opleiding op elk moment en vanaf elke locatie kunt volgen. Hierdoor kun je je eigen tijd indelen en bepalen wanneer je aan de opleiding werkt. De totale studiebelasting bedraagt 37 uur, inclusief de ± 600 beschikbare oefenvragen. Bovendien heb je bij deze opleiding 12 maanden toegang tot de online leeromgeving.