De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

100% Online Opleiding Wft Zorg

Beoordeeld met een 9,2 op

Zoek je een Wft-opleiding die je stap voor stap begeleidt bij het behalen van je Wft Zorg-certificaat op een snelle en gemakkelijke manier? Dan is onze 100% Online Opleiding Wft Zorg de geschikte voorbereiding voor jou. Dit digitale opleidingspakket bestaat uit al onze online studiematerialen, waardoor je alle middelen hebt om in één keer succesvol te slagen voor je Wft-examen.

€ 269,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Slechts 34 uur studiebelasting
 • Meest complete online voorbereiding
 • Examengericht oefenen
€ 269,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Slechts 34 uur studiebelasting
 • Meest complete online voorbereiding
 • Examengericht oefenen

Ben jij op zoek naar een carrière in de financiële dienstverlening, specifiek gericht op zorgverzekeringen? Dan is het behalen van het Wft Zorg certificaat essentieel. Deze certificering kan behaald worden door succesvol het Examen Wft Zorg af te ronden. 

Om je goed voor te bereiden op het examen, is de 100% Online Opleiding Wft Zorg een uitstekende keuze. Deze volledig digitale opleiding bestaat uit de E-learning Wft Zorg, zes representatieve oefenexamens en Videoleren. Door middel van Slim Leren kan je onbeperkt oefenen met de oefenvragen uit de opleiding. 

Na het behalen van het Wft-diploma ben je in staat om klanten te adviseren over zorgverzekeringen. Je hebt kennis van alle aspecten van ziektekostenverzekeringen en het zorgstelsel in Nederland. Je kent het verschil in acceptatiebeleid van basisverzekeringen en aanvullende pakketten en bent in staat om alle vragen rondom zorgverzekeringen te beantwoorden. 

Wil je meer weten over bijvoorbeeld het Wft-vakbekwaamheidsbouwwerk? Kijk dan op onze speciale informatiepagina.

De 100% Online Opleiding Wft Zorg is geschikt voor iedereen die het leerproces naar het Wft-diploma Zorg zo gemakkelijk mogelijk wil maken. 

Deze opleiding behandelt alle onderwerpen en onderdelen die je kan verwachten tijdens het examen, waaronder: 

 • Het gezondheidsstelsel; 
 • Zorgverzekeringsplicht; 
 • De zorgverzekeringsovereenkomst; en 
 • Zorgverzekeringsdekking. 

Je studeert per onderwerp en daarna test je online je kennis. Je kan onbeperkt oefenen en hebt ook de mogelijkheid om casuïstiek en rekenvragen gecombineerd te oefenen.

Bovendien kan je tijdens de e-learning gebruik maken van Slim Leren. Dit is een methode waarbij vragen herhaald worden totdat je ze allemaal juist beantwoordt. Als je een vraag verkeerd beantwoordt, krijg je deze later opnieuw.

Tot slot bevat de e-learning ook Videoleren, een selectie van video's waarin casuïstiek wordt besproken en tips worden gegeven die gericht zijn op het examen.

We adviseren je om een studieplanning te maken op basis van de studiebelasting en eerst aan de slag te gaan met leren. Zit je lekker op schema en ben je er helemaal klaar voor? Plan dan je Examen Wft Zorg in. Bij Lindenhaeghe hebben we het grootste examenlocatienetwerk van heel Nederland. Met meer dan 60 locaties lukt het jou gegarandeerd om binnen enkele dagen een examen in te plannen op een locatie en tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Het Examen Wft Zorg bestaat uit 33 vragen, duurt 90 minuten en is als volgt opgebouwd: 

 • 14 vragen over het onderdeel kennis en begrip; 
 • 1 vraag over het onderdeel professioneel gedrag; 
 • 18 vragen over het onderdeel vaardigheden en competenties. 
Wat krijg ik bij de 100% Online Opleiding Wft Zorg?
 • E-learning Wft Zorg, incl. te downloaden syllabus
 • Behandel casuïstiek en krijg examentips via Videoleren
 • Onbeperkt oefenen met Slim Leren
 • 6 representatieve digitale oefenexamens
 • 12 maanden toegang tot de online leeromgeving
9,0
Gebaseerd op 1 ervaring.

De teksten bij Hoffelijk lezen gemakkelijk. Door middel van opdrachten en oefenexamens is het gemakkelijk om je voor te bereiden op een examen. Zelf raad ik een digitale classroom aan om je goed voor te bereiden op een examen. Ik merk dat ik daar me...

In één keer slagen voor je Wft-examen

Met de 100% Online Opleiding Wft Zorg van Lindenhaeghe word je volledig ontzorgd in het leerproces naar je Wft-certificering. Benieuwd hoe we er met onze opleidingen voor zorgen dat jij in één keer slaagt voor je Wft-examen? Bekijk dan de video.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Studie- en oefenmaterialen

Alle benodigde materialen staan direct voor je klaar

Persoonlijke leeromgeving

12 maanden toegang tot het studiemateriaal

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de 100% Online Opleiding Wft Zorg van Lindenhaeghe? Hieronder hebben we de meest gestelde vragen alvast voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag hier niet tussen? Bekijk dan eens onze uitgebreide Veelgestelde vragen-pagina.

De 100% Online Opleiding Wft Zorg is zeer toegankelijk en gestructureerd opgebouwd. De opleiding is stapsgewijs te volgen, wat zorgt voor duidelijkheid en houvast. Daarnaast krijg je bij het maken van de oefenvragen uitgebreide feedback en bieden we handige examengerichte tips aan. Hierdoor is de opleiding voor iedereen geschikt. 

De animaties en ruim 600 examengerichte oefenvragen zorgen ervoor dat je gemakkelijk door de lesstof heen gaat. De studiebelasting is laag, waardoor je in korte tijd goed voorbereid bent op het Wft-examen Zorg

Als je als financieel professional in de zorgsector aan de slag wilt gaan, dan is deze opleiding geschikt voor jou. De opleiding behandelt alle onderwerpen die je kunt verwachten op het Wft-examen, zoals: 

 • Het gezondheidsstelsel; 
 • Zorgverzekeringsplicht; 
 • De zorgverzekeringsovereenkomst; 
 • Zorgverzekeringsdekking. 

De opleiding bereidt je optimaal voor op het examen door middel van e-learning, casuïstiek en oefenexamens. Zo ga je vol zelfvertrouwen het examen tegemoet. Daarnaast besteden we uitgebreid aandacht aan het examenonderdeel Professioneel Gedrag, waarbij je je kennis en vaardigheden op dit gebied ontwikkelt. 

Lindenhaeghe heeft jarenlange ervaring in het opleiden van de professional van de toekomst. We ondersteunen dagelijks financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele ontwikkeling. Hierdoor weten we precies wat er nodig is om het meest complete en examengerichte studiemateriaal te ontwikkelen. Dit heeft geleid tot een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers. 

Wil je er zeker van zijn dat je in één keer slaagt voor het Wft-examen Zorg? Dan is de 100% Online Opleiding Wft Zorg van Lindenhaeghe de juiste keuze voor jou. 

De Wft Zorg opleiding 100% online van Lindenhaeghe is volledig digitaal en kan op elk moment en elke locatie gevolgd worden. Hierdoor kun je je eigen tijd indelen en zelf bepalen wanneer je aan de opleiding werkt. De totale studiebelasting bedraagt 34 uur, inclusief de ± 600 oefenvragen die beschikbaar zijn. Je hebt 12 maanden toegang tot de online leeromgeving bij deze opleiding. 

Waarom Lindenhaeghe?