De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

100% Online Opleiding Wft Zorg

Beoordeeld met een 9,2 op

Zoek je een Wft-opleiding die je stap voor stap begeleidt bij het behalen van je Wft Zorg-certificaat op een snelle en gemakkelijke manier? Dan is onze 100% Online Opleiding Wft Zorg de geschikte voorbereiding voor jou. 

€ 269,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • 35 uur studiebelasting
 • ± 600 examengerichte oefenvragen
 • Met 6 representatieve oefenexamens
€ 269,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • 35 uur studiebelasting
 • ± 600 examengerichte oefenvragen
 • Met 6 representatieve oefenexamens

Ben jij op zoek naar een carrière in de financiële dienstverlening, specifiek gericht op zorgverzekeringen? Dan is het behalen van het Wft Zorg certificaat essentieel. Deze certificering kan behaald worden door succesvol het Examen Wft Zorg af te ronden. 

Om je goed voor te bereiden op het examen, is de 100% Online Opleiding Wft Zorg een uitstekende keuze. Deze volledig digitale opleiding bestaat uit de E-learning Wft Zorg, 6 representatieve oefenexamens en Videoleren. Door middel van Slim Leren kan je onbeperkt oefenen met de oefenvragen uit de opleiding. 

Na het behalen van het Wft-certificaat ben je in staat om klanten te adviseren over zorgverzekeringen. Je hebt kennis van alle aspecten van ziektekostenverzekeringen en het zorgstelsel in Nederland. Je kent het verschil in acceptatiebeleid van basisverzekeringen en aanvullende pakketten en bent in staat om alle vragen rondom zorgverzekeringen te beantwoorden. 

De Wft Zorg opleiding 100% online is geschikt voor iedereen die het leerproces naar het Wft-certificaat Zorg zo gemakkelijk mogelijk wil maken. 

Deze opleiding behandelt alle onderwerpen en onderdelen die je kunt verwachten tijdens het examen, waaronder: 

 • Het gezondheidsstelsel; 
 • Zorgverzekeringsplicht; 
 • De zorgverzekeringsovereenkomst; en 
 • Zorgverzekeringsdekking. 

Onze opleiding bereidt je stap voor stap voor op het digitale Wft-examen. We hebben de meest gekozen leerroute vastgesteld en optimaliseren deze voortdurend. Deelnemers waarderen deze stapsgewijze structuur en leren veel van de feedback die ze bij de vragen krijgen. Naast de feedback biedt de opleiding handige examengerichte tips en talloze oefenmogelijkheden. 

Tijdens het volgen van de 100% online Wft Zorg opleiding kan je direct examen boeken. Dit heeft als voordeel dat je nog in de stof zit en je hierdoor extra gemotiveerd wordt om te blijven leren. Het Examen Wft Zorg bestaat uit 33 vragen, duurt 90 minuten en is als volgt opgebouwd: 

 • 14 vragen over het onderdeel kennis en begrip; 
 • 1 vraag over het onderdeel professioneel gedrag; 
 • 18 vragen over het onderdeel vaardigheden en competenties. 

Bij Lindenhaeghe werken we samen met diverse professionele toetscentra. Hierdoor kun je op meer dan 55 locaties verspreid door heel Nederland terecht om het Wft-examen Zorg af te leggen. Dit betekent dat er altijd een examenlocatie in de buurt is! 

Wat krijg ik bij de 100% Online Opleiding Wft Zorg?
 • De E-learning Wft Zorg
 • Videoleren
 • Slim Leren
 • 6 representatieve oefenexamens
 • 12 maanden toegang tot de online leeromgeving
9,0
Gebaseerd op 1 ervaring.

De teksten bij Hoffelijk lezen gemakkelijk. Door middel van opdrachten en oefenexamens is het gemakkelijk om je voor te bereiden op een examen. Zelf raad ik een digitale classroom aan om je goed voor te bereiden op een examen. Ik merk dat ik daar me...

In één keer slagen voor je Wft-examen

Met de 100% Online Opleiding Wft Zorg van Lindenhaeghe word je volledig ontzorgd in het leerproces naar je Wft-certificering. Benieuwd hoe we er met onze opleidingen voor zorgen dat jij in één keer slaagt voor je Wft-examen? Bekijk dan de video.

Deze opleiding bestaat uit de volgende onderdelen: 

 • E-learning Wft Zorg: Door middel van tekst, afbeeldingen en met veel examengerichte oefenvragen helpen wij jou, zodat je zonder moeite door de lesstof heen gaat. 
 • Videoleren: Een selectie van video’s en animaties waarin casuïstiek besproken wordt en examengerichte tips worden gegeven. 
 • Slim Leren: Onbeperkt oefenen met alle oefenvragen uit de opleiding. 
 • 6 oefenexamens: Representatieve oefenexamens die precies zo zijn opgebouwd als in het examen. 

Daarnaast is deze opleiding inclusief slagingsgarantie. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan de voorwaarden

Het Examen Wft Pensioen zit niet bij deze opleiding inbegrepen, dus deze moet je los bestellen via onze website.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Studie- en oefenmaterialen

Alle benodigde materialen staan klaar

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Persoonlijke leeromgeving

Inclusief benodigd studiemateriaal

Waarom Lindenhaeghe?

Veelgestelde vragen

Met onze 100% Online Opleiding Wft Zorg bereiden we je voor op het Wft-examen. De opleiding geeft je alle benodigde kennis, vaardigheden en handige tips om goed voorbereid het examen te kunnen maken. Het kan voorkomen dat je vragen hebt over onze dienstverlening. Om deze reden hebben we een lijst met veelgestelde vragen en antwoorden voor je opgesteld: 

De 100% Online Opleiding Wft Zorg is zeer toegankelijk en gestructureerd opgebouwd. De opleiding is stapsgewijs te volgen, wat zorgt voor duidelijkheid en houvast. Daarnaast krijg je bij het maken van de oefenvragen uitgebreide feedback en bieden we handige examengerichte tips aan. Hierdoor is de opleiding voor iedereen geschikt. 

De animaties en ruim 600 examengerichte oefenvragen zorgen ervoor dat je gemakkelijk door de lesstof heen gaat. De studiebelasting is laag, waardoor je in korte tijd goed voorbereid bent op het Wft-examen Zorg

Als je als financieel professional in de zorgsector aan de slag wilt gaan, dan is deze opleiding geschikt voor jou. De opleiding behandelt alle onderwerpen die je kunt verwachten op het Wft-examen, zoals: 

 • Het gezondheidsstelsel; 
 • Zorgverzekeringsplicht; 
 • De zorgverzekeringsovereenkomst; 
 • Zorgverzekeringsdekking. 

De opleiding bereidt je optimaal voor op het examen door middel van e-learning, casuïstiek en oefenexamens. Zo ga je vol zelfvertrouwen het examen tegemoet. Daarnaast besteden we uitgebreid aandacht aan het examenonderdeel Professioneel Gedrag, waarbij je je kennis en vaardigheden op dit gebied ontwikkelt. 

Lindenhaeghe heeft jarenlange ervaring in het opleiden van de professional van de toekomst. We ondersteunen dagelijks financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele ontwikkeling. Hierdoor weten we precies wat er nodig is om het meest complete en examengerichte studiemateriaal te ontwikkelen. Dit heeft geleid tot een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers. 

Wil je er zeker van zijn dat je in één keer slaagt voor het Wft-examen Zorg? Dan is de 100% Online Opleiding Wft Zorg van Lindenhaeghe de juiste keuze voor jou. 

De Wft Zorg opleiding 100% online van Lindenhaeghe is volledig digitaal en kan op elk moment en elke locatie gevolgd worden. Hierdoor kun je je eigen tijd indelen en zelf bepalen wanneer je aan de opleiding werkt. De totale studiebelasting bedraagt 35 uur, inclusief de ± 600 oefenvragen die beschikbaar zijn. Je hebt 12 maanden toegang tot de online leeromgeving bij deze opleiding.