De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

100% Online Opleiding Wft Hypothecair Krediet

Beoordeeld met een 9,2 op

Als je op zoek bent naar een Wft-opleiding die je stap voor stap begeleidt bij het behalen van je Wft Hypothecair Krediet-certificaat op een snelle en gemakkelijke manier, dan is onze 100% Online Opleiding Wft Hypothecair Krediet de ideale voorbereiding voor jou. Dit digitale opleidingspakket bestaat uit al onze online studiematerialen, waardoor je alle benodigde middelen hebt om in één keer succesvol te slagen voor je Wft-examen.

€ 299,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Slechts 47 uur studiebelasting
 • Meest complete online voorbereiding
 • Examengericht oefenen
€ 299,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Slechts 47 uur studiebelasting
 • Meest complete online voorbereiding
 • Examengericht oefenen

Als je een carrière in de financiële sector ambieert, gericht op hypothecair krediet, dan is het essentieel om het Wft Hypothecair Krediet certificaat te behalen. Het afleggen van het Examen Wft Hypothecair Krediet is een vereiste om deze certificering te behalen. 

De 100% Online Opleiding Wft Hypothecair Krediet is een uitstekende manier om je optimaal voor te bereiden op het examen. Deze volledig digitale opleiding bestaat uit de E-learning Wft Hypothecair Krediet, vijf representatieve oefenexamens en Videoleren. Door middel van Slim Leren kun je onbeperkt oefenen met de oefenvragen uit de opleiding. 

Als je als hypotheekadviseur aan de slag wilt, moet je de Wft-examens Basis, Vermogen en Hypothecair Krediet met succes afronden. Je moet in staat zijn om de behoeften van de klant te begrijpen en te beschikken over de juiste vaardigheden om je klanten van kwalitatief hoogwaardig advies te voorzien. 

Wil je meer weten over het Wft-vakbekwaamheidsbouwwerk? Kijk dan op onze speciale informatiepagina.

De 100% Online Opleiding Wft Hypothecair Krediet is perfect voor iedereen die het leerproces naar het Wft-diploma Hypothecair Krediet zo soepel en comfortabel mogelijk wil laten verlopen. 

Deze opleiding is speciaal ontworpen om uitgebreid alle onderwerpen en onderdelen die tijdens het examen aan bod komen te behandelen. Enkele van deze onderwerpen zijn: 

 • Leencapaciteitsberekening; 
 • Het recht van hypotheek; 
 • Hypotheekvormen; 
 • De fiscale behandeling; 
 • Inkomensrisico's; en 
 • Sociale zekerheid. 

Je studeert per onderwerp en daarna test je online je kennis. Je kan onbeperkt oefenen en hebt ook de mogelijkheid om casuïstiek en rekenvragen gecombineerd te oefenen. Ook kan je tijdens de e-learning gebruik maken van Slim Leren. Dit is een methode waarbij vragen herhaald worden totdat je ze allemaal juist beantwoordt.

Als je een vraag verkeerd beantwoordt, zie je deze later opnieuw. Tot slot bevat de e-learning ook Videoleren, een selectie van video's waarin casuïstiek wordt besproken en tips worden gegeven die gericht zijn op het examen.

We adviseren je om een studieplanning te maken op basis van de studiebelasting en eerst aan de slag te gaan met leren. Zit je lekker op schema en ben je er helemaal klaar voor? Plan dan je Examen Wft Hypothecair Krediet in. Bij Lindenhaeghe hebben we het grootste examenlocatienetwerk van heel Nederland. Met 60+ locaties lukt het jou gegarandeerd om binnen enkele dagen een examen in te plannen op een locatie en tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Het Examen Wft Hypothecair Krediet bestaat uit 37 vragen, heeft een duur van 135 minuten en is opgebouwd uit drie onderdelen: 

 • 14 vragen over kennis en begrip; 
 • 1 vraag over professioneel gedrag; 
 • 22 vragen over vaardigheden en competenties. 
Wat krijg ik bij de 100% Online Opleiding Wft Hypothecair Krediet?
 • E-learning Wft Hypothecair Krediet, incl. te downloaden syllabus
 • Behandel casuïstiek en krijg examentips via Videoleren
 • Onbeperkt oefenen met Slim Leren
 • 5 representatieve digitale oefenexamens
 • 12 maanden toegang tot de online leeromgeving
10
Gebaseerd op 17 ervaringen.

3 Wft diploma’s behalen (Basis, Hypothecair Krediet en Vermogen) in 3 maanden tijd, kan dat ? Ja, dat kan het is me gelukt met heel veel discipline, doorzettingsvermogen én met Lindenhaeghe een fantastische opleider. TOP !

In één keer slagen voor je Wft-examen

Met de 100% Online Opleiding Wft Hypothecair Krediet van Lindenhaeghe word je volledig ontzorgd in het leerproces naar je Wft-certificering. Benieuwd hoe we er met onze opleidingen voor zorgen dat jij in één keer slaagt voor je Wft-examen? Bekijk dan de video.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Studie- en oefenmaterialen

Alle benodigde materialen staan direct voor je klaar

Persoonlijke leeromgeving

12 maanden toegang tot het studiemateriaal

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de 100% Online Opleiding Wft Hypothecair Krediet van Lindenhaeghe? Hieronder hebben we de meest gestelde vragen alvast voor je geselecteerd. Staat je vraag hier niet tussen? Bekijk dan eens onze uitgebreide Veelgestelde vragen-pagina.

De 100% Online Opleiding Wft Hypothecair Krediet is zeer toegankelijk en gestructureerd. De opleiding is stapsgewijs opgebouwd, wat zorgt voor duidelijkheid en houvast. Bovendien ontvang je uitgebreide feedback bij het maken van de oefenvragen en bieden we handige examengerichte tips aan. Hierdoor is de opleiding geschikt voor iedereen. 

De animaties en meer dan 700 examengerichte oefenvragen maken het gemakkelijk om door de lesstof te gaan. De studiebelasting is laag, zodat je in korte tijd goed voorbereid bent op het Wft-examen Hypothecair Krediet

Deze opleiding is geschikt voor financiële professionals die zich willen specialiseren in hypothecair krediet. De opleiding behandelt alle onderwerpen die je kunt verwachten op het Wft-examen, zoals: 

 • Leencapaciteitsberekening; 
 • Het recht van hypotheek; 
 • Hypotheekvormen; 
 • De fiscale behandeling; 
 • Inkomensrisico's; en 
 • Sociale zekerheid. 

Je wordt optimaal voorbereid op het examen door middel van e-learning, casussen en oefenexamens. Zo kun je met vertrouwen het examen tegemoet zien. Bovendien besteden we uitgebreid aandacht aan het examenonderdeel Professioneel Gedrag, waarbij je je kennis en vaardigheden op dit gebied kunt ontwikkelen. 

Lindenhaeghe heeft veel ervaring in het opleiden van de financiële professional van de toekomst. We ondersteunen dagelijks financiële dienstverleners en organisaties bij hun professionele ontwikkeling. Hierdoor weten we precies wat er nodig is om het meest complete en examengerichte studiemateriaal te ontwikkelen. Dit heeft geleid tot een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers. 

Als je wilt slagen voor het Wft-examen Hypothecair Krediet in één keer, dan is de 100% Online Opleiding Wft Hypothecair Krediet van Lindenhaeghe de juiste keuze voor jou. 

De Wft Hypothecair Krediet opleiding 100% online van Lindenhaeghe is volledig digitaal en kan op elk moment en elke locatie gevolgd worden. Hierdoor kun je zelf bepalen wanneer je aan de opleiding werkt en je eigen tijd indelen. De totale studiebelasting is 47 uur, inclusief de ongeveer 700 oefenvragen die beschikbaar zijn. Je hebt toegang tot de online leeromgeving van deze opleiding gedurende 12 maanden. 

Waarom Lindenhaeghe?