De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

100% Online Opleiding Wft Pensioen

Beoordeeld met een 9,2 op

Als je op zoek bent naar een Wft-opleiding die je stap voor stap begeleidt bij het behalen van het Wft Pensioen-diploma op een snelle en eenvoudige manier, dan is onze 100% Online Opleiding Wft Pensioen precies wat je zoekt. Dit online opleidingspakket bestaat uit al onze digitale studiematerialen, waardoor je alle benodigde middelen hebt om je Wft-examen succesvol af te leggen.

€ 349,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Slechts 44 uur studiebelasting
 • Meest complete online voorbereiding
 • Examengericht oefenen
€ 349,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Slechts 44 uur studiebelasting
 • Meest complete online voorbereiding
 • Examengericht oefenen

Als je een carrière in de financiële sector ambieert op het gebied van pensioenen, dan is het essentieel om het Wft Pensioen certificaat te behalen. De Wft-modulecertificaten Basis, Vermogen en Pensioen zijn samen nodig om de vereiste beroepskwalificatie te behalen. 

De 100% Online Opleiding Wft Pensioen is een uitstekende optie om je grondig voor te bereiden op het examen. Deze volledig digitale opleiding bevat de E-learning Wft Pensioen, vijf representatieve oefenexamens en Videoleren. Door Slim Leren kun je onbeperkt oefenen met de oefenvragen uit de opleiding. 

Na het behalen van het Wft-diploma Pensioen heb je de kennis om de risico's van een pensioenverzekering in kaart te brengen. Je bent ook op de hoogte van de mogelijke gevolgen van ziekte en arbeidsongeschiktheid voor de pensioenopbouw. Bovendien ben je in staat om klanten op dit gebied het beste advies te geven. 

Wil je meer weten over bijvoorbeeld het Wft-vakbekwaamheidsbouwwerk? Kijk dan op onze speciale informatiepagina.

Als je het leerproces naar het Wft-diploma Pensioen zo soepel en gemakkelijk mogelijk wilt laten verlopen, dan is de 100% Online Opleiding Wft Pensioen de perfecte keuze voor jou. 

Deze opleiding behandelt uitgebreid alle onderwerpen en onderdelen die tijdens het examen aan bod komen. Enkele onderwerpen die aan bod komen zijn: 

 • Toekomstvoorzieningen; 
 • Fiscale behandeling; 
 • Juridische aspecten; 
 • Rechtsvormen; en 
 • Pensioenregelingen.

Ook het nieuwe pensioenstelsel is verwerkt in de opleiding. Hierbij gaat het alleen om de onderdelen die getoetst kunnen worden op het Wft-examen.

Je studeert per onderwerp en daarna test je online je kennis. Je kan onbeperkt oefenen en hebt ook de mogelijkheid om casuïstiek en rekenvragen gecombineerd te oefenen.

Ook kan je tijdens de e-learning gebruik maken van Slim Leren. Dit is een methode waarbij vragen herhaald worden totdat je ze allemaal juist beantwoordt. Als je een vraag verkeerd beantwoordt, zie je deze later opnieuw.

Tot slot bevat de e-learning ook Videoleren, een selectie van video's waarin praktijkvoorbeelden worden besproken en tips worden gegeven over de moeilijkste onderwerpen die je op het examen kan verwachten.

We adviseren je om een studieplanning te maken op basis van de studiebelasting en eerst aan de slag te gaan met leren. Zit je lekker op schema en ben je er helemaal klaar voor? Plan dan je Examen Wft Pensioen in. Bij Lindenhaeghe hebben we het grootste examenlocatienetwerk van heel Nederland. Met 60+ locaties lukt het jou gegarandeerd om binnen enkele dagen een examen in te plannen op een locatie en tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Het Wft-examen Pensioen bestaat uit 48 vragen, heeft een duur van 135 minuten en bestaat uit de volgende onderdelen: 

 • 22 vragen over kennis en begrip; 
 • 1 vraag over professioneel gedrag; 
 • 25 vragen over vaardigheden en competenties. 

 

Wat krijg ik bij de 100% Online Opleiding Wft Pensioen?
 • E-learning Wft Pensioen, incl. te downloaden syllabus
 • Behandel casuïstiek en krijg examentips via Videoleren
 • Onbeperkt oefenen met Slim Leren
 • 5 representatieve digitale oefenexamens
 • 12 maanden toegang tot de online leeromgeving
9,0
Gebaseerd op 14 ervaringen.

Duidelijk studiemateriaal, goede opbouw en niet te veel tijdsinvestering nodig. Examen in 1 x behaald. Fijn dat er ook een te printen syllabus was. Wat mij betreft hadden er nog meer oefenexamens mogen zijn.

In één keer slagen voor je Wft-examen

Met de 100% Online Opleiding Wft Pensioen van Lindenhaeghe word je volledig ontzorgd in het leerproces naar je Wft-certificering. Benieuwd hoe we er met onze opleidingen voor zorgen dat jij in één keer slaagt voor je Wft-examen? Bekijk dan de video.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Studie- en oefenmaterialen

Alle benodigde materialen staan direct voor je klaar

Persoonlijke leeromgeving

12 maanden toegang tot het studiemateriaal

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de 100% Online Opleiding Wft Pensioen van Lindenhaeghe? Hieronder hebben we de vragen alvast voor je op een rijtje gezet die het vaaks gesteld worden. Staat je vraag hier niet tussen? Bekijk dan eens onze uitgebreide Veelgestelde vragen-pagina.

De 100% Online Opleiding Wft Pensioen is zeer toegankelijk en gestructureerd opgebouwd. De opleiding is stapsgewijs te volgen, wat zorgt voor duidelijkheid en houvast. Bovendien krijg je uitgebreide feedback bij het maken van de oefenvragen en bieden we handige examengerichte tips aan. Hierdoor is de opleiding geschikt voor iedereen. 

Met behulp van animaties en ruim 650 examengerichte oefenvragen ga je gemakkelijk door de lesstof heen. De studiebelasting is laag, waardoor je in korte tijd goed voorbereid bent op het Wft-examen Pensioen

Als je als financieel professional in de pensioensector wilt werken, dan is deze opleiding geschikt voor jou. De opleiding behandelt alle onderwerpen die je kan verwachten op het Wft-examen, zoals: 

 • Toekomstvoorzieningen; 
 • Fiscale behandeling; 
 • Juridische aspecten; 
 • Rechtsvormen; en 
 • Pensioenregelingen. 

De opleiding bereidt je optimaal voor op het examen met behulp van e-learning, casuïstiek en oefenexamens. Zo ga je vol zelfvertrouwen het examen tegemoet. Bovendien besteden we uitgebreid aandacht aan het examenonderdeel Professioneel Gedrag, waarbij je je kennis en vaardigheden op dit gebied ontwikkelt. 

Lindenhaeghe heeft veel ervaring in het opleiden van de professional van de toekomst. We ondersteunen dagelijks financiële dienstverleners en organisaties bij hun professionele ontwikkeling. Hierdoor weten we precies wat er nodig is om het meest complete en examengerichte studiemateriaal te ontwikkelen. Dit heeft geleid tot hoge slagingspercentages bij onze deelnemers en een lage studiebelasting. 

Als je er zeker van wil zijn dat je in één keer slaagt voor het Wft-examen Pensioen, dan is de 100% Online Opleiding Wft Pensioen van Lindenhaeghe de beste keuze voor jou. 

De Wft Pensioen opleiding 100% online van Lindenhaeghe is volledig digitaal en kan op elk moment en elke locatie worden gevolgd. Hierdoor kan je zelf bepalen wanneer je aan de opleiding werkt en je eigen tijd indelen. De totale studiebelasting bedraagt 44 uur, inclusief ongeveer 650 oefenvragen die beschikbaar zijn. Bij deze opleiding heb je 12 maanden toegang tot de online leeromgeving. 

Waarom Lindenhaeghe?