De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

100% Online Opleiding Wft Vermogen

Beoordeeld met een 9,2 op

Ben je op zoek naar een Wft-opleiding die je stap voor stap begeleidt bij het behalen van je Wft Vermogen-certificaat op een snelle en gemakkelijke manier? Dan is de 100% Online Opleiding Wft Vermogen van Lindenhaeghe de ideale voorbereiding voor jou. 

€ 299,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • 51 uur studiebelasting
 • ± 750 examengerichte oefenvragen
 • Met 5 representatieve oefenexamens
€ 299,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • 51 uur studiebelasting
 • ± 750 examengerichte oefenvragen
 • Met 5 representatieve oefenexamens

Als je een carrière in de financiële sector ambieert, specifiek gericht op vermogen, dan is het essentieel om het Wft Vermogen certificaat te behalen. Het afleggen van het Examen Wft Vermogen is een vereiste om deze certificering te verkrijgen. 

De 100% Online Opleiding Wft Vermogen is een uitstekende keuze om je optimaal voor te bereiden op het examen. Deze volledig digitale opleiding bevat de E-learning Wft Vermogen, vier representatieve oefenexamens en Videoleren. Door middel van Slim Leren kun je onbeperkt oefenen met de oefenvragen uit de opleiding. 

Na het behalen van je Wft-diploma Vermogen ben je in staat om natuurlijke personen te adviseren over het beheer van vermogen op het gebied van actuariële, financiële, juridische en fiscale zaken. Dit betreft met name voorzieningen die bestemd zijn voor de oude dag, specifieke toekomstige uitgaven of een vrij te besteden vermogen. 

Als je het leerproces richting het Wft-certificaat Vermogen zo soepel en comfortabel mogelijk wil laten verlopen, dan is de 100% Online Opleiding Wft Vermogen de perfecte keuze voor jou.  

Deze opleiding is ontworpen om uitgebreid alle onderwerpen en onderdelen te behandelen die tijdens het examen aan bod komen, waaronder: 

 • Verschillende levensverzekeringsvormen; 
 • Fiscale behandeling; 
 • Toekomstige voorzieningen; en 
 • Beleggingscategorieën. 

Wij hebben onze opleiding ontworpen om je stap voor stap voor te bereiden op het digitale Wft-examen. Onze meest populaire leerroute is vastgesteld en wordt voortdurend geoptimaliseerd om de beste resultaten te leveren. Deelnemers waarderen deze stapsgewijze structuur en profiteren van de feedback die ze krijgen bij de vragen die ze beantwoorden. Bovendien biedt onze opleiding nuttige examengerichte adviezen en talloze kansen om te oefenen. 

Tijdens het doorlopen van de 100% online Wft Vermogen opleiding kan je direct je examen boeken. Je zit dan namelijk nog in de stof èn je blijft daardoor extra gemotiveerd om te blijven leren. 

Het Examen Wft Vermogen bestaat uit 46 vragen en duurt 135 minuten. Het examen is opgebouwd uit de volgende onderdelen: 

 • 20 vragen over het onderdeel kennis en begrip; 
 • 1 vraag over het onderdeel professioneel gedrag; 
 • 25 vragen over het onderdeel vaardigheden en competenties. 

Bij Lindenhaeghe werken we samen met diverse professionele toetscentra, waardoor je op meer dan 55 locaties door heel Nederland het Wft-examen Vermogen kunt afleggen. Hierdoor is er altijd een locatie bij jou in de omgeving! 

Wat krijg ik bij de 100% Online Opleiding Wft Vermogen?
 • De E-learning Wft Vermogen
 • Videoleren
 • Slim Leren
 • 5 representatieve oefenexamens
 • 12 maanden toegang tot de online leeromgeving
10
Gebaseerd op 27 ervaring.

Ik heb afgelopen jaar 3 WFT modules (Basis Hypothecair Krediet en Vermogen) succesvol afgerond bij Lindenhaeghe. Lesstof werd uitstekend online aangeboden en alle bijbehorende uit te voeren opdrachten waren goed afgestemd op het daadwerkelijke examen. ...

In één keer slagen voor je Wft-examen

Met de 100% Online Opleiding Wft Vermogen van Lindenhaeghe word je volledig ontzorgd in het leerproces naar je Wft-certificering. Benieuwd hoe we er met onze opleidingen voor zorgen dat jij in één keer slaagt voor je Wft-examen? Bekijk dan de video.

Deze opleiding bestaat uit de volgende onderdelen: 

 • E-learning Wft Vermogen: Door middel van tekst, afbeeldingen en met veel examengerichte oefenvragen helpen wij jou, zodat je zonder moeite door de lesstof heen gaat. 
 • Videoleren: Een selectie van video’s en animaties waarin casuïstiek besproken wordt en examengerichte tips worden gegeven. 
 • Slim Leren: Onbeperkt oefenen met alle oefenvragen uit de opleiding. 
 • 5 oefenexamens: Representatieve oefenexamens die precies zo zijn opgebouwd als in het examen. 

Bovendien is deze opleiding inclusief slagingsgarantie. Wil je daar meer over weten? Bekijk dan de voorwaarden

Het Examen Wft Vermogen zit niet bij deze opleiding inbegrepen, dus deze moet je los bestellen via onze website.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Studie- en oefenmaterialen

Alle benodigde materialen staan klaar

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Persoonlijke leeromgeving

Inclusief benodigd studiemateriaal

Waarom Lindenhaeghe?

Veelgestelde vragen

Onze 100% Online Opleiding Wft Vermogen bereidt je voor op het Wft-examen en geeft je alle benodigde kennis, vaardigheden en handige tips om goed voorbereid het examen te kunnen maken. We begrijpen dat je mogelijk vragen hebt over onze dienstverlening. Om deze reden hebben we een lijst met veelgestelde vragen en antwoorden voor je opgesteld: 

Onze 100% Online Opleiding Wft Vermogen is zeer toegankelijk en gestructureerd opgebouwd, waardoor het voor iedereen geschikt is. De opleiding is stapsgewijs te volgen, wat zorgt voor duidelijkheid en houvast. Bovendien krijg je bij het maken van de oefenvragen uitgebreide feedback en bieden we handige examengerichte tips aan. 

De animaties en ruim 750 examengerichte oefenvragen maken het gemakkelijk om door de lesstof heen te gaan. De studiebelasting is laag, waardoor je in korte tijd goed voorbereid bent op het Wft-examen Vermogen.

Indien je als financieel professional in de vermogensector aan de slag wilt gaan, dan is deze opleiding geschikt voor jou. De opleiding behandelt alle onderwerpen die je kunt verwachten op het Wft-examen, zoals: 

 • Levensverzekeringsvormen; 
 • Fiscale behandeling; 
 • Toekomstvoorzieningen; en 
 • Beleggingscategorieën. 

Met behulp van e-learning, casuïstiek en oefenexamens bereidt de opleiding je optimaal voor op het examen. Hierdoor kan je vol zelfvertrouwen het examen tegemoet gaan. Daarnaast besteden we uitgebreid aandacht aan het examenonderdeel Professioneel Gedrag, waarbij je je kennis en vaardigheden op dit gebied ontwikkelt. 

Lindenhaeghe heeft een jarenlange ervaring in het opleiden van toekomstige professionals en ondersteunt dagelijks financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele ontwikkeling. Hierdoor weten we precies wat er nodig is om het meest complete en examengerichte studiemateriaal te ontwikkelen. Ons studiemateriaal heeft een lage studiebelasting en leidt tot hoge slagingspercentages bij onze deelnemers. 

Als je er zeker van wil zijn dat je in één keer slaagt voor het Wft-examen Vermogen, dan is de 100% Online Opleiding Wft Vermogen van Lindenhaeghe de juiste keuze voor jou. 

De Wft Vermogen opleiding 100% online van Lindenhaeghe is een volledig digitale opleiding die op elk moment en elke locatie gevolgd kan worden. Hierdoor kun je je eigen tijd indelen en bepalen wanneer je aan de opleiding werkt. De totale studiebelasting bedraagt 51 uur, inclusief de ± 750 oefenvragen die beschikbaar zijn. Je hebt 12 maanden toegang tot de online leeromgeving van deze opleiding.