De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

100% Online Opleiding Wft Vermogen

Beoordeeld met een 9,2 op

Ben je op zoek naar de juiste Wft-opleiding die je stap voor stap begeleidt bij het behalen van je diploma voor Wft Vermogen? Met onze 100% Online Opleiding Wft Vermogen heb jij de ideale voorbereiding. Dit digitale opleidingspakket bestaat uit al onze online studiematerialen, waardoor je alle benodigde middelen hebt om in één keer succesvol te slagen voor je Wft-examen.

€ 299,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Slechts 54 uur studiebelasting
 • Meest complete online voorbereiding
 • Examengericht oefenen
€ 299,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Slechts 54 uur studiebelasting
 • Meest complete online voorbereiding
 • Examengericht oefenen

Wil je gaan werken in de financiële dienstverlening, met een focus op vermogen? Dan moet je succesvol het Examen Wft Vermogen afronden. Met de 100% Online Opleiding Wft Vermogen van Lindenhaeghe bereid je je optimaal voor op dit examen. En dat is te zien: al jaren is het slagingspercentage voor deze opleiding al hoog!

Deze volledig digitale opleiding bevat de E-learning Wft Vermogen, vijf representatieve oefenexamens en Videoleren. Via Slim Leren kun je bovendien onbeperkt oefenen met de oefenvragen uit de opleiding.

Na het behalen van je Wft-diploma Vermogen ben je in staat om natuurlijke personen te adviseren over het beheer van vermogen op het gebied van actuariële, financiële, juridische en fiscale zaken. Dit betreft met name voorzieningen die bestemd zijn voor de oude dag, specifieke toekomstige uitgaven of een vrij te besteden vermogen. 

Wil je meer weten over bijvoorbeeld het Wft-vakbekwaamheidsbouwwerk? Kijk dan op onze speciale informatiepagina.

Als je het leerproces richting het Wft-diploma Vermogen zo soepel en comfortabel mogelijk wil laten verlopen, dan is de 100% Online Opleiding Wft Vermogen dé keuze voor jou.  

Deze opleiding is ontworpen om uitgebreid alle onderwerpen en onderdelen te behandelen die tijdens het examen aan bod komen, waaronder: 

 • Verschillende levensverzekeringsvormen; 
 • Fiscale behandeling; 
 • Toekomstige voorzieningen; en 
 • Beleggingscategorieën. 

Je studeert per onderwerp en daarna kan je online je kennis toetsen. Je kan namelijk onbeperkt oefenen en hebt daarnaast ook de mogelijkheid om casuïstiek en rekenvragen gecombineerd te oefenen.

Bovendien maak je tijdens de e-learning gebruik van Slim Leren. Dit is een methode waarbij vragen herhaald worden totdat je ze allemaal juist beantwoordt. Als je een vraag verkeerd beantwoordt, zie je deze later opnieuw.

Tot slot bevat de e-learning ook Videoleren, een selectie van video's waarin praktijkvoorbeelden worden besproken en tips worden gegeven die gericht zijn op moeilijke onderwerpen van het examen.

We adviseren je om een studieplanning te maken op basis van de studiebelasting en eerst aan de slag te gaan met leren. Zit je lekker op schema en ben je er helemaal klaar voor? Plan dan je Examen Wft Vermogen in. Bij Lindenhaeghe hebben we het grootste examenlocatienetwerk van heel Nederland. Met 60+ locaties lukt het jou gegarandeerd om binnen enkele dagen een examen in te plannen op een locatie en tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Het Examen Wft Vermogen bestaat uit 46 vragen en duurt 135 minuten. Het examen is opgebouwd uit de volgende onderdelen: 

 • 20 vragen over het onderdeel kennis en begrip; 
 • 1 vraag over het onderdeel professioneel gedrag; 
 • 25 vragen over het onderdeel vaardigheden en competenties.
Wat krijg ik bij de 100% Online Opleiding Wft Vermogen?
 • E-learning Wft Vermogen, incl. te downloaden syllabus
 • Behandel casuïstiek en krijg examentips via Videoleren
 • Onbeperkt oefenen met Slim Leren
 • 5 representatieve digitale oefenexamens
 • 12 maanden toegang tot de online leeromgeving
10
Gebaseerd op 27 ervaringen.

Ik heb afgelopen jaar 3 WFT modules (Basis Hypothecair Krediet en Vermogen) succesvol afgerond bij Lindenhaeghe. Lesstof werd uitstekend online aangeboden en alle bijbehorende uit te voeren opdrachten waren goed afgestemd op het daadwerkelijke examen. ...

In één keer slagen voor je Wft-examen

Met de 100% Online Opleiding Wft Vermogen van Lindenhaeghe word je volledig ontzorgd in het leerproces naar je Wft-certificering. Benieuwd hoe we er met onze opleidingen voor zorgen dat jij in één keer slaagt voor je Wft-examen? Bekijk dan de video.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Studie- en oefenmaterialen

Alle benodigde materialen staan direct voor je klaar

Persoonlijke leeromgeving

12 maanden toegang tot het studiemateriaal

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de 100% Online Opleiding Wft Vermogen van Lindenhaeghe? Hieronder hebben we vragen die het vaakst gesteld worden alvast voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag hier niet tussen? Bekijk dan eens onze uitgebreide Veelgestelde vragen-pagina.

Onze 100% Online Opleiding Wft Vermogen is zeer toegankelijk en gestructureerd opgebouwd, waardoor het voor iedereen geschikt is. De opleiding is stapsgewijs te volgen, wat zorgt voor duidelijkheid en houvast. Bovendien krijg je bij het maken van de oefenvragen uitgebreide feedback en bieden we handige examengerichte tips aan. 

De animaties en ruim 750 examengerichte oefenvragen maken het gemakkelijk om door de lesstof heen te gaan. De studiebelasting is laag, waardoor je in korte tijd goed voorbereid bent op het Wft-examen Vermogen.

Indien je als financieel professional in de vermogensector aan de slag wilt gaan, dan is deze opleiding geschikt voor jou. De opleiding behandelt alle onderwerpen die je kunt verwachten op het Wft-examen, zoals: 

 • Levensverzekeringsvormen; 
 • Fiscale behandeling; 
 • Toekomstvoorzieningen; en 
 • Beleggingscategorieën. 

Met behulp van e-learning, casuïstiek en oefenexamens bereidt de opleiding je optimaal voor op het examen. Hierdoor kan je vol zelfvertrouwen het examen tegemoet gaan. Daarnaast besteden we uitgebreid aandacht aan het examenonderdeel Professioneel Gedrag, waarbij je je kennis en vaardigheden op dit gebied ontwikkelt. 

Lindenhaeghe heeft een jarenlange ervaring in het opleiden van toekomstige professionals en ondersteunt dagelijks financieel dienstverleners en organisaties in hun professionele ontwikkeling. Hierdoor weten we precies wat er nodig is om het meest complete en examengerichte studiemateriaal te ontwikkelen. Ons studiemateriaal heeft een lage studiebelasting en leidt tot hoge slagingspercentages bij onze deelnemers. 

Als je er zeker van wil zijn dat je in één keer slaagt voor het Wft-examen Vermogen, dan is de 100% Online Opleiding Wft Vermogen van Lindenhaeghe de juiste keuze voor jou. 

De Wft Vermogen opleiding 100% online van Lindenhaeghe is een volledig digitale opleiding die op elk moment en elke locatie gevolgd kan worden. Hierdoor kun je je eigen tijd indelen en bepalen wanneer je aan de opleiding werkt. De totale studiebelasting bedraagt 53 uur, inclusief de ± 750 oefenvragen die beschikbaar zijn. Je hebt 12 maanden toegang tot de online leeromgeving van deze opleiding. 

Waarom Lindenhaeghe?