De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Klassikale Opleiding Wft

In drie tot vijf weken (één dag training per week) klaar voor het Examen Wft. Deze klassikale opleiding (inclusief e-learning) bevat veel praktijkvoorbeelden en wordt gegeven door onze toptrainers.

Wft klassikale opleiding behalen

Kies een module

Na het volgen van onze klassikale Wft-opleidingen ga jij compleet voorbereid op examen.

Wft Inkomen
Wft Schade Particulier
Wft Schade Zakelijk
Wft Vermogen
Wft Hypothecair Krediet
Wft Pensioen
Wft Basis examen

Onze klassikale Wft-opleidingen en Wft-trainingen

Tijdens een van onze drie- tot vijfdaagse klassikale trainingen worden alle belangrijke onderdelen uit de Wft-opleiding behandeld. Onze ervaren trainers voorzien je tijdens de interactieve trainingsdagen van praktijkvoorbeelden, coachen je, en uiteraard is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Na een aantal weken ben je klaar voor het examen. De cursus vindt plaats op doordeweekse dagen van 9.30 - 16.30 uur. Je krijgt daarnaast toegang tot de bijbehorende e-learning.

Naast Klassikale Opleidingen Wft bieden we ook Examentrainingen Wft aan van een hele of halve dag, klassikaal op locatie en via Virtual Classroom. 

Jort

Wat houdt een klassikale Wft-opleiding in?

Kies je voor een klassikale opleiding dan maak je kennis met onze trainers. Zij hebben maar één doel: jou laten slagen voor je examen. Om dat te bereiken zetten ze hun vaardigheden maximaal in. Ze vatten lastige onderwerpen begrijpelijk samen, laten je oefenen met de stof en houden de trainingen luchtig met verhalen uit de praktijk. Een klassikale opleiding kan plaatsvinden op één van onze locaties maar ook in een Virtual Classroom.

Studiepakket
Bij de klassikale opleiding ontvang je ter voorbereiding een digitaal studiepakket. Dit pakket bestaat uit een e-learning, syllabus (pdf-bestand), handige examen- en studietips, videoleren én twee oefenexamens. De vele praktijkvoorbeelden in het toegankelijk geschreven studiemateriaal helpen je om de theorie snel eigen te maken.

Verhoog je slagingskans

Met een klassikale opleiding van Lindenhaeghe bereid jij je optimaal voor op het Wft-examen. Thuis neem je het studiemateriaal door, je volgt een training bij een van onze toptrainers op een van onze fijne locaties of in de Virtual Classroom en... je bent klaar voor het examen.

Bij Lindenhaeghe stel je jouw Wft-opleiding eenvoudig zelf samen. Zo kom je tot een product dat past bij wat jij nodig hebt. In 3 stappen bepaal je de route naar jouw Wft-opleiding, op deze pagina leggen we je uit hoe het werkt.

Met onze (t)opleidingen verhoog direct je slagingskans. In het schema hieronder hebben we alle opleidingsvormen op een rij gezet. 

Studievormenschema Wft klassikale opleiding landing

Beste opleider achtergrond

Al 11 jaar de Beste Opleider van Nederland

Lindenhaeghe is al 11 jaar op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland door Springest en daar zijn we trots op. Wil je weten hoe onze cursisten onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan de reviews op Springest.

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je vragen kunt hebben over onze dienstverlening voor Klassikale Opleidingen Wft. Om je te helpen hebben we een lijst gemaakt met vragen die vaak gesteld worden, inclusief de bijbehorende antwoorden, waardoor je snel antwoord kunt vinden op jouw vragen.

Bij een klassikale Wft-opleiding is een opleiding zit je met 10 tot 15 cursisten in een trainingslokaal op een van onze toplocaties door heel Nederland. Ook de Virtual Classroom behoort tot de mogelijkheden, waarbij je de training volgt vanaf je eigen locatie. Tijdens deze opleiding krijg je les van een ervaren docent en kun je direct vragen stellen en in discussie gaan met de medecursisten. Dit kan een effectieve manier zijn om te leren, omdat je interactie hebt met anderen en direct antwoord kunt krijgen op je vragen. 

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen kiezen voor een klassikale opleiding:

  1. Interactie: tijdens een klassikale opleiding heb je direct contact met de docent en medecursisten. Dit kan leiden tot interessante discussies en je kunt direct antwoord krijgen op je vragen.
  2. Structuur: een klassikale opleiding biedt een duidelijke structuur en je hebt vaste lesmomenten. Hierdoor ben je meer gebonden aan een planning en kan het makkelijker zijn om je te houden aan de studieplanning.
  3. Motivatie: doordat je fysiek aanwezig bent in een klaslokaal, kan het makkelijker zijn om gemotiveerd te blijven en je te concentreren op de lesstof.
  4. Netwerk: tijdens een klassikale opleiding ontmoet je medestudenten en mogelijk ook mensen uit het werkveld. Dit kan leiden tot waardevolle contacten en netwerken.

Met de klassikale Wft-opleidingen van Lindenhaeghe word je volledig ontzorgd in het leerproces naar je Wft-certificering. Wil jij snel, makkelijk én in één keer slagen voor je Wft-examen? Start dan nu met de Wft-opleiding van jouw keuze. De Wft-opleidingen die we aanbieden zijn:

  • Online leeromgeving
  • E-learning
  • Examen- en studietips
  • 2 oefenexamens (als afsluiting van e-learning)
  • Extra reken- en casusvragen
  • Videoleren