De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

100% Online Opleiding Wft Schade Zakelijk

Beoordeeld met een 9,2 op

Ben je op zoek naar een Wft-opleiding die je stap voor stap begeleidt bij het behalen van je Wft Schade Zakelijk-certificaat op een snelle en eenvoudige manier? Dan is onze 100% Online Opleiding Wft Schade Zakelijk de perfecte voorbereiding voor jou. 

€ 299,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • 51 uur studiebelasting
 • ± 700 examengerichte oefenvragen
 • Met 5 representatieve oefenexamens
€ 299,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • 51 uur studiebelasting
 • ± 700 examengerichte oefenvragen
 • Met 5 representatieve oefenexamens

Als je een carrière in de financiële sector ambieert, specifiek gericht op schade zakelijk, is het essentieel om het Wft Schade Zakelijk certificaat te behalen. Om dit certificaat te verkrijgen, moet je het Examen Wft Schade Zakelijk afleggen. 

De 100% Online Opleiding Wft Schade Zakelijk is een uitstekende keuze om je grondig voor te bereiden op het examen. Deze volledig digitale opleiding omvat de E-learning Wft Schade Zakelijk, vier representatieve oefenexamens en Videoleren. Door middel van Slim Leren kun je onbeperkt oefenen met de oefenvragen uit de opleiding. 

Na het behalen van het Wft-diploma Schade Zakelijk ben je in staat om zakelijke klanten te adviseren over verschillende schaderisico's. Je bemiddelt in zakelijke schadeverzekeringen en kunt onderscheid maken tussen materiële en vermogensbeschermende schadeverzekeringen.  

Als je snel en gemakkelijk het Wft-certificaat Schade Zakelijk wilt behalen, is de Wft Schade Zakelijk opleiding 100% online perfect voor jou. 

Deze opleiding is speciaal ontworpen om alle onderwerpen en onderdelen die tijdens het examen aan bod komen, uitgebreid te behandelen. Enkele onderwerpen die aan bod komen zijn: 

 • Het verzekeringswezen; 
 • De verzekeringsovereenkomst; 
 • Verzekeringsrecht; 
 • Verzekeringsdekkingen. 

Onze opleiding is speciaal ontworpen om je stap voor stap voor te bereiden op het digitale Wft-examen. We hebben een populaire leerroute vastgesteld die continu wordt verbeterd op basis van feedback van deelnemers. Deelnemers waarderen deze stapsgewijze structuur en profiteren van de feedback die ze ontvangen bij de vragen. Bovendien biedt de opleiding nuttige examengerichte adviezen en talloze oefenmogelijkheden. 

Als je de 100% Online Opleiding Wft Schade Zakelijk volgt, kun je direct examen boeken. Dit heeft als voordeel dat je nog middenin de stof zit en hierdoor extra gemotiveerd blijft om te blijven leren. Het Examen Wft Schade Zakelijk bestaat uit 55 vragen, heeft een duur van 120 minuten en is opgebouwd uit de volgende onderdelen: 

 • 25 vragen over het onderdeel kennis en begrip; 
 • 1 vraag over het onderdeel professioneel gedrag; 
 • 29 vragen over het onderdeel vaardigheden en competenties. 

Bij Lindenhaeghe werken we samen met verschillende professionele toetscentra, waardoor je op meer dan 55 locaties in heel Nederland het Wft-examen Schade Zakelijk kunt afleggen. Dit betekent dat er altijd een examenlocatie in de buurt te vinden is! 

Wat krijg ik bij de 100% Online Opleiding Wft Schade Zakelijk?
 • De E-learning Wft Schade Zakelijk
 • Videoleren
 • Slim Leren
 • 5 representatieve oefenexamens
 • 12 maanden toegang tot de online leeromgeving
8,0
Gebaseerd op 20 ervaring.

Ik vind het een fijne manier van leren. Erg prettig om vier proefexamens inclusief te hebben. Op de leerstof heb ik geen op/aanmerkingen. Daarnaast heb ik zeker wat gehad aan de examentraining. Ga ik bij het volgende examen weer doen.

In één keer slagen voor je Wft-examen

Met de 100% Online Opleiding Wft Schade Zakelijk van Lindenhaeghe word je volledig ontzorgd in het leerproces naar je Wft-certificering. Benieuwd hoe we er met onze opleidingen voor zorgen dat jij in één keer slaagt voor je Wft-examen? Bekijk dan de video.

Deze opleiding bestaat uit de volgende onderdelen: 

 • E-learning Wft Schade Zakelijk: Door middel van tekst, afbeeldingen en (veel) examengerichte oefenvragen helpen wij jou, zodat je probleemloos door de lesstof heen gaat. 
 • Videoleren: Een selectie van video’s en animaties waarin casussen besproken worden en examengerichte tips worden gegeven. 
 • Slim Leren: Onbeperkt oefenen met alle oefenvragen uit de opleiding. 
 • 5 oefenexamens: Representatieve oefenexamens die precies zo zijn opgebouwd als in het examen. 

Daarnaast is deze opleiding inclusief slagingsgarantie. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan de voorwaarden. 

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Studie- en oefenmaterialen

Alle benodigde materialen staan klaar

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Persoonlijke leeromgeving

Inclusief benodigd studiemateriaal

Waarom Lindenhaeghe?

Veelgestelde vragen

Met onze 100% Online Opleiding Wft Schade Zakelijk opleiding bereiden we je voor op het Wft-examen. De opleiding geeft je alle benodigde kennis, vaardigheden en handige tips om goed voorbereid het examen te kunnen maken. Het kan voorkomen dat je vragen hebt over onze dienstverlening. Om deze reden hebben we een lijst met veelgestelde vragen en antwoorden voor je opgesteld: 

De 100% Online Opleiding Wft Schade Zakelijk is heel overzichtelijk en gestructureerd. De opleiding is stap voor stap te volgen, wat zorgt voor duidelijkheid en houvast. Bovendien krijg je bij het maken van de oefenvragen uitgebreide feedback en bieden we handige examengerichte tips aan. Hierdoor is de opleiding geschikt voor iedereen. 

De animaties en meer dan 700 examengerichte oefenvragen maken het leren extra gemakkelijk. De studiebelasting is laag, waardoor je in korte tijd goed voorbereid bent op het Wft-examen Schade Zakelijk

De 100% Online Opleiding Schade Zakelijk is bedoeld voor mensen die graag willen werken als financieel adviseur op het gebied van schadeverzekeringen of bij een klantcontactcentrum op dit gebied. 

In deze opleiding komen alle onderwerpen en onderdelen aan bod die je op het examen kan verwachten, zoals: 

 • Het verzekeringswezen; 
 • De verzekeringsovereenkomst; 
 • Verzekeringsrecht; 
 • Verzekeringsdekkingen. 

De opleiding bereidt je optimaal voor op het examen door middel van e-learning, casussen en oefenexamens. Zo ga je vol zelfvertrouwen het examen tegemoet. Daarnaast besteden we uitgebreid aandacht aan het examenonderdeel Professioneel Gedrag, waarbij je je kennis en vaardigheden op dit gebied ontwikkelt. 

Lindenhaeghe heeft al jarenlang ervaring in het opleiden van professionals voor de toekomst. We ondersteunen dagelijks financiële dienstverleners en organisaties in hun professionele ontwikkeling. Hierdoor weten we precies wat er nodig is om het meest complete en examengerichte studiemateriaal te ontwikkelen. Dit heeft geleid tot een lage studiebelasting en hoge slagingspercentages bij onze deelnemers. 

Als je er zeker van wilt zijn dat je in één keer slaagt voor het Wft-examen Schade Zakelijk, dan is de 100% Online Opleiding Wft Schade Zakelijk van Lindenhaeghe de juiste keuze voor jou. 

De 100% Online Opleiding Wft Schade Zakelijk van Lindenhaeghe is volledig digitaal en kan op elk moment en elke locatie gevolgd worden. Dit betekent dat je zelf kunt bepalen wanneer je aan de opleiding werkt en je eigen tijd kunt indelen. De totale studiebelasting is 51 uur, inclusief de ± 700 oefenvragen die beschikbaar zijn. Bij deze opleiding heb je toegang tot de online leeromgeving gedurende 12 maanden.