De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Examentraining Wft Hypothecair Krediet (hele dag)

Als je binnenkort het Wft Hypothecair Krediet examen hebt gepland, kan onze eendaagse Examentraining Wft Hypothecair Krediet je helpen om je slagingskans te verhogen. Onze training wordt gegeven door een toptrainer uit ons team. 

€ 219,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Eendaagse training op locatie
 • Interactie met docent en medecursisten
 • Oefenen met examengerichte oefenvragen
€ 219,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Eendaagse training op locatie
 • Interactie met docent en medecursisten
 • Oefenen met examengerichte oefenvragen

Tijdens onze Examentraining Wft Hypothecair Krediet behandelen we de belangrijkste onderwerpen gedurende een hele dag en bereiden onze professionele trainers je voor op het Wft Hypothecair Krediet examen met oefenvragen. Je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen en waardevolle tips en tricks te ontvangen om het examen succesvol af te leggen.

Als je binnenkort het Wft-examen moet afleggen en extra hulp kan gebruiken, dan biedt onze Examentraining voor het Wft Hypothecair Krediet examen de ondersteuning die je nodig hebt. Deze training kan dienen als aanvulling op de voorbereiding die je al hebt gedaan, bijvoorbeeld de Opleiding Wft Hypothecair Krediet. Onze training geeft antwoord op al je vragen en zorgt ervoor dat je precies weet hoe je de juiste antwoorden tijdens het examen kunt geven, zodat je vol zelfvertrouwen het examen tegemoet gaat. 

Ons doel met de Examentraining is om je volledig voor te bereiden op het Wft Hypothecair Krediet examen en om al je vragen te beantwoorden. We starten de training met het inventariseren van al je vragen. Vervolgens bespreken we de belangrijkste examenonderwerpen, waaronder: 

 • Het berekenen van de netto en bruto woonlasten op basis van verschillende situaties; 
 • Het verband tussen de aflossingsvorm en het overlijdensrisico; en 
 • Berekeningen maken rondom de inkomensbelasting en de overige belastingen. 

Na de bespreking van de onderwerpen ga je zelf aan de slag met gerichte oefenvragen. De dag wordt afgesloten met examenadvies van onze toptrainer. 

Onze Examentraining bereidt je uitstekend voor op het Wft-examen, zodat je met zelfvertrouwen het examen ingaat. Als je het examen succesvol aflegt, ontvang je het certificaat Wft Hypothecair Krediet. Dit certificaat leidt samen met het modulecertificaat van Wft Basis en Wft Vermogen tot de beroepskwalificatie Hypothecair Krediet. Wil je meer weten over het vakbekwaamheidsbouwwerk? Neem dan vooral een kijkje op onze speciale informatiepagina.

Onze Examentraining voor het Wft Hypothecair Krediet examen zorgt ervoor dat je volledig voorbereid bent op het examen. Het examen duurt in totaal 135 minuten en bestaat uit 37 vragen, namelijk: 

 • 14 vragen over kennis en begrip 
 • 1 vraag over professioneel gedrag 
 • 22 vragen over vaardigheden en competenties 

De examenvragen worden gesteld in deze volgorde. 

Wat krijg ik bij de Examentraining Wft Hypothecair Krediet?
 • Voldoende gelegenheid om te oefenen met examengerichte oefenvragen
 • Examentips
9,2

Beste opleider van Nederland

Lindenhaeghe is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Inclusief arrangementskosten

Inclusief catering en lunch op locatie

Studie- en oefenmaterialen

Alle benodigde materialen staan direct voor je klaar

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Veelgestelde vragen

Het kan natuurlijk voorkomen dat je nog vragen hebt over onze producten of dienstverlening. Om deze reden hebben we de belangrijkste vragen en antwoorden alvast voor je op een rijtje gezet: 

Nadat je de Examentraining Wft Hypothecair Krediet hebt afgerond, ben je volledig op de hoogte van de lesstof en weet je precies wat er nodig is om de juiste antwoorden te geven tijdens het Wft-examen. Bovendien heb je antwoord gekregen op al jouw vragen die je vooraf had. 

Het is verstandig om bij het bestellen van het studiemateriaal meteen het examen in te plannen. Zo heb je een duidelijk doel voor ogen en werk je gericht naar een specifieke datum toe. Dit kan als motivatie dienen om je te blijven focussen op het behalen van het examen. 

Tijdens het Wft-examen Hypothecair Krediet beantwoord je 37 vragen, verdeeld over de onderdelen kennis en begrip, professioneel gedrag en vaardigheden en competenties. De belangrijkste onderwerpen van het examen worden behandeld tijdens onze examentraining. Deze onderwerpen omvatten: 

 • Het berekenen van netto en bruto woonlasten in diverse situaties 
 • Het verband tussen aflossingsvorm en overlijdensrisico 
 • Berekeningen maken voor inkomensbelasting en overige belastingen. 

Voor het behalen van de beroepskwalificatie Wft Hypothecair Krediet heb je niet alleen het modulecertificaat Wft Hypothecair Krediet nodig, maar ook het modulecertificaat Wft Basis en Wft Vermogen. Het CDFD-vakbekwaamheidsbouwwerk laat zien welke modulecertificaten nodig zijn voor het verkrijgen van een beroepskwalificatie. De modules zijn op elkaar gestapeld en vormen zo een beroepskwalificatie. Hier kan je meer over lezen op onze speciale informatiepagina.

Waarom Lindenhaeghe?