De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Examentraining Wft Basis (halve dag)

Beoordeeld met een 9,2 op

Heb jij je voorbereiding voor je examen afgerond en wil jij nog je laatste vragen kunnen stellen om zo de puntjes op de i te zetten? Volg dan onze Examentraining Wft Basis van een halve dag via de Virtual Classroom en vergroot je slaagkans voor het Wft-examen!

€ 139,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Training van een halve dag in de Virtual Classroom
 • Een ruime keuze uit beschikbare data
 • Al je vragen beantwoord
€ 139,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Training van een halve dag in de Virtual Classroom
 • Een ruime keuze uit beschikbare data
 • Al je vragen beantwoord

Tijdens de Examentraining Wft Basis van een halve dag behandelt de trainer de belangrijkste onderdelen uit het Examen Wft Basis. Zo wordt de examenstof tot leven gebracht en zet je aan de hand van examengerichte oefenvragen de puntjes op de i in je examenvoorbereiding. Uiteraard voorzien we je tijdens de training ook van de nodige (examen)tips en -tricks.

Deze examentraining volg je via een live sessie die via Microsoft Teams plaatsvindt in onze Virtual Classroom. Doordat je in een kleine groep zit is er tijdens de training zowel voor jou als voor je medecursisten volop ruimte om jullie vragen te stellen. Zo leren jullie niet alleen van de trainer, maar ook van elkaar en krijg je nóg meer tools in handen om het examen met een positief resultaat af te ronden.

De training begint met een korte toelichting op wat je tijdens het examen kan verwachten. Vervolgens worden het type vragen behandeld die je op het examen kan tegenkomen. Hierbij besteden we extra aandacht aan veelgemaakte fouten in het examen. Je sluit de training af met waardevolle examentips en -tricks van onze trainer. Uiteraard is er tussendoor volop mogelijkheid voor jou en je medecursisten om jullie vragen te stellen. Zo weten we zeker dat iedereen goed voorbereid de training verlaat en je laatste vragen beantwoord zijn.

Om het optimale uit je examentraining te halen, is het belangrijk dat je voorafgaand aan de training je examenvoorbereiding hebt afgerond. Tijdens de examentraining wordt het geleerde geborgd. Door onze jarenlange ervaring als marktleider kunnen wij jou met onze 100% Online Opleiding Wft de meest complete en examengerichte voorbereiding bieden met een lage studiebelasting. Jouw studiebeleving staat hierbij centraal. De afwisseling tussen tekst, illustraties en oefenvragen in de e-learning maakt het leren leuk, waardoor je de stof extra goed opneemt.

Na afloop van de examentraining zijn je laatste vragen beantwoord en heb je extra tools tot je beschikking die je tijdens het examen kan gebruiken. Hierdoor heb je een duidelijk beeld van wat je kan verwachten tijdens het examen en welke stappen je moet nemen om tot de juiste antwoorden te komen bij het Examen Wft Basis.

We adviseren je om uiterlijk een week na afloop van je examentraining je Examen Wft Basis af te leggen. Dan zit alle kennis namelijk nog fris in je geheugen en is de kans dat je in één keer slaagt het grootst. Bij Lindenhaeghe hebben we het grootste examenlocatienetwerk van heel Nederland. Met 60+ locaties lukt het jou gegarandeerd om binnen enkele dagen een examen in te plannen op een locatie en tijdstip dat jou het beste uitkomt. 

In je Agenda in het Lindenhaeghe Dashboard vind je direct na afloop van het examen je examenresultaat en het behaalde percentage per onderdeel. Mocht je gezakt zijn, kan je eenvoudig zien in welk onderdeel van het examen (Kennis en Begrip en/of Vaardigheden en Competenties) je je het beste nog extra kan verdiepen.

Ben je geslaagd? Van harte gefeliciteerd! Je ontvangt na circa 6 weken je certificaat.

Bij de examentraining van een hele dag heeft onze trainer meer tijd om je voor te bereiden op het examen en om alle belangrijke onderwerpen grondig door te nemen. Dit zorgt voor een optimale voorbereiding en geeft je meer zelfvertrouwen bij het maken van het examen. Zo is er dus meer ruimte om je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Als je dus na het volgen van de opleiding nog echt op zoek bent naar dat extra steuntje in de rug, dan is onze Examentraining Wft Basis van een hele dag de beste keuze voor jou.

Bij de Examentraining Wft Basis (hele dag) heb je daarnaast zowel de keuze om de training op een van onze centraal gelegen locaties als via de Virtual Classroom te volgen. Zo is er voor iedereen wat wils en zit er altijd wel een optie tussen die jou perfect gelegen komt. 

Wat krijg ik bij de Examentraining Wft Basis?
 • Alle ruimte voor interactie tussen jou, je trainer en je medecursisten
 • Volop gelegenheid om te oefenen met examengerichte oefenvragen over de belangrijkste examenonderdelen
 • Praktische examentips en -tricks
10
Gebaseerd op 3 ervaringen.

Een hele fijne en goede training. De trainer heeft ons op een prettige en duidelijke manier meegenomen in de lesstof. Hij wist het op een Jip en Janneke manier over te brengen ,zodat het voor een ieder duidelijk was. Hij gaf tevens goede tips mee vo...

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Persoonlijke leeromgeving

Voor toegang tot de Virtual Classroom

Geen reistijd en -kosten

Volg de Virtual Classroom waar en wanneer je wil

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de Examentraining Wft Basis? We hebben de meest gestelde vragen alvast voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan vooral een kijkje op onze uitgebreide Veelgestelde vragen-pagina.

Met de Examentraining Wft Basis bieden wij een jou een duidelijk beeld van wat je van het examen kan verwachten en hoe je tot de juiste antwoorden kan komen. Hierbij ligt de focus op vaardigheden en competenties, op dit gebied kan je namelijk bij het examen de meeste punten scoren.

De leerstof zelf wordt tijdens de training niet behandeld, daarvoor is dus echt (zelf)studie voorafgaand aan de training benodigd. Doe je dat niet, dan daalt je slagingskans behoorlijk. Simpelweg omdat je de antwoorden dan niet weet. Het CDFD wil op deze manier voorkomen dat cursisten na een korte training slagen, zonder dat ze zich inhoudelijk echt in de materie verdiept hebben. Een begrijpelijke keuze, vandaar dat wij ons studiemateriaal daar ook op hebben aangepast, zodat jij altijd vol vertrouwen op examen kan!

Wil jij de examentraining graag via de Virtual Classroom volgen, zodat je zelf kan bepalen vanaf welke locatie jij de training volgt? Je vindt de startknop naar de training via je Dashboard. Dit is mogelijk vanaf 15 minuten voor aanvang van de training. De trainer zal je vervolgens toegang geven tot de sessie.

Om deel te kunnen nemen aan de Virtual Classroom kan je Microsoft Teams installeren op je pc, tablet of smartphone of kiezen voor deelnemen via de browser. Een camera en microfoon zijn niet verplicht, maar wel gewenst. Met een camera en microfoon kan je namelijk actief deelnemen aan de online training door te kunnen reageren of vragen te stellen. Het vergemakkelijkt de communicatie en betrokkenheid, wat essentieel is voor een succesvolle online trainingservaring.

Wil je hier meer over weten? Bekijk dan onze informatiepagina over het gebruik van Microsoft Teams.

De training betreft een live sessie, zodat er volop mogelijkheid is voor interactie met je trainer en medecursisten. Je volgt de examentraining daarom ook in een kleine groep. Aangezien het een live sessie betreft, is er geen opname beschikbaar die je achteraf terug kan kijken. Het is dus belangrijk om echt vanaf de start bij de training aanwezig te zijn.

Had je de examentraining al geboekt en wil je de training verzetten of annuleren nu je weet dat het een live sessie betreft? Stuur ons dan een e-mail via support@lindenhaeghe.nl of bel naar 010 - 760 11 00. Omdat we al een plek voor jou hadden gereserveerd, zouden er kosten verbonden kunnen zijn aan het wijzigen of annuleren. Je vindt hier meer informatie over op onze Veelgestelde vragen-pagina.

Bij de Klassikale Opleiding Wft Basis word je in slechts drie weken volledig klaargestoomd voor het Examen Wft Basis. Elke week volg je een dag training, waarbij onze trainer je tijdens de eerste en tweede dag uitgebreid meeneemt in de theorie en vaardigheden op het gebied van Wft Basis. De derde trainingsdag is een gerichte examentraining, waarin je gaat oefenen met representatieve vragen.

Het complete opleidingspakket bestaat zo uit:

 • Twee interactieve opleidingsdagen: in twee weken word je uitgebreid meegenomen de belangrijkste theorie en vaardigheden.
 • Leerzame examentraining: Een training van een hele dag, waarin je samen met jouw trainer en je medecursisten de belangrijkste onderwerpen behandelt en handige examentips en -tricks ontvangt.
 • E-learning Wft Basis: De volledige lesstof aangevuld met examengerichte oefenvragen, zodat je goed voorbereid de examentraining ingaat.
 • Videoleren: Behandel casuïstiek en krijg handige examentips.
 • Slim Leren: Het onbeperkt herhalen van de oefenvragen die in de e-learning voorkomen.
 • 2 oefenexamens: Twee oefenexamens die qua opbouw en onderdelen representatief zijn aan het landelijk Wft-examen.

Let op: Het Wft-examen zit niet bij de Klassikale Opleiding Wft inbegrepen en dien je er dus nog apart bij te bestellen.

Waarom Lindenhaeghe?