De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Examentraining Wft Pensioen (hele dag)

Indien je binnenkort het Wft Pensioen examen hebt gepland, kan onze eendaagse Examentraining Wft Pensioen je ondersteunen om je kans op slagen te vergroten. Onze training wordt verzorgd door een toptrainer uit ons team. 

€ 219,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Eendaagse training op locatie
 • Interactie met docent en medecursisten
 • Oefenen met examengerichte oefenvragen
€ 219,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Eendaagse training op locatie
 • Interactie met docent en medecursisten
 • Oefenen met examengerichte oefenvragen

Onze Examentraining Wft Pensioen omvat een volledige dag waarin de belangrijkste onderwerpen worden behandeld en je wordt voorbereid op het Wft Pensioen examen met oefenvragen. Onze bekwame trainers staan klaar om je te ondersteunen en geven waardevolle tips en tricks om het examen met succes te behalen. 

Als je binnenkort het Wft-examen moet afleggen en extra hulp kunt gebruiken, dan kan onze Examentraining voor het Wft Pensioen examen de ondersteuning bieden die je nodig hebt. Deze training kan een aanvulling zijn op de voorbereiding die je al hebt gedaan, bijvoorbeeld de Opleiding Wft Pensioen. Onze training geeft antwoord op al je vragen en zorgt ervoor dat je precies weet hoe je de juiste antwoorden tijdens het examen kunt geven, zodat je vol zelfvertrouwen het examen kunt afleggen. 

Ons doel met de Examentraining is om je volledig voor te bereiden op het Wft Pensioen examen en om al je vragen te beantwoorden. We beginnen de training met het inventariseren van al je vragen. Vervolgens bespreken we de belangrijkste examenonderwerpen, waaronder: 

 • Het gevolg van ziekte en arbeidsongeschiktheid op pensioenopbouw; 
 • De risico's van een collectiviteitskring van het algemeen pensioenfonds; en 
 • Het effect van de bestandsontwikkelingen van een gemiddelde stijging van de leeftijd op de pensioenlasten. 

Na de bespreking van de onderwerpen ga je zelf aan de slag met gerichte oefenvragen. De dag wordt afgesloten met examenadvies van onze toptrainer. 

Onze Examentraining bereidt je uitstekend voor op het Wft-examen, zodat je met zelfvertrouwen het examen kunt afleggen. Als je het examen met succes afrondt, ontvang je het certificaat Wft Pensioen. Dit certificaat, samen met het modulecertificaat van Wft Basis en Wft Vermogen, leidt tot de beroepskwalificatie Wft Adviseur Pensioen. Wil je meer informatie over het vakbekwaamheidsbouwwerk? Neem dan vooral een kijkje op onze speciale informatiepagina.

Onze Examentraining voor het Wft Pensioen examen zorgt ervoor dat je volledig bent voorbereid op het examen. Het examen duurt in totaal 135 minuten en bestaat uit 48 vragen, namelijk: 

 • 22 vragen over kennis en begrip; 
 • 1 vraag over professioneel gedrag; 
 • 25 vragen over vaardigheden en competenties. 

De examenvragen worden in deze volgorde gesteld. 

Wat krijg ik bij de Examentraining Wft Pensioen?
 • Voldoende gelegenheid om te oefenen met examengerichte oefenvragen
 • Examentips
9,2

Beste opleider van Nederland

Lindenhaeghe is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Inclusief arrangementskosten

Inclusief catering en lunch op locatie

Studie- en oefenmaterialen

Alle benodigde materialen staan direct voor je klaar

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Veelgestelde vragen

Als je nog vragen hebt over onze producten of diensten, hebben we de belangrijkste vragen en antwoorden voor je op een rij gezet: 

Door het afronden van de Examentraining Wft Pensioen ben je volledig op de hoogte van de lesstof en weet je precies hoe je de juiste antwoorden kunt geven tijdens het Wft-examen. Bovendien heb je antwoord gekregen op al jouw vragen. 

Het is verstandig om bij het bestellen van het studiemateriaal direct het examen in te plannen. Zo heb je een duidelijk doel voor ogen en werk je gericht naar een specifieke datum toe. Dit kan je motiveren om je te blijven richten op het behalen van het examen. 

Tijdens het Wft-examen Pensioen worden 48 vragen gesteld, verdeeld over de onderdelen kennis en begrip, professioneel gedrag en vaardigheden en competenties. Onze examentraining behandelt de belangrijkste onderwerpen van het examen, waaronder: 

 • Het gevolg van ziekte en arbeidsongeschiktheid voor de pensioenopbouw; 
 • De risico’s die een collectiviteitskring van het algemeen pensioenfonds met zich meebrengt; en 
 • Het effect van de bestandsontwikkelingen van een gemiddelde stijging van de leeftijd op de pensioenlasten. 

Om de beroepskwalificatie Wft Pensioen te behalen, is het noodzakelijk om naast het modulecertificaat Wft Pensioen ook die van Wft Basis en Wft Vermogen te behalen. Het CDFD-vakbekwaamheidsbouwwerk geeft aan welke modulecertificaten vereist zijn om een beroepskwalificatie te behalen. De modules worden op elkaar gestapeld om een beroepskwalificatie te vormen. Hier kan je meer over lezen op onze speciale informatiepagina.

Waarom Lindenhaeghe?