De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Examentraining Wft Schade Particulier (hele dag)

Wil jij binnenkort het Wft Schade Particulier examen afleggen? Verhoog jouw kans op slagen met onze eendaagse Examentraining Wft Schade Particulier, gegeven door een van onze toptrainers. 

€ 219,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Eendaagse training op locatie
 • Interactie met docent en medecursisten
 • Oefenen met examengerichte oefenvragen
€ 219,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Eendaagse training op locatie
 • Interactie met docent en medecursisten
 • Oefenen met examengerichte oefenvragen

Tijdens de hele dag durende examentraining voor het Wft Schade Particulier examen, zal de trainer samen met jou de belangrijkste onderwerpen behandelen. Onze professionele trainers bereiden je voor op het examen aan de hand van oefenvragen, en er is voldoende ruimte om vragen te stellen. Uiteraard ontvang je tijdens de sessie ook waardevolle tips en tricks voor het examen. 

Ben je binnenkort van plan om het Wft-examen af te leggen en zoek je, naast de Opleiding Wft Schade Particulier, nog extra ondersteuning? Onze Examentraining voor het Wft Schade Particulier examen is precies wat je nodig hebt. Na afloop zullen al je laatste vragen beantwoord zijn en weet je precies wat er nodig is om de juiste antwoorden te geven tijdens het examen. Zo kan je vol vertrouwen aan het examen deelnemen!  

Let op: De examentrainingen met een startdatum in maart bevatten al de nieuwe PE-actualiteiten vanaf 1 april 2024, zodat jij volledig op de hoogte bent van de ontwikkelingen voor het examen vanaf 1 april. Je vindt een overzicht van alle actualiteiten aan het einde van de e-learning. 

Het doel van onze examentraining is om jou volledig voor te bereiden op het Wft Schade Particulier examen. Dit betekent dat al je laatste vragen beantwoord zullen worden. We beginnen de sessie dan ook met een inventarisatie van alle vragen. Vervolgens bespreken we de belangrijkste onderwerpen van het examen, zoals: 

 • Materiële verzekeringen; 
 • Vermogensbeschermende schadeverzekeringen; en 
 • Zorg- en ongevallenverzekeringen. 

Na het bespreken van de onderwerpen ga je zelf aan de slag met gerichte oefenvragen. We sluiten de dag af met examenadvies van onze toptrainer. 

Met de examentraining ga je goed voorbereid en vol vertrouwen je Wft-examen in. Slaag je voor het examen, dan ontvang je het certificaat Wft Schade Particulier.  Met dit certificaat én het modulecertificaat Wft Basis ontvang je automatisch het diploma Adviseur Schade Particulier.  Wil je meer weten over het vakbekwaamheidsbouwwerk? Neem dan vooral een kijkje op onze speciale informatiepagina.

Nadat je de begeleidingssessie voor het Wft Schade Particulier examen hebt gevolgd, ben je klaar voor het examen. Het examen duurt in totaal 120 minuten en bestaat uit 48 vragen: 

 • 25 vragen over kennis en begrip. 
 • 1 vraag over professioneel gedrag. 
 • 22 vragen over vaardigheden en competenties. 

De examenvragen worden in deze volgorde gesteld. 

Wat krijg ik bij de Examentraining Wft Schade Particulier?
 • Voldoende gelegenheid om te oefenen met examengerichte oefenvragen
 • Examentips
9,2

Beste opleider van Nederland

Lindenhaeghe is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Inclusief arrangementskosten

Inclusief catering en lunch op locatie

Studie- en oefenmaterialen

Alle benodigde materialen staan direct voor je klaar

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over onze dienstverlening? Geen zorgen! We hebben de meest voorkomende vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet: 

Na het volgen van de Examentraining Wft Schade Particulier voor het Wft Schade Particulier examen zullen al je vragen over de lesstof beantwoord zijn en weet je precies wat er nodig is om de juiste antwoorden te geven tijdens het Wft-examen. 

We raden je aan om direct bij het bestellen van het studiemateriaal het examen in te plannen. Op die manier heb je een duidelijk doel voor ogen en werk je gericht naar een specifieke datum toe. 

Het examen duurt in totaal 120 minuten en bestaat uit 48 vragen, verdeeld over de onderdelen kennis en begrip, professioneel gedrag, en vaardigheden en competenties. De belangrijkste onderwerpen van het examen worden behandeld tijdens deze examentraining. Denk hierbij aan de volgende onderwerpen: 

 • Materiële verzekeringen; 
 • Vermogensbeschermende schadeverzekeringen; en 
 • Zorg- en ongevallenverzekeringen. 

Met alleen het modulecertificaat Schade Particulier mag je nog niet adviseren. Je moet hiervoor ook het modulecertificaat Wft Basis hebben behaald. Het behalen van deze twee examens zorgt ervoor dat jij je beroepskwalificatie Wft Schade Particulier hebt behaald. 

In het vakbekwaamheidsbouwwerk van het CDFD zie je welke modulecertificaten je moet behalen om een beroepskwalificatie te verkrijgen. De modules zijn op elkaar ‘gestapeld’ en vormen op deze manier een beroepskwalificatie. Hier kan je meer over lezen op onze speciale informatiepagina

Waarom Lindenhaeghe?