De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Examentraining Wft Basis (hele dag)

Beoordeeld met een 9,2 op

Ga jij binnenkort het Examen Wft Basis afleggen en ben je nog op zoek naar een extra steuntje in de rug? Verhoog jouw slagingskans met onze interactieve eendaagse Examentraining Wft Basis, vol examengerichte oefenvragen en praktische tips. Zo ga jij gegarandeerd vol vertrouwen je examen in!

€ 219,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Al je vragen beantwoord
 • Vol oefenvragen en praktische tips
 • Op locatie & in de Virtual Classroom
€ 219,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Al je vragen beantwoord
 • Vol oefenvragen en praktische tips
 • Op locatie & in de Virtual Classroom

Tijdens de Examentraining Wft Basis van een hele dag behandelt de trainer de belangrijkste onderdelen uit het Examen Wft Basis. Onze deskundige trainers bereiden je aan de hand van examengerichte oefenvragen voor op je examen. Uiteraard voorzien we je tijdens de training ook van de nodige (examen)tips en -tricks. 

Naast het feit dat er tijdens de training volop ruimte is om je vragen te stellen, worden ook de vragen van je medecursisten besproken. Zo leren jullie niet alleen van de trainer, maar ook van elkaar. 

De training begint met een toelichting op wat je tijdens het examen kan verwachten. Vervolgens gaan we aan de hand van casuïstiek aan de slag met het oefenen met examenvragen die representatief zijn voor het echte examen. Hierbij besteden we extra aandacht aan veelgemaakte fouten in het examen. Je sluit de trainingsdag af met waardevolle examentips en -tricks van onze trainer. Uiteraard is er tussendoor volop mogelijkheid voor jou en je medecursisten om jullie vragen te stellen. Zo weten we zeker dat iedereen goed voorbereid de training verlaat en alle vragen beantwoord zijn.

Om het optimale uit je examentraining te halen, is het belangrijk dat je voorafgaand aan de training je examenvoorbereiding hebt afgerond. Wij adviseren je hiervoor onze 100% Online Opleiding Wft te volgen, onze meest complete en examengerichte voorbereiding met een lage studiebelasting. 
 

Na afloop van de examentraining heb je extra tools tot je beschikking die je tijdens het examen kan gebruiken. Je hebt een duidelijk beeld van wat je kan verwachten van het examen en welke stappen je moet nemen om tot de juiste antwoorden te komen bij het Examen Wft Basis.

We adviseren je om uiterlijk een week na afloop van je examentraining je Examen Wft Basis af te leggen. Dan zit alle kennis namelijk nog fris in je geheugen en is de kans dat je in één keer slaagt het grootst. Bij Lindenhaeghe hebben we het grootste examenlocatienetwerk van heel Nederland. Met 60+ locaties lukt het jou gegarandeerd om binnen enkele dagen een examen in te plannen op een locatie en tijdstip dat jou het beste uitkomt. 

Bij het plannen van je examen is het goed om alvast rekening te houden met het feit dat het examen in totaal 120 minuten duurt en bestaat uit 41 vragen:

 • 20 vragen over het onderdeel kennis en begrip;
 • 1 vraag over het onderdeel professioneel gedrag; en
 • 20 vragen over het onderdeel vaardigheden en competenties.

De examenvragen komen op het examen ook in deze volgorde aan bod.
 

Wat krijg ik bij de Examentraining Wft Basis?
 • Alle ruimte voor interactie tussen jou, je trainer en je medecursisten
 • Volop gelegenheid om te oefenen met examengerichte oefenvragen
 • Praktische examentips en -tricks
8,0
Gebaseerd op 2 ervaring.

Duidelijke uitleg, goede opbouw, sluit goed aan op het examen. Echt een aanrader om eerst de training te volgen en daarna het examen. Er was voldoende ruimte voor vragen er werd voor mijn gevoel precies genoeg op elk onderwerp in gegaan.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Inclusief arrangementskosten

Inclusief catering en lunch op locatie

Geen reistijd en -kosten

Volg de Virtual Classroom waar en wanneer je wil

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de Examentraining Wft Basis? We hebben de meest gestelde vragen alvast voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan vooral een kijkje op onze uitgebreide Veelgestelde vragen-pagina.

Met de Examentraining Wft Basis bieden wij een jou een duidelijk beeld van wat je van het examen kan verwachten en hoe je tot de juiste antwoorden kan komen. De leerstof zelf wordt tijdens de training niet behandeld, daarvoor is dus echt (zelf)studie voorafgaand aan de training benodigd. Doe je dat niet, dan daalt je slagingskans behoorlijk. Simpelweg omdat je de antwoorden dan niet weet. Het CDFD wil op deze manier voorkomen dat cursisten na een korte training slagen, zonder dat ze zich inhoudelijk echt in de materie verdiept hebben. Een begrijpelijke keuze, vandaar dat wij ons studiemateriaal daar ook op hebben aangepast, zodat jij altijd vol vertrouwen op examen kan!

Wil jij de examentraining graag via de Virtual Classroom volgen, zodat je zelf kan bepalen vanaf welke locatie jij de training volgt? Je vindt de startknop naar de training via je Dashboard. Dit is mogelijk vanaf 15 minuten voor aanvang van de training. De trainer zal je vervolgens toegang geven tot de sessie.

Om deel te kunnen nemen aan de Virtual Classroom kan je Microsoft Teams installeren op je pc, tablet of smartphone of kiezen voor deelnemen via de browser. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan onze informatiepagina over het gebruik van Microsoft Teams.

Als je na afloop van de examentraining onverhoopt toch nog behoefte hebt aan extra uitleg over een specifieke vraag of onderwerp, dan kan je een e-mail sturen naar begeleiding@lindenhaeghe.nl. Je ontvangt dan binnen twee werkdagen een inhoudelijke reactie van ons team van inhoudsdeskundigen.

Als je een vraag of opmerking hebt over een oefenvraag, kan je deze direct stellen tijdens of na het maken van de oefening. Hiervoor is een opmerkingenveld beschikbaar in onze software.

Met alleen het modulecertificaat Basis mag je nog niet adviseren. Het is wel nodig om je Wft-beroepskwalificatie te behalen. In het vakbekwaamheidsbouwwerk van het CDFD zie je welke modulecertificaten je moet behalen om een beroepskwalificatie te verkrijgen. De modules zijn op elkaar ‘gestapeld’ en vormen op deze manier een beroepskwalificatie. Hier kan je meer over lezen op onze speciale informatiepagina.

Waarom Lindenhaeghe?