De internet-browser die je gebruikt wordt niet langer ondersteund

Dit betekent o.a. dat je geen diensten kunt bestellen. Start met een andere browser of neem contact op met onze klantenservice. Browsers die we aanraden zijn Chrome, Edge, Firefox of Brave.

Examentraining Wft Schade Zakelijk (halve dag)

Heb jij je voorbereiding voor je examen afgerond en ben je nog op zoek naar een extra steuntje in de rug? Reserveer dan de Examentraining Wft Schade Zakelijk van een halve dag bij Lindenhaeghe en vergroot je slaagkans voor het Wft-examen!

ā‚¬Ā 139,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Examentraining van een halve dag
 • In de Virtual Classroom
 • Geen reistijd en -kosten
ā‚¬Ā 139,-
 • vrij van btw
 • all-in tarief
 • Examentraining van een halve dag
 • In de Virtual Classroom
 • Geen reistijd en -kosten

De examentraining vindt online plaats in de Virtual Classroom en wordt verzorgd door een van onze ervaren docenten. Samen met een kleine groep cursisten sta je tijdens de training uitgebreid stil bij de casuĆÆstiek die in het examen aan bod komt. Je krijgt voldoende tijd om met representatieve examenvragen te oefenen en kan daarnaast met de docent en de andere cursisten sparren over de vragen die je hebt. We sluiten de training af met praktische examentips, zodat jij optimaal voorbereid op examen gaat. Deze examentraining vormt zo dus Ć©cht dat extra steuntje in de rug!

Onze inhoudsdeskundigen hebben inmiddels jarenlange ervaring binnen de financiĆ«le dienstverlening. Om ervoor te zorgen dat ons studiemateriaal aansluit op het landelijke examen, gaan zij regelmatig zelf op examen. Op deze manier zijn onze examentrainingen altijd actueel en gebaseerd op de nieuwe casuĆÆstiek. Zo weet jij na het volgen van de Wft Schade Zakelijk examentraining precies wat je van het examen kan verwachten.

Tijdens de Wft Schade Zakelijk examentraining ga je samen met een professionele trainer in op verschillende onderwerpen die tijdens het examen aan bod kunnen komen, bijvoorbeeld:

 • Het opstellen van een balanspositie;
 • Het vastleggen van verschillende soorten overeenkomsten; en
 • Waarom de overheid de zorgplicht wettelijk regelt.

Onze digitale Wft-opleidingen zijn stapsgewijs opgezet en bevatten veel animaties en examengerichte oefenvragen. Combineer je opleiding met een extra set oefenexamens en bereik zo met een lage studiebelasting de hoogste kans om te slagen voor je Wft Schade Zakelijk examen!

Het examen om je Wft-certificaat Schade Zakelijk te behalen duurt in totaal 120 minuten en bestaat uit 41 vragen. De vragen zijn als volgt opgedeeld en komen ook in deze volgorde aan bod op het examen:

 • 20 vragen over het onderdeel kennis en begrip;
 • 1 vraag over het onderdeel professioneel gedrag;
 • 20 vragen over het onderdeel vaardigheden en competenties.
Wat krijg ik bij de Examentraining Wft Schade Zakelijk?
 • Voldoende gelegenheid om te oefenen met examengerichte oefenvragen
 • Ruimte voor interactie tussen jou, je trainer en je medecursisten
 • Examentips
9,2

Beste opleider van Nederland

Lindenhaeghe is dit jaar uitgeroepen tot opleider van het jaar en daar zijn we trots op.

Over de prijs

Vrij van btw

Dit product is vrijgesteld van btw

Inclusief arrangementskosten

Inclusief catering en lunch op locatie

Studie- en oefenmaterialen

Alle benodigde materialen staan direct voor je klaar

Diverse betaalmogelijkheden

O.a. iDEAL, creditcard, PayPal en op factuur

Veelgestelde vragen

Het kan gebeuren dat je nog vragen hebt over onze producten of dienstverlening. Daarom hebben we de meest gestelde vragen en antwoorden voor je verzameld:

Tijdens de Wft Schade Zakelijk examentraining wordt de casuĆÆstiek die tijdens het examen aan bod komt uitgebreid besproken. Per casus ga je eerst zelf aan de slag met het oefenen van examenvragen en bespreek je deze vervolgens met de docent. Ook krijg je veel praktische examentips, zodat jij na afloop van de training precies weet wat je moet doen om bij een examenvraag tot het juiste antwoord te komen.

We adviseren je om binnen Ć©Ć©n week nadat je je opleiding hebt afgerond op examen te gaan, zodat de lesstof nog fris in je hoofd zit.

Probeer in de dagen voorafgaand aan je Examen Wft Schade Zakelijk regelmatig herhalingsmomenten in te plannen. Door meerdere korte studiesessies te houden, oefen je je geheugen met het oproepen van de stof. Zo hou je de kennis vers in je geheugen.

Wat je tijdens het examen moet weten en kunnen staat beschreven in de eind- en toetstermen. De eindtermen beschrijven op hoofdlijnen aan welke criteria je als examenkandidaat moet voldoen. Elke eindterm wordt opgesplitst in meerdere toetstermen. Per toetsterm staat meer uitgebreid omschreven wat er op het examen terug kan komen. De examenvragen worden daarom altijd gebaseerd op de toetstermen. De eind- en toetstermen van het examen Wft Schade Zakelijk vind je op de website van het CDFD.

Om te mogen adviseren, moet je adviesbevoegd zijn. Dit betekent dat je moet beschikken over een beroepskwalificatie. De broepskwalificatie Wft Schade Zakelijk krijg je door het behalen van de Wft-certificaten Basis, Schade Particulier en Schade Zakelijk

Alleen het modulecertificaat Wft Schade Zakelijk behalen is dus niet voldoende om financieel advies uit te mogen brengen. In het vakbekwaamheidsbouwwerk van het CDFD kun je zien welke modulecertificaten je nog extra moet behalen om tot een bepaalde beroepskwalificatie te komen.

Voor meer informatie over het vakbekwaamheidsbouwwerk en de vereisten waaraan je moet voldoen kan je terecht op onze speciale informatiepagina hierover.

Waarom Lindenhaeghe?